|*||*||*|לבושלישי!|*||*||*|

יעלי בגלל מה שכתבת לזוריק אני

מרשה לעצמי לכתוב לך
המראה שזוריק הציגה הוא מאד מחוייט ונראה שאהבת אותו.
המראה של שמלה פרחונית עם גרביונים לבנים ונעלי בובה נראה מאד ילדותי .
אני אמנם חובבת גדולה של פריטים ילדותיים וכמו שהבת שלי טוענת יש לי טעם של ילדה בת שש ובכל זאת משהו כאן בעיני ילדותי מידי .
אולי במציאות זה נראה אחרת והייתי שמחה שניפגש אם כבר אנחנו כל כך קרובות וגרות בשכנות אבל בתמונה משהו לא עובר.

כתבתי את כל זה דווקא בגלל שאת לוטשת עיניים למראה מחוייט ונשי יותר שאני בטוחה שיעשה חסד גדול יותר עם הגוף היפה שלך

@יעל@

New member
|תודה|

אשמח להיפגש|{חיבוק|

לא יודעת אם זה ספציפית המראה המחויט, אבל תמיד נראה לי שלא משנה מה אחרים ילבשו ומה אני אלבש, על אחרים זה יראה תמיד יותר טוב.

כי יש הרבה שמעלות שמלות בשילוב עם גרביונים בהירים, ונעלי בובה
(על עקב אני ממש לא מסוגלת לדרוך....)
לא יודעת למה אצלי זה לא עובר.

חשבתי על מה שכתבת ונראה לי שזה קשור גם למבנה

הגוף.
אולי עם גוף בעל יותר קימורים , ישבן וחזה גדול זה יראה אחרת אבל הגוף שלך כל כך פטיט שהלבוש הזה מעצים את המראה הילדותי .
אני ממש בטוחה שתיראי מעולה בחצאית מחוייטת.
תסתכלי בבלוגי אופנה של נשים אסיאתיות שיש להן מבנה גוף דומה לשלך ותראי כמה הולם אותן מראה כזה .למשל הפטיטית הזאת http://www.wendyslookbook.com/

@יעל@

New member

מבחינת שמלות:

אילו שמלות תתאמנה לי?

שמלה כמו שאני לובשת עכשיו: איך אפשר לעשות את המראה פחות "ילדותי"? כי אני לא בטוחה שזה קשור לפרחים שעל השמלה (או שכן?)

>לא תזיק לי סטייליסטית<

דלעת

New member
אני חושבת שזה בגלל הלבן

גם גרביונים לבנים וגם השרוולון. אני חושבת שעם גרביון שקוף או בכלל בלי בקיץ, וז'קט במקום השרוולון, זה היה נראה הרבה יותר סמארט, ולא ילדותי בכלל.

אם אתן זוכרות, היה אז את הויכוח הגדול עם שמים צהובים לגבי גרביונים לבנים- אבל כן, יש להם נטיה לגרום למראה לנטות לילדותי, ובנוסף עם המידות הפטיטיות של יעל, על אחת כמה וכמה.

nowonder

New member
יש כל מיני דברים שעלולים

להפוך מראה לילדותי.
גרביונים בהירים זה אחד מהם. זה נדיר נדיר בשבילי לראות מישהי שגרביונים בהירים לא נראים עליה ילדותי.
גם כשמאוד משתדלים להתאים צבעים (הסוודר לגרביונים, או הגרביונים לשימלה או לחגורה, וכך הלאה) קל למראה ילדותי להתפלק.
יש דברים (כמו כוכבים ולבבות) שגם להם השפעה ילדותית על המראה. זה נחמד לשלב אותם כדי לשבור מראה כבד, אבל שימי לב, בלבוש שלך היום יש: גם התאמה משתדלת (בין הסוודר לחגורה לגרביונים), גם גרביונים בהירים, גם כוכב גדול על החגורה, וגם פרחים חמודים בשימלה. כשהכל נאסף יחדיו, יוצא מראה ילדותי.

ודבר אחרון, ופה נכנסת גם האישיות - יש לך הבעת פנים נבונה, רצינית, חכמה, בוגרת. ולכן הרבה דברים פשוט נראים נורא ילדותיים עלייך, כי זה פשוט לא מתאים לפנים שלך.
גם לי יש הבעת פנים רצינית נורא (אמא שלי אומרת שמאז שנולדתי נראיתי כאילו אני מבשרת את סוף העולם). למדתי לקבל את הבעת הפנים הזו, ולנסות להאיר אותה לא באמצעים ילדותיים, אלא בבגדים בצבעים שמחים, ותכשיטים עם נוכחות.

יש לך גוף מאוד יפה, ארוך וגבוה. השימלה שלבשת אתמול נראית עלייך נפלא, עם תכשיטים בעלי נוכחות וגרביונים אחרים, את תראי שיקית בדיוק כמו שאת שואפת.
את השימלה היום, נסי ללבוש עם קרדיגן ארוך יותר, וכהה. ולשים חגורה בצבע כסף מעל הקרדיגן (לא מעל השימלה). ולהחליף את הגרביונים לגרב שקופה. להרים את השיער. ותשיגי את המראה שאת מחפשת.

מאתמול

היום התשיעי לאתגר
חצאית מעל שמלה ירוקה כדי שאוכל בהמשך לנצל את השמלה גם בצורתה הטבעית כולל החלק התחתון שלה

בואי נגיד שאם לא הייתי מוגבלת למגפיים

השחורים הייתי בוחרת במגפיים גבוהים חומים ובקרדיגן חום בהיר ומקטינה את כמות הצבעים בלוק לירוק וחום בלבד.
אבל המגבלות של האתגר חייבו אותי לצאת מהקומפורט זון שלי ולהוסיף פריטים שחורים .
בחיים לא הייתי מגיעה לשילוב הזה בלי האתגר.
וכן, גם אני מאד הופתעתי שזה עבד

דלעת

New member
דווקא התכונתי יותר

לצעיף ולחצאית. השחור דווקא עובד פה טוב לדעתי.
בכל אופן, זה ממש תענוג לראות את השילובים באתגר הזה.

למראה התוצאה גם אני לא הייתי מחליפה

אבל במקור לולא המגבלה אני מניחה שלא הייתי מגיעה לשילוב הזה וזה מה שנחמד באתגר הזה
תודה רבה

Pink Sakura

New member
האתגר הזה עשה לך רק טוב!!!

את נראית מעולה והשילובים שלך מקסימים! כל הכבוד!!!

למעלה