לבושה בשחור

BLACK DAVEL

New member
לבושה בשחור

אותך רואה בבוקרו של יום, מעלה על פרצופי חיוך כה גדול. את גופך השזוף העטוף בחלוק, את שדייך וישבנך העטוף. תמירה את ונאה וכולך מלאה בתשוקה, עינייך זורחות ומראות את התאווה. מושיט את ידיי מלטף את שיעריך השחור, אותך חובק וליבי ונישמתי מתמלאים האור. את שפתייך משרטט עם לשוני הרטובה, את צווארך ואת שדייך יונק בתאווה. גונחת למגע לשוני רוטטת ונצמדת לגופי, גופי מתקשה למגע גופך ורועד ותאווה של זיכרותי. גופותינו מתפתלים מלאים בתשוקה , מאבדים את עצמינו במערבולת האהבה. לך הלבושה בחור אתן את ליבי, אשאב מימך את אהבתך לליבי .

בקיצור חרמן

בטרוף ורוצה סקס דחוף ! בישנים כל הפורום הזה

Gaby48

New member
../images/Emo9.gif אל תתרגשי יקירתי....

זו סתם "אחוות חברים"....
כדי שנרגיש קצת אשמה....

טאKילה

New member
שקרן אחד...../images/Emo10.gif

ואני לתומי כבר בניתי עליך, זריזה כפרע עלי

שמים1

New member
לך הבייתה סולטי ../images/Emo23.gif

תעשה חושך , תשלח הילדים לשכנים. ואל תיתן לה רשימת קניות ומטלות.. תביא לה כותונת חדשה סקסית ויפה , מלא לה אמבטיה בבועות סבון ריחניות תעזור לה להתקלח , תעטוף אותה במגבת חמה... והיידה למיטה ....
......

אלמרה

New member
ואם בא לי גם ביום....

שני שלישי רביעי חמישי שישי שביעי שמיני תשיעי אהה רגע אחד! אחרי שישי בא שבת, לא? ננסה אחרת: יום ב' יום ג' יום ד' יום ה' יום ו' יום ז' אוףףףףףףףףף שובפעם... מה יהיה?

ערו

New member
לבושה בלבן

כשאת לבושה ככה בלבן, אני כמעט משתגע כאן.. איך בלבושך השקוף, את מרעידה לי ת'גוף.. מכסה את טפח, ואותי משאירה במתח.. מתי תגלי טפחיים, אהיה מאושר עד השמיים.. קבלי נשיקות עד בלי דיי, ותהיי איתי כל חיי..!!

שמים1

New member
נו , מישו הזכיר שמים

ואני בדיוק לבושה בלבן
מתחת תחתוני ארגמן
סמוקות הלחיים
רוטטות הידיים
לצוהרים של אהבה בשניים

ערו

New member
קצת קשה לי

לבושה לבן אני מבין.. תחתוני ארגמן אני מקבל.. לחיים סמוקות..נו בסדר.. ידיים רוטטות?! ל מ ה..מה הסיבה..?
גברתי הנכבדה יכולה להסביר .. חן חן ,

שמים1

New member
חחחחחחח

יש לי כל מיני רעיונות למה רוטטות אבל אתן לדימיון שלך לעבוד שעות נוספות

למעלה