לבד
בעבר פרקתי פה בכתיבה וקבלתי תגובות של: תחשוב על אנשים שחסרה להם קורת גג או שסובלים מתת תזונה - ותבין שאין לך זכות להתלונן.
אני גם חושב כך, אבל מרגיש שכבד לי לסחוב.
אני מרגיש שאין לי חברים. מאז ומעולם בחרתי לי חבר לכל תקופה בחיים ועליו ואצלו הייתי שם את כל מבטחי.
לאחרונה עברתי תהליך מרוכז. התאהבתי בבחור תפוס. מסתבר שהוא גיי. סבלתי מדכאון.
בגלל שאנחנו חברים קרובים, הכל בנינו גלוי. הוא הציע לי לגלות את עצמי.
לנסות להכנס לאתר אטרף - הכריות לגיי. נכנסתי. בהתחלה התהלבתי מהעולם החדש.
אני קצת מיוסר על מה שאני עושה. לא בטוח אם זה עושה לי טוב. ברור לי שאני נמשך לגברים, אבל לא בטוח מה הזהות המינית שלי
אני מרגיש מבוי סתום. קשה לי לראות בן-זוג מהאתר הזה. קשה לי להגדיר אם אני בכלל מחפש בן-זוג כרגע.
אני מנסה לחשוב עם עצמי- האם אני עושה את כל זה בגלל זהות מינית גרידא או שגם כך אני מנסה לחפש חברים.
מישהו להניח עליו את הראש ולהתפרק קצת.
לכל זה מצטרפת תחושה ששוב אין לי עם מי לדבר.
זנחתי חברים כי אין לי כח להסביר להם על המסע גילוי העצמי שלי.
זנחתי כי הם לא עניינו אותי מעולם ואני לא עניינתי אותם, אחרת היו מתחזקים בעצמם את הקשר הדועך.
אני מדבר עם קואצ'רית. היא עוזרת מעט. אבל הדכאון עדיין שם.
אני מאמין שרבים יציעו ללכת לאיש מקצוע .
אך המעמסה הכלכלית מפחידה.
חשבתי ללכת לאיש מקצוע מסובסד ע"י קופ"ח - אבל אני פשוט שוקע כ"כ בעבודה שלא רואה עצמי יוצא בערבים מוקדם או מגיע מאוחר.
וגם האם זה הפתרון? אני מאוד מאוד מודע לעצמי. יש לי תשובות לרוב השאלות.
אני מאמין שאיש מקצוע לא ירצה להיות נחרץ לגבי זהות מינית, ובטח ישאל עצמי כל הזמן "מה אתה מרגיש על זה, מה זה מלמד אותך על עצמך"?
דברים שאני גם ככה יכול לעשות עם עצמי או מרחוק עם ההודעות פה
והאם בכלל יש המלצות למישהו שמתמחה בחוסר חברים + זהות מינית ? נשמע לי כמו טיפול ארוך ויקר.
בעבר פרקתי פה בכתיבה וקבלתי תגובות של: תחשוב על אנשים שחסרה להם קורת גג או שסובלים מתת תזונה - ותבין שאין לך זכות להתלונן.
אני גם חושב כך, אבל מרגיש שכבד לי לסחוב.
אני מרגיש שאין לי חברים. מאז ומעולם בחרתי לי חבר לכל תקופה בחיים ועליו ואצלו הייתי שם את כל מבטחי.
לאחרונה עברתי תהליך מרוכז. התאהבתי בבחור תפוס. מסתבר שהוא גיי. סבלתי מדכאון.
בגלל שאנחנו חברים קרובים, הכל בנינו גלוי. הוא הציע לי לגלות את עצמי.
לנסות להכנס לאתר אטרף - הכריות לגיי. נכנסתי. בהתחלה התהלבתי מהעולם החדש.
אני קצת מיוסר על מה שאני עושה. לא בטוח אם זה עושה לי טוב. ברור לי שאני נמשך לגברים, אבל לא בטוח מה הזהות המינית שלי
אני מרגיש מבוי סתום. קשה לי לראות בן-זוג מהאתר הזה. קשה לי להגדיר אם אני בכלל מחפש בן-זוג כרגע.
אני מנסה לחשוב עם עצמי- האם אני עושה את כל זה בגלל זהות מינית גרידא או שגם כך אני מנסה לחפש חברים.
מישהו להניח עליו את הראש ולהתפרק קצת.
לכל זה מצטרפת תחושה ששוב אין לי עם מי לדבר.
זנחתי חברים כי אין לי כח להסביר להם על המסע גילוי העצמי שלי.
זנחתי כי הם לא עניינו אותי מעולם ואני לא עניינתי אותם, אחרת היו מתחזקים בעצמם את הקשר הדועך.
אני מדבר עם קואצ'רית. היא עוזרת מעט. אבל הדכאון עדיין שם.
אני מאמין שרבים יציעו ללכת לאיש מקצוע .
אך המעמסה הכלכלית מפחידה.
חשבתי ללכת לאיש מקצוע מסובסד ע"י קופ"ח - אבל אני פשוט שוקע כ"כ בעבודה שלא רואה עצמי יוצא בערבים מוקדם או מגיע מאוחר.
וגם האם זה הפתרון? אני מאוד מאוד מודע לעצמי. יש לי תשובות לרוב השאלות.
אני מאמין שאיש מקצוע לא ירצה להיות נחרץ לגבי זהות מינית, ובטח ישאל עצמי כל הזמן "מה אתה מרגיש על זה, מה זה מלמד אותך על עצמך"?
דברים שאני גם ככה יכול לעשות עם עצמי או מרחוק עם ההודעות פה
והאם בכלל יש המלצות למישהו שמתמחה בחוסר חברים + זהות מינית ? נשמע לי כמו טיפול ארוך ויקר.