לבובה שלי ........

לבובה שלי ........

בובה, שיהיה לך המון המון מזל טוב, הגעת לגיל מכריע, עברת קידומת. סיימת את גיל העשרה, והתבגרת=] אין לאחל הרבה לבן אדם מדהים כמוך .. אבל אני אנסה...:p שיהיה לך המון המון ב-ר-י-א-ו-ת, לך ולמשפחתך. ברגע שיהיה לך בריאות יהיה לך הכל.. שיהיה לך המון אושר...והמון שמחה על הפנים... שתצליחי תמיד לאהוב , גם אם פוגעים בך .. וגם אם נשארו צלקות.. שתמיד תאהבי מכל הלב, שיחזירו לך פי 20 ממה שאת נותנת.. תדעי לך שאני תמייייייייד פה... ותמיייייייייד אוהבת.. ותמיייייייד דואגת.... ותמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייד מאחלת לך רק טוב אושר בריאות אהבה והצלחה... ושיהיה לך הכי טוב בעולם.... אוהבת אותך לנצחחחחח.... ושמחה שיצא לנו ככה להתחבר בזמן האחרון ...(יה מתנחלת)... לאב יו בובה, המון מזל טוב נסיכה....

בובעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

וואי מאמי מלאנתלפיים תודהההההההההההה. בובה תודה שהיית איתי כל התקופה האחרונה... ו...ביום חמישי ו.. ביום שישי.... ו... שישנתי אצלך ביום רביעי.... ו.. שישנתי אצלי כל השבוע שעבר... ו.. שאני אשן אצלך כל השבוע הבא... חעחעחחעחעחעחעח סתם בובע תןדה על הכללללללללללל אני אוהבת אותך המון!!!! ותזכרי.. מי שגורם לך לבכות לא שווה את הדמעות שלך... מי ששווה את הדמעות שלך לא יגרום לך לבכות לעולםםםםםםםםםםם!!!!! אוהבת... ואיזה כיף אני בת 20!!!!!!!!!!!!!!!! נשאר לי עוד 100 שנה!!!! ספירוש!

../images/Emo65.gifמזל טובבבבבבבבב../images/Emo65.gif

בובעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שיהיה לך המון המון מזל טוב, ילדה מקסימה שכמותך. אני מאושרת שזכיתי להכיר חברה מדהימה כמוך. אני מאמינה שעוד נספיק לעשות המון שטויות בים..... ים, חתיכים, טיולים, ימי הולדת.... מקווה שתצליחי לסבול אותי בכל זה כמובן חחחחחחחחחחח. ספיררררררר
לא לגנוב לי את כל החתיכים בים חחחחחח ויום חמישי חגגנו לך יום הולדת במועדון והיה לי כיףףףףףףףףףף חחחח יש לי בוק של 90 תמונותת מהערב הזה, מזל שהתחלתי להקיא והוציאו אותי משם אחרת נראה לי היו לי היום 200 תמונות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצור אני שמחה שהצלחנו לעשות לך יום הולדת שמח.. מי יתן ועוד יהיו ןלנו הרבה בילויים משמחים...נצא נבלה נשתולל נעשה חיים משוגעיםםםםםםםםםםםם אז בובההההההההההה מזל טובבבבבבבבבבבבבב מתה עלייך נשיקות וחיבוקים מ ז ל ט ו ב

למעלה