לבוקר טוב

לבוקר טוב

זוג צעיר שזה עתה התחתן מגיע לביקור אצל זוג חברים ותיקים. שתי הנשים הולכות למטבח ואילו הגברים נשארים בסלון לפטפט. "שמע...", אומר אחד מהם, "לפני יומיים היינו במסעדה מצוינת". "באמת?" שואל הגבר המארח, "איך קוראים למסעדה?" הצעיר מהרהר כדקה ואז שואל: "איך קוראים לפרח שאתה נותן לבחורה בפגישה הראשונה?" "כלנית?" משיב לו המארח. "לא לא, האחר", "רקפת?" ניסה המארח שוב. "נו לא זה, אדום כזה". "אהה, ורד", "בינגו!" אומר הבחור וצועק לכיוון המטבח: "ורד מותק, איך קוראים למסעדה שהיינו בה לפני יומיים?".

galim29

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif מעולה.

את פשוט מלכה

../images/Emo151.gif לצהריים או אחר צהריים טובים

אבקה נגד פילים איש אחד הולך ברחוב ומפזר אבקה על המדרכה. מגיע שוטר,
רואה את האיש בפעולה ושואל: "סליחה, מה אתה עושה?" האיש עונה לו: "אני מפזר אבקה נגד פילים". השוטר מתבלבל ואומר: "אבל אין כאן פילים..." אז האיש עונה לו: "נו, אתה רואה? - האבקה עובדת!"

../images/Emo151.gif עוד אחת......

משה דיין פעם משה דיין הלך ברחוב וראה בחורה יפה, קרץ לה עין ונכנס בעמוד.

lee E

New member
חחחחחח הרגת אותי חחחחחחח

אני כאן על הריצפה...שמשהו ירים אותי מהריצפה חחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo151.gif ואחרונה לצהריים

שריפה ביער פעם אחת פרצה שריפה ביער וכל חיות עזרו בנקיונות. רק ארנב אחד בטלן ישב בצד והסתכל עליהם. פתאום האריה קולט את ארנב ושואל אותו:"מדוע אינך עוזר בנקיונות היער?" הארנב עונה: "אני מצטער מאוד אבל אני עסוק עכשיו בפעילות מינית.." "אפשר לדעת באיזו פעילות מינית אתה מתעסק?" "ודאי" עונה הארנב: "אני שם זין על כולכם..."

lee E

New member
נו דיייייי אני לא עומדת בזה דיייייי

תפסיקי דייייי לא יכולה יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואחרונה בגלל החום../images/Emo151.gif

סיפורי ערפדים פעם אחת היו 3 ערפדים ואבא. האבא הכריז: מי שמביא לי הכי הרבה דם הוא החכם והנבון ביותר במשפחה!!! הערפד הראשון הולך חוזר עם דם מסביב לפה, האבא שואל אותו: מאיפה הדם? הערפד עונה: מהעכבר בפינה. הערפד השני הולך חוזר עם דם על הלשון, האבא שואל מאיפה הדם? הערפד עונה: אתה רואה את הפרה שם ממנה הדם. הערפד השלישי הולך חוזר עם דם על כל הפרצוף, האבא אומר: יופי בני, אתה החכם והנבון במשפחה אבל מאיפה הדם? הערפד עונה: אתה רואה את הקיר הזה? האבא עונה: כן, למה? הערפד עונה אני לא ראיתי אותו!!!

lee E

New member
קצת קשה לקרוא הפוך שאת זרוקה

על הריצפה עוד מהבדיחות הקודמות

lee E

New member
../images/Emo124.gifזק../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

כמו שתארתי לי..סהר מכיר את כל הבדיחות ואלו אכן בדיחות של כיתה ד' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo151.gif וללילה טוב

שוטרים כורדים שני שוטרים כורדים מצאו שתי פצצות, והם מחליטים להעמיס אותן על הניידת. בדרך שואל שוטר אחד את השני: "מה נעשה אם תתפוצץ לנו פצצה אחת בדרך?" עונה השוטר הכורדי השני: "נגיד שמצאנו רק אחת..."
שתי בלונדיניות שתי בלונדיניות שוכבות על הדשא בלילה. האחת אומרת: "תגידי, איזה מקום יותר קרוב, לונדון, או הירח?" עונה לה השניה: "דההה! את רואה מפה את לונדון?!" לילה טוב וחלומות מתוקים

למעלה