השמלה ממש יפה
M michali278 New member 7/6/12 #131 את יפה כשנוח לך קלישאה אבל זה נכון. את נראית שלווה. הכל נראה מצויין!
N NoaLev6 New member 7/6/12 #201 טבע נעות או במקרה שלי אחת שמסתובבת עם בירקנשטוק חצי מהזמן זה הכי נוח! לוק מאוד נקי, מאוד כיפי שכזה ממש אוהבת את זריקות הצבע האלה על השחור!
טבע נעות או במקרה שלי אחת שמסתובבת עם בירקנשטוק חצי מהזמן זה הכי נוח! לוק מאוד נקי, מאוד כיפי שכזה ממש אוהבת את זריקות הצבע האלה על השחור!
@ @יעל@ New member 7/6/12 #23 התייעצות ניסיתי לשים חגורת עור שנסגרת כמו החגורות גומי האם זה נראה נפול או משהו? לא מחזיק טוב? אם כן, כניראה שהכי טוב לי חגורות גומי
התייעצות ניסיתי לשים חגורת עור שנסגרת כמו החגורות גומי האם זה נראה נפול או משהו? לא מחזיק טוב? אם כן, כניראה שהכי טוב לי חגורות גומי
צ צפרדע שוקולד New member 7/6/12 #34 זה נראה טוב לדעתי - יושב בדיוק על התפר (אם זה אכן תפר) והלוק שלך יפה
א אביגיל מהר המלכים New member 7/6/12 #25 בוקר טוב חולצת הפורום מתמנון, חצאית ישנה מקסטרו, נעליים מאלדו.
L lessa7 New member 7/6/12 #26 כל פריט מלבב בפני עצמו אבל ביחד משהו לא מסתדר לי, קצת פחות מחמיא לך לאיזור האגן...