תודה
Z Zorikit New member 2/5/12 #213 הכל בראש, את כוסית חלל... נעליים בהירות או ניוד היו יותר מתאימות לדעתי.
S shmickey New member 2/5/12 #224 ברור לי שלאחרות קשה לראות אבל אני מרגישה את זה על עצמי ועל הבגדים. לא נורא, גם זה יעבור. מסכימה לגבי הנעליים, אבל ממש רציתי עקבים (אשליית מתיחה לגובה) ואין לי בצבע הזה..
ברור לי שלאחרות קשה לראות אבל אני מרגישה את זה על עצמי ועל הבגדים. לא נורא, גם זה יעבור. מסכימה לגבי הנעליים, אבל ממש רציתי עקבים (אשליית מתיחה לגובה) ואין לי בצבע הזה..
M michali278 New member 2/5/12 #188 גם אני לשם שינוי יצאתי הצוערב לכנס שיווקי עם חברות טופ - גריפ עודפים מכנסיים - קסטרו נעליים - טו גו מסוף העונה הקודמת שרשרת - חמותי
גם אני לשם שינוי יצאתי הצוערב לכנס שיווקי עם חברות טופ - גריפ עודפים מכנסיים - קסטרו נעליים - טו גו מסוף העונה הקודמת שרשרת - חמותי
M michali278 New member 2/5/12 #227 תודה לקח לי הרבה זמן לחזור קצת לגוף שהיה לי לפני שני הילדים ובערך קונטיינר של נוקאאוט וניל עוגיות החולצה (חולצת גופיה קצרה) נועדה להיות בחוץ היא קצרה מדי והג'ינס הזה לא גבוה מספיק שהיא תשאר בפנים בכולופן בהחלט מתכוונת ל השתמש במדריך של אפרתו לענייני הכנסת חולצה למכנסיים
תודה לקח לי הרבה זמן לחזור קצת לגוף שהיה לי לפני שני הילדים ובערך קונטיינר של נוקאאוט וניל עוגיות החולצה (חולצת גופיה קצרה) נועדה להיות בחוץ היא קצרה מדי והג'ינס הזה לא גבוה מספיק שהיא תשאר בפנים בכולופן בהחלט מתכוונת ל השתמש במדריך של אפרתו לענייני הכנסת חולצה למכנסיים