לבד...

Anat44

New member
לבד...../images/Emo10.gif

אתמול נקעתי את הקרסול שלי. זה היה מטופש מאוד, וקרה כשיצאתי מבית קפה.
העובדה שאני עכשיו בחופשה הגדולה (אני מורה), ובמקום לעשות דברים חשובים שתכננתי, אני צריכה רק לשכב, כדי לתת לרגל להתרפא - מתסכלת ומרגיזה. במצבים כאלה אני מרגישה את הלבד במלוא עצמתו. אני מנסה לראות את חצי הכוס המלאה: א. לא שברתי את הרגל. ב. בנותי הגדולות עוזרות ככל יכלתן עם הפעוטה. יש למישהי רעיונות נוספים כיצד לנצל את הזמן שקיבלתי מכורח המצב (חוץ מלקרא ספרים וכו')?

לענת...../images/Emo24.gif

כל-כך מבינה את התסכול ושולחת לך מפה ברכת החלמה ענקית. אם אוכל לעזור בדבר-מה -אנא בקשי ואשמח, באמת! אם את אוהבת לכתוב ולצייר אני חושבת שזה הזמן להשקיע בזה. תמיד תוכלי לפנק את עצמך ולהזמין ספרית/מניקוריסטית או פינוקי ספא אלייך הביתה...

m i c h a l i

New member
אפשר גם לנוח

כן כן פשוט לתת לגוף ולנפש לנוח קצת במירוץ הזה של החיים... אפשר לעשות סדר בניירת שתמיד מצטברת להזמין חברה ולצפות בסרט יחד לגלוש באינטרנט בכל מיני אתרים שמעניינים אותך ואף פעם אין זמן אליהם
לעידוד

Anat44

New member
תודה../images/Emo39.gif

תודה על העצות. היום מרגישה יותר טוב ואפילו נסעתי למסיבת סיום של הגנון של הפעוטה שלי מחוץ לעיר. מאחר ואיני יכולה לנהוג (הרגל שלוחצת על הגז נפגעה) סידרתי לי טרמפ עם אחת האמהות. סידור ניירת היה ממילא אחד התכנונים שלי לחופשה - אז אולי אתחיל כבר כעת. פשוט, צריך כל דבר לבקש מן הגדולות שלי, וזה מעצבן אותן ולא נעים לי... מקוה ששבוע הבא יהיה יותר טוב.

dominiq

New member
היי ענת 44../images/Emo91.gif

הי ענת44(נניח ששמך ענת).אני אב חד הורי.מגדל שתי בנות(3+9)לבד.אני עוקב אחר הכתוב בפורום,מנסה איכשהו למצא אימא שממנה אוכל ללמוד ולחלוק לגבי גידול בנות לבד ונראה לי שאת מדברת על דברים משותפים לחד הורים.אשמח לצ'טט איתך בנושא.ד.א, שמתי לב למשהו שכתבת וממנו אני מנסה להבין-אבי בנותייך מקיים קשר עם ביתו הצעירה ולא עם ביתו הגדולה?

Anat44

New member
חף מכל קשר...

הי, אבי בנותי המתבגרות אינו מקיים קשר עם שתיהן. הוא מפסיד... למה? אולי אהיה בעתיד "אשת השבוע" אז אספר את סיפור חיי. אשמח לשתף אותך ולסייע בגידול הבנות. אני חושבת שעם הגדולות אני מצליחה היטב עד כה. אינני יודעת כיצד לשלוח אליך מסר. הדרך אותי ואז נוכל להתכתב או לדבר בטל.

למעלה