לבושלישי

pixie lul

New member
מתוק!

תנסי לשים ספידה בנעל ימין. זה עשוי לפתור את הבעיה. הנעליים מקסימות!

@יעל@

New member

ניסיתי עם חצי ספידה וזה לא עזר. קשה לי להאמין שספידה שלמה תעזור.

כמו הנעליים של פלייפוט האדומות שיש לי.

את כבר השניה השבוע שמשלבת סגול ואדום ואני

תוהה אם בתת מודע כולן עושות ממחווה לשיר שהועלה כאן בשרשור על ההטרדות המיניות..

את נראיית נהדר ומסרתי לך ד"ש עם אמא שלך אבל התאכזבתי שלא ראיתי גם אותך

@יעל@

New member

העלתי את האאוטפיט הזה ונאמר לי שם שיותר תתאמנה נעליים אדומות ולא שחורות למשל... .

Zorikit

New member
מאתמול בערב, חגגנו יומולדת לאלכס

הלכנו עם ההורים שלנו, אחותו ואחד האחים שלי לפאפאגאיו שלצערנו, הם לא מה שהם היו לפני לא יודעת כמה שנים שהיינו שם, היה מאכזב קצת.
אבל נורא רציתי לנעול את האירגיולר צ'וייס אז בניתי משהו סביבן.
החגורה הגיעה עם השמלה הצהובה מקסטרו, השמלה ישנה מ HO, קרדיגן מרנואר, עגילים ישנים ואיפור ורוד שאם את מעוניינות לדעת איך עשיתי - צילמתי טוטוריאל שברגעים אלו נערך ונשמר ובימים הקרובים יעלה ליוטיוב, אז אתן מוזמנות להירשם לערוץ או שאני אעלה אותו לשרשור המקוון...
השמלה הרבה יותר קצרה ממה שאני רגילה ללבוש בלי גרביונים, אבל העברתי את זה ואם אלכס לא אמר משהו על האורך - הכל בסדר

אין לי מושג מה קרה לצבע של הרגליים שלי בתמונה השניה

efrato1

New member
את נראית מקסים!

החלק העליון כ"כ סגור שדווקא נחמד שאת מפצה על זה באורך של החצאית

בתמונה הצבע של הנעליים מתכתב עם זה של הקרדיגן וזה ממש נחמד! זה היה ככה גם במציאות?

Zorikit

New member
תודה! כן, זה כמעט אותו הגוון בדיוק

בתמונות הקלוזאפ הגוון לא תואם את המציאות. זה ירוק קר ולא ירוק חם.\זה גם מה שאני חשבתי, שהמיני בסדר כי הכל נורא סגור והשרוולים ארוכים... העניין הוא שהיה לי שיעור של שעה וחצי בדיוק לפני שקבענו, אז הגעתי לאוני' לשעה וחצי אומנם לשיעור עם מרצה אישה ויש רק נשים בכיתה אבל הרגשתי ממש לא בנוח ללכת ככה ולא רציתי לוותר על האאוטפיט הזה, אז העברתי את זה. אבל איך שנכנסתי מישהי ישר אמרה לי בקול "איזה מיניייי!" ונורא הובכתי.

efrato1

New member
באמת הובכת?

מצחיק אותי כי אם הייתי איתך בכיתה סביר שזו הייתי אני שמשחררת את הקריאה הזו, זה בטוח היה בקטע של מחמאה!
אגב, החולצה שלך אתמול העלתה בי זכרונות וגעגועים לחולצה שיש לי. לבשתי אותה היום במראה סבנטיז מקווה שאמצא הזדמנות לצלם...

Zorikit

New member
לגמרי הובכתי, כי המרצה כבר הייתה בכיתה

וכזה ממש רציתי שיתעלמו מזה. זה היה בקטע של מחמאה, אבל זה ממש לא לעניין להגיע עם מיני כזה לאוני' בלי גרביונים אטומים (איזה שינוי משנה א'... הגיל או הגיל... הייתי מגיעה במיני ג'ינס קרוע בלי להתבלבל) כשאת רוצה שיקחו אותך ברצינות בחוג שלך :) חוצמיזה, שאולי זה יפתיע אותך אבל אני מאוד מובכת ממחמאות ב"חיים האמיתיים" כשהן מגיעות מאנשים זרים או לא כאלו קרובים. זה שאריות של זה שפעם כשהיו מחמיאים לי הייתי מגיבה ב"די לשקר לי"/"אני נראית זוועה/שמנה/השתמשי בדמיון...

אז העדפתי שזה יעבור בדממה... אבל אני אפעם לא עוברת לאנשים בדממה. בגלל זה אני בד"כ מגיעה מאוד מוקדם ויושבת במקום שלי, כי כשאני נכנסת לכיתה מלאה באנשים והמרצה כבר שם מישהו יגיד משהו שיביך אותי.

Taltul R

New member
וואוו! וואוו! וואוו!

מאוד מאוד אוהבת.
הצבעים, הגזרות, האיפור (!)
הכל מדהים בעיני.

Zorikit

New member
נו צריך לעשות לו יומולדת שמח או מה?

הכי פאדיחה? מסתבר שהפכו את פאפגאיו בירושלים למהדרין/בדץ/וואטאבר... כולם שם היו דוסים מארץ הדוסים והסתכלו עליי ממש מוזר.

למעלה