לבוב היקר

לבוב היקר

תודה לך בוב על דבריך החמים, בתגובה לקריאתי מהיום. אם תרשה לי, אני מיסתייג מכל דימוי ולו גם הקל שבהם המתקשר עם השואה, שואה אותה הביאו עלינו אחינו היהודים. לבטח שמעת על קסטנר וסניגורו חשין שהגיע להיות שופט בישראל אוי לעוות. אתה לבטח מזדהה בקלות אם האמרה: "כדי לנצח על תזמורת יש להפנות גב לקהל" לי כיהודי, קשה עם זה. לא אפנה לך את גבי, ולא מתוך חשש (לורנס איש ערב) אלא, לא אפקיר אותך בתבוסתך. להפיך אני קורה לך להתעורר ולהתחזק. דור ההשכלה נכחד. למה? כי כרת את הענף עליו ישב. היום כשמדינתנו מתחזקת, ואנשים כמוני, שחיים בנוחיות גמורה בקנדה מתנדבים לשרות מלואים פעיל(בשטחים המשוחררים) כדי להבטיח שההפקרות לא תפגע בעם ישראל, זה היושב בארץ ישראל היא הארץ המובטחת, רכל טיעון אחר, בטל בששים. לך תשכנע מישהו שלא פיטגורס היה זה שמצא את הנוסחה המיוחסת לו. או להבדיל, רוח השעה ורק היא, שהמציאה ונשאה את האמרה הפטריוטית "טוב למות בעד ארצנו" המיוחסת כפי שאתה יודע, לטרומפלדור. ההיסטוריה מלאה בעובדות של ההלקאה העצמית והמזוכיזם הטבוע בעמנו. נגד אלו אני מתקומם. ושוב תודה לך ובהצלחה לעמנו, עם ישראל, בארץ ישראל ובגולה ולך אני משאיר את חישוב המשואה. שלום על ישראל.

yeshgvul

New member
אחינו היהודים הביאו עלינו שואה? מה

אתה רוצה להרחיב, רגע לפני שאתה יוצא לשרות בשטחים הכבושים?

בוב7

New member
יהודה

לא היה כאן נסיון לדמות אותך או את האנשים המחזיקים בדעותיך לאותם אנשים שתמכו בהיטלר. זו הייתה אמירה שממנה אי אפשר לברוח.אמירה שמבטאת בדרך החדה והברורה ביותר שהרוב לא תמיד צודק .אני מוכן ללכת על משהו מעודן יותר.לפני לא מעט שנים בחר העם הזה ברוב מכריע את ברק.האיש שהבטיח להמשיך את דרכו של רבין. באותה עת לא קיבל הימין את העובדה שיש רוב לדרכו של רבין כסיבה מספיק טובה להאמין שאכן זו הדרך ועמד על זכותו להיות אופוזיציה ולהמשיך להאמין בדרכו ולהלחם עליה. היום אני בצד המובס.מכבד את בחירת הרוב ועמד על זכותי להיות אופוזיציה לוחמת.אני עומד על זכותי שלא לפעול או לתמוך בפעולות שלדעתי הרסניות מבחינת מדינת ישראל.אנחנו כאן למען מדינת ישראל.יש מי שחולק על דעתינו והוא נצח בבחירות אבל חלק מבחירות דמוקרטיות הוא קיומה של אופוזיציה.אופוזיציה שמבינה שיש לה תפקיד אמיתי שגם אם אינו מתמצה בג'ובים מפנקים ומרוממים,הוא תפקיד בעל חשיבות אדירה. הנבחרים המובסים חייבים לנצל עד תום את המנדט המכובד שניתן להם.המנדט להיות אופוזיציה לכל מי שיפעל בצורה שתפגע בחוסנה ובביטחונה המיידי והעתידי של ישראל.

למעלה