לבד... כל כך לבד.... חג שמח אנשים! ושהפורים הזה יהיה שמח גם בתוך ה ♥
א אבודה פה New member 20/3/11 #1 לבד... כל כך לבד.... חג שמח אנשים! ושהפורים הזה יהיה שמח גם בתוך ה ♥
א ארטיימר New member 20/3/11 #2 חג שמח לך עם המון שמחה פנימית תעלי חיוך למרות הקושי. כי עם הכל, זה תלוי בך. ותזכרי שאת אף פעם לא לבד
א אבודה פה New member 20/3/11 #3 תודה חמודה, אני מחייכת.. רק שזה סוג של מסכה, מרגישה צורך להוריד אותה מידיי פעם, כדי לנשום. מייחלת שהשמחה תיהיה אמיתית! בתוך הלב...
תודה חמודה, אני מחייכת.. רק שזה סוג של מסכה, מרגישה צורך להוריד אותה מידיי פעם, כדי לנשום. מייחלת שהשמחה תיהיה אמיתית! בתוך הלב...
ב ביזנסמן 23 New member 20/3/11 #4 אבודה. אני מציע לך לנסות לצאת עם חברות וליהנות. יש הרבה ממה ביום הזה, וזה ישפר לך את ההרגשה. ככל שאת עם עצמך הרגשת הבדידות רק מתעצמת לה.
אבודה. אני מציע לך לנסות לצאת עם חברות וליהנות. יש הרבה ממה ביום הזה, וזה ישפר לך את ההרגשה. ככל שאת עם עצמך הרגשת הבדידות רק מתעצמת לה.
א אבודה פה New member 20/3/11 #6 מאוחר מידיי.. ומחר יש עבודה.. אולי עדיף ככה. השיגרה משכיחה את הבדידות...
א אבודה פה New member 21/3/11 #8 חח הפלוס הופך למינוס ענק כש אני נזכרת בסוף שלו /tapuzforum/images/Emo156.gif