לבד...

לילי12311

New member
לבד...

באמת שזה מרגיש כול כל טוב להוריד את ההרגשה הזאת מהלב... לא משנה עם זה בפורום במחשב ושיש עוד בערך מיליון הודעות כמו שלי ובאמת שלא ממש משנה לי עם מישהו יקרא את זה..
אני פשוט רוצה להוריד את זה מהלב.
יש לי הפרעות אכילה קשות ואני יודעת את זה. ממש על גבול האנורקסיה. הורדתי בערך 6 קילו בתקופה מאוד קצר ולא בגלל שעשיתי המון ספורט כי פשוט לא אכלתי. לומר שאהבתי את עצמי מיקודם יהיה שקר. ופה אני רוצה לכתוב את כול האמת. אני לא רוצה לשלוח מסר כפול או מוטעה אבל לומר שעכשיו אחרי שרזיתי בצורה די קיצונית אני שונאת את עצמי גם יהיה שקר. להיות עם הפרעת אכילה זה דבר שלא הייתי מאחלת לאויבים הכי גדולים שלי. באמת זה עד כדי כך גרוע... להיתחשבן על כול דבר מחדש על יציאות עם חברים ארוחות ערב הדברים הכי קטנים בעולם שבסופו של דבר לא נוגעים רק בכך אלא בכול מי שאתה אוהב כי בסופו של דבר אתה רוצה לצאת מזה. זה כמו בור גדול שאתה נופל אליו. כול הסיסמאות על אנורקסיה היא כמו מידרון תלול נכונות לגמרי. אני מרגישה כאילו אני נופלת לתוך בור שאין לו תחתית. אני נופלת ונופלת ואני מנסה להיאחז במשהו לנסות לטפס למעלה אבל אני לא מצליחה. יש לי הרבה רצון וכוונה טובה. אבל אני לא מצליחה לממש אותם. אני כול כך רוצה לצאת מזה אבל ככול שהזמן עובר אני מתחילה לפקפק בהכול. אפשר לצאת מיזה בכלל? אני אי פעם יחזור להיות מי שהייתי בעבר? והחלק הגרוע מכול שאין לי דרך לדעת את זה.
ההורים שלי ניכנסים הביתה. אני כבר לא ילדה קטנה הם שומחים עלי. או לפחות שמחו... הדבר הראשון שהם שואלים אותי אכלת משהו היום? ואני משקרת בלי למצמץ אפילו... איך נתתי לעצמי להידרדר לתוך הדבר הזה? שהתחלתי אמרתי לעצמי אני לא יהיה כמו כול הבנות האלה. יש לי כוח רצון. אני ידע מתי להפסיק. אבל לא. אין איך להפסיק אין עצירות בדרך או הקלות. שאתה ניכנס לשם אתה ניכנס. אתה נופל לתוך הבור בתקווה שיום אחד תוכל לצאת מימנו. אני יודעת שהדברים האלה נישמעים קיטשיים אולי ילדותיים לחלק מימכם או שאני מגזימה. אבל כמו שאמרתי מקודם אני מספרת אך ורק את האמת. וזאת האמת. באמת שלא חשוב לי שמישהו יקרא את זה באמת שלא.. רק להוריד את הדבר זה מהלב...

סאפוואר

New member
ממש לא נשמע קיטשי או ילדותי,

מאוד רחוק מזה, ונשמע גם מאוד מוכר לצערי.
אני מתחבטת בשאלה של "האם אי פעם אצא מזה" המון.. אני מניחה שרק הזמן יגיד.
בנוגע לטיפול, ברגע שתפסיקי לשקר לאנשים הקרובים אליך (דהיינו, לשקר לעצמך.) שם יתחיל שינוי ממשי ואמיתי.
אני באופן אישי לא מאמינה שמאנורקסיה אפשר לצאת רק עם הרבה רצון וכוונה טובה. אין ספק שזוהי כברת דרך אמיתי ומשמעותית, אבל בעניין של הפרעות אכילה וטיפול בהן איש מקצוע הוא MUST. ובאיש מקצוע אני מתכוונת גם לדיאטנית בפן הפיזי, וגם לעזרה מקצועית בפן הנפשי שהוא בעצם הלב הפועם של המחלה הארורה הזאת.

הבור הזה הוא בור נוח, נוח מאוד אפילו. ברגע שתשתפי את הקרובים והאהובים עלייך, תיידעי אותם שאת צריכה עזרה ואכן תקבלי טיפול מקצועי, שם הוא יפסיק להיות נוח ותראי איך שאת באמת רוצה לטפס למעלה ולראות את האור האמיתי.

עברת על חוקי הפורום - מכיל טריגרים

היי לילי.

כולנו יודעות ומכירות את הכאב הזה,
שמונע מאיתנו, כמו שאת מתארת, את היכולת הפשוטה לחיות את החיים ולהנות מהם.

אבל יש דרך לעצור. יש דרך להפסיק לחיות בצורה הזו, ולחזור לחיות בלי הפרעות אכילה.
לא לבד, עם עזרה מקצועית ועם תמיכה טיפולית.א
ת רוצה לחיות אחרת? מניסוני ומניסונן של עוד רבות כאן, זה אפשרי.
היית פעם בטיפול?

למעלה