שמלת תחרה1
Well-known member
״לא תנצחו אותי כל כך מהר״ . יהורם גאון שר לצידו של רה״מ נתניהו - בחנוכת המרכז השיקומי החדש בבית החולים הדסה הר הצופים .https://www.facebook.com/share/r/19gVUcbY4V/
איזה שיר אהההה, וכולו מוקדש לאחד ויחיד שרודפים אחריו ללא קץ.
ויש לי משהו חדש עבור המורעלים ההולכים כעדר אחרי רודפי נתניהו.
מוזר שאף אחד עד היום לא דיבר על זה
בחורזים וכותבים
מה שקרה בזמן האחרון בבית המשפט זו לא עוד עדות, זו רעידת אדמה של ממש!
סנ”צ צחי חבקין, שהיה בצוות החקירה עצמו, נעץ את המסמר האחרון וקבע: תיקי נתניהו נבנו על שקרים ורדיפה מכוונת.
והכי חמור: חבקין התריע בזמן אמת בפני מח”ש על פעולות לא חוקיות שביצעו חוקרי המשטרה בתיקי נתניהו.
הוא מודה שידעו שהגרסה (שנכפתה על) פילבר על “פגישת ההנחייה” לא מתיישבת עם איכון הטלפון שלו, כלומר: אותה “פגישה” פשוט לא קרתה.
וברגע שהופרך הסיפור הזה, קרס תיק 4000 סופית והחשד לתפירה מכוונת גדול היום מאי פעם.
אולם במקום לחקור את החוקרים, הם ממשיכים לרדוף את ראש הממשלה.
בזמן שישראל מתמודדת עם אתגרים ביטחוניים מהכבדים בתולדותיה, הפרקליטות גוררת את ראש הממשלה שוב ושוב לאולם בית המשפט לתיקים שהיא תפרה בצורה מגמתית ופושעת, כאילו אין מלחמה, אין אחריות, ואין מדינה לנהל.
והדבר מחייב שבעתיים לקדם הצעת החוק שלי: לצמצם את עדויות ראש הממשלה בתקופות של מצבי חירום ואיומים ביטחוניים, כדי שהמדינה תוכל לתפקד, והאויבים שלנו לא יחגגו על חולשתה.
תיקי נתניהו נולדו בקנוניה והם צריכים להיקבר קבורת חמור.
לראש הממשלה מגיע צדק ותופרי התיקים צריכים להיכנס לחדרי החקירות ולתת את הדין על מה שעוללו למדינה הזו.
איזה שיר אהההה, וכולו מוקדש לאחד ויחיד שרודפים אחריו ללא קץ.
ויש לי משהו חדש עבור המורעלים ההולכים כעדר אחרי רודפי נתניהו.
מוזר שאף אחד עד היום לא דיבר על זה
בחורזים וכותבים
מה שקרה בזמן האחרון בבית המשפט זו לא עוד עדות, זו רעידת אדמה של ממש!
סנ”צ צחי חבקין, שהיה בצוות החקירה עצמו, נעץ את המסמר האחרון וקבע: תיקי נתניהו נבנו על שקרים ורדיפה מכוונת.
והכי חמור: חבקין התריע בזמן אמת בפני מח”ש על פעולות לא חוקיות שביצעו חוקרי המשטרה בתיקי נתניהו.
הוא מודה שידעו שהגרסה (שנכפתה על) פילבר על “פגישת ההנחייה” לא מתיישבת עם איכון הטלפון שלו, כלומר: אותה “פגישה” פשוט לא קרתה.
וברגע שהופרך הסיפור הזה, קרס תיק 4000 סופית והחשד לתפירה מכוונת גדול היום מאי פעם.
אולם במקום לחקור את החוקרים, הם ממשיכים לרדוף את ראש הממשלה.
בזמן שישראל מתמודדת עם אתגרים ביטחוניים מהכבדים בתולדותיה, הפרקליטות גוררת את ראש הממשלה שוב ושוב לאולם בית המשפט לתיקים שהיא תפרה בצורה מגמתית ופושעת, כאילו אין מלחמה, אין אחריות, ואין מדינה לנהל.
והדבר מחייב שבעתיים לקדם הצעת החוק שלי: לצמצם את עדויות ראש הממשלה בתקופות של מצבי חירום ואיומים ביטחוניים, כדי שהמדינה תוכל לתפקד, והאויבים שלנו לא יחגגו על חולשתה.
תיקי נתניהו נולדו בקנוניה והם צריכים להיקבר קבורת חמור.
לראש הממשלה מגיע צדק ותופרי התיקים צריכים להיכנס לחדרי החקירות ולתת את הדין על מה שעוללו למדינה הזו.