לבד

פאיפאי

New member
לבד

ושוב לבד, ושוב הדכאון הזה והמחשבה הזו שלמרות שיש הרבה אהבה, תמיד יש לי ספקות... אני תמיד מבולבלת ולא מפסיקה לחשוב, ולהפוך בדברים ולשאול את עצמי שאלות... ויודעת שיש איתי עוד מישהו וגם בו צריך להתחשב (ובמרבית הפעמים אני מקדימה לחשוב עליו ורק אח"כ עלי...( לא, לא, אל תגידו לי שאני קודם צריכה לחשוב עלי כי אני לא מצליחה- דפוקה... אתם יודעים...)) אחרי הכל כמעט חמישה חדשים הוא חלק ממני, ביום, בלילה, באמצ"ש ובסופ"ש ועכשיו- החלל גדול... וקשה למלא אותו (ואם להודות על האמת- אני לא בטוחה שכרגע אני ב-א-מ-ת רוצה למלא אותו). התחלתי להרכיב פאזל ("נדבקתי" ממנו...) 1000 חלקים ודוקא הולך לי לא רע, וזה ממלא לי את הזמן. אבל השאלה הגדולה- מתי אצליח להרכיב את הפאזל של חיי, זה שמורכב מאלפי חלקיקים... עדיין עומדת בעינה... פאי

משה999

New member
אוף... הרסתם לי את התאוריה...

5 חודשים זה הרבה זמן, אני הגעתי כבר ממזמן למסקנה שכנראה אני החריג, אצלי ואצל ענת כבר אחרי שלשה שבועות ידעתי שזהזה, 5 חודשים.... אחרי 5 חודשים כבר היינו מאורסים (פחות או יותר).

א77

New member
ובמקרה ממש נכנסתי וגיליתי אותך

אז היום שוב שוחחנו אני וסבא, היה נחמד. אז דרישת שלום חמה ולבבית.

§Apocalypse§

New member
הפאזל שתמיד נבנה

אלו הם החיים... הם פאזל שבונה את עצמו כל הזמן... עם כל פרידה, ועם כל חזרה, ועם כל מחשבה שעוברת לך בראש, את מוסיפה עוד חתיכה ולא הפיסה הקטנה ביותר לפאזל הגדול שלך... ולא תוכלי לראות את התמונה הכללית עד שתרכיבי את הפיסה האחרונה... אז תתגלה לפנייך השלמות הנפלאה של חייך... המון אושר וברכות, אפוקליפס

§Apocalypse§

New member
בהתקף של אושר

שנמשך כבר זמן רב יחסית, אני מפזרת ברכותי לכל עבר... אם כן, המון ברכות של אושר.

zvi53

New member
קחי לך...

הוא לא שווה את הכאב הזה שמתרוצץ אצלך בלב...

פאיפאי

New member
הוא מקסים

והוא שווה. צריך גם לכאוב, כנראה, כדי להגיע לשלמות...

למעלה