לבוביט!!!!

לבוביט!!!!

ידעתי שתיכנסי, את מתה עליי. והיי לכל השאר שנכנסו!!! זה בסדר!!!! כי נחשי מה,בוב? היום הכנתי כמה עצות!!!!! במיוחד בשביל מי? בשבילך!!!! אל תעשי כאילו את לא מכירה אותי, ברווז סלעים שכמותך. טוב, עכשיו אני. מספיק את. אוקיי יקרות שלי...מספר עצות יומיות! 1) תאכלו תפוחים! יש בזה הרבה תעית וזה תורם רבות למוח, לא שרמזתי משהו! 2) תשתו הרבה חלב, תכניסו בפנים איזה כדור ממריץ ושיהיה טוב. 3) תרדו על בוביט, מה קרה? מה המנהלת שלכן מושלמת? like HELLO!!! I DON`T THINK SO! 4) תסרקו את השיער שלכן ותוציאו כינים! בחייאת זומזום קלמטינות שלי, תעשו איתו משהו!!!!! 5) תלמדו. (לפירוט יש לחזור לסעיף 1). 6) תסגדו לי, ולכל דבר הקשור בעדות הקווקז. מה קרה??????? מה יש????. מה הפרצוף? זה מספק וזה טוב,תודו. 7) אל תעבדו, (עיין סעיף 6). 8) אמא יש רק אחת! ועל זה אומרים- טובים השניים מן האחד! ואיך זה מתקשר לסיפורינו? כשבוביט מבקשת >בנימוס< לחלוק לילה עם אימכן-רק תזכרו ומקווה מאוד שזה יהדהד בראשיכן, טובים השניים מן האחד!! (הא בוביט,איך אני בשבילך? כבר ציינתי שאם היה לי אגס את הראשונה שהייתי נותנת לה לאכול את הנמלים הקטנות האלה בפנים?) 9) ועצה אחרונה להיום- (פחחחח!!!!! איך הפתעתי אותכן!! חשבתן 10, באתי עם 9!!!!!) אז מה שהתחלתי לומר הוא- תעשו משהו עם השיער הזה על הידיים ועם השפם. בנות, זה מגעיל. אה, ולכל המוגבלות למיניהן.. כל הנאמר פה זה בגדר הצחוקייה!!!! וההלצה!! וגם מתייחס לשני המינים (פחחחח!! אתן רק בנות פה!!! שוב קטלתי אתכן!!). טוב. ועוד משפט סיכום אחרון וחביב- בוביט!!!! אני געגע!!! (
)! ביי!! לילה טוב!!

בוביט

New member
דבי...

נכנסתי להודעה שלך.. אל תתלהבי!!! ממש עצות חכמות.... זה הכל קשור לפיזיקה גרעינית?! נשמה טובה שכמותך... וזה שהגעת לגיל 13 והתחלת לעשות שערות... אל תתלהבי מזה! גם אנחנו עושות! געגע? את אוהבת אותי! בוביט

בוביט ( שמוליק הזגג)!!

אז מה, אני טיפה שעירה בגלל הקווקז והכל! את מקנאה הא? זה בסדר. בוב המכוערת, כל יום היא מאחרת, אפילו הילקוט שלה רוצה ילדה אחרת! לילה טוב!!!! }~{ (חיפו לימדה אותי!!!!!) ביי!

בוביט

New member
אוי...

באמת שאין לי מושג מה הית עושה בלעדיי.... בטח הית מתאבדת אבל לא נדבר על זה פה לא כולן צריכות לדעת שאת אוהבת אותי וזקוקה לי נואשות... הילקוט שלי רוצה אחרת? חוצפנית... את רוצה אותי! רואים עליך! כמה שאת שקופה... (ממש כמו החוטיני שלבשת אתמול...) לילה טוב לך }{ אני מקווה שלא תתקשרי אלי באמצא הלילה להתנשף...

למעלה