לבוגרות פדיוס לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה
ח חלוק נחל New member 27/5/06 #1 לבוגרות פדיוס לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה
א אלמונימית3 New member 27/5/06 #2 איך בזמן השאיבה? נכתב ע"י חלוק נחל: לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה לחץ כדי להרחיב... איך בזמן השאיבה? בזמן ההחזרה
איך בזמן השאיבה? נכתב ע"י חלוק נחל: לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה לחץ כדי להרחיב... איך בזמן השאיבה? בזמן ההחזרה
י יותר מ9 חודשים New member 28/5/06 #3 נשמה נכתב ע"י אלמונימית3: איך בזמן השאיבה? בזמן ההחזרה לחץ כדי להרחיב... נשמה אולי עוד לא הפנמת אבל לא שואבים לך........
נשמה נכתב ע"י אלמונימית3: איך בזמן השאיבה? בזמן ההחזרה לחץ כדי להרחיב... נשמה אולי עוד לא הפנמת אבל לא שואבים לך........
א אלמונימית3 New member 29/5/06 #6 ../images/Emo12.gif נכתב ע"י יותר מ9 חודשים: נשמה אולי עוד לא הפנמת אבל לא שואבים לך........ לחץ כדי להרחיב... אני מזמן הפנמתי
../images/Emo12.gif נכתב ע"י יותר מ9 חודשים: נשמה אולי עוד לא הפנמת אבל לא שואבים לך........ לחץ כדי להרחיב... אני מזמן הפנמתי
ח חלוק נחל New member 28/5/06 #4 סליחה נכתב ע"י חלוק נחל: לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה לחץ כדי להרחיב... סליחה אולי לא הבהרתי את עצמי היטב, ברור לי שלא לי שואבים , התכוונתי יותר בעת מתן הזרע. מכל מקום כבר קבלתי תשובות. הייתי כמעט בטוחה שבזמן ההחזרה . אבל רציתי להיות בטוחה. ככה זה שזה פעם ראשונה...
סליחה נכתב ע"י חלוק נחל: לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה לחץ כדי להרחיב... סליחה אולי לא הבהרתי את עצמי היטב, ברור לי שלא לי שואבים , התכוונתי יותר בעת מתן הזרע. מכל מקום כבר קבלתי תשובות. הייתי כמעט בטוחה שבזמן ההחזרה . אבל רציתי להיות בטוחה. ככה זה שזה פעם ראשונה...
M MAMALY New member 28/5/06 #5 בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות נכתב ע"י חלוק נחל: לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה לחץ כדי להרחיב... בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות ועוד לא הגעתי לשם אז אני לא יכולה לעזור.....
בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות נכתב ע"י חלוק נחל: לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה לחץ כדי להרחיב... בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות ועוד לא הגעתי לשם אז אני לא יכולה לעזור.....
א אדוינה New member 29/5/06 #7 שיהיה לך בהצלחה!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נכתב ע"י חלוק נחל: לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה לחץ כדי להרחיב... שיהיה לך בהצלחה!!!
שיהיה לך בהצלחה!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נכתב ע"י חלוק נחל: לבוגרות פדיוס שלום , האם התשלום מתבצע בזמן השאיבה או בזמן החזרה? תודה לחץ כדי להרחיב... שיהיה לך בהצלחה!!!