לבד עם הילדים

לורה...

New member
לבד עם הילדים

להיות אם לילדים,כאשר הבעל עובד בעבודה בה הוא נעדר הרבה,ובמסגרת העבודה מסכן את עצמו,את חייו....זה לא קל. לפני כמה ימים שוב הזעיקו אותו,שוב לזמן לא ידוע,ושוב להיות לבד עם הילדים... היום הילד שאל:``אמא,מתי אבא יחזור,באיזה יום?`` ולי,עצמי,אין תשובה... אין... עניתי ``אני בטוחה שעוד מספר ימים אבא יחזור`` (ואני ממש לא בטוחה). והילד,רואה חדשות,רואה טלויזיה....ולא אומר דבר. אני יודעת שילדים הם רגישים,רגישים ביותר...והם,הילדים שלי,כל-כך רגישים,הם רואים את הדאגה,הם רואים את הגעגוע...הם רואים את הקושי בלהיות לבד,והם כל-כך מתחשבים,כל-כך עוזרים בהתנהגות,עוזרים בהתחשבות. כאילו אומרים לעצמם: לא נכביד על אמא...! הקושי שבין כה קיים בלגדל לבד ילדים,לחנך,לטפל,להתמודד עם הבעיות היומיומיות ועוד,מצטמצם פלאים....והכל ,הכל בזכותם. ובכל זאת,די,שיחזור כבר..... שלכם לורה

לי28

New member
לורה....

ספרי... ספרי...ספרי לנו, הם גם תופסים על זה טרמפ....

עופריקו

New member
כל הכבוד ...

על החזקת המעמד , ואם אמא מקסימה כמוך, איך לא יצאו ילדים נחמדים ומתחשבים כאלו? שבת מקסימה ועוד טיפה והוא חוזר, שלך עופר

לורה...

New member
עופריקו

תודה ... כבר אמרתי לך שאתה מקסים? אתה מקסיםםםםםםםם!!!! מחזיקה מעמד,בטח,יש ברירה...אחרת מי יטפל בהם....עד שהוא יגיע !!! ועופר,הוא לא חוזר עוד טיפה....אוףףףףףף,הלוואי. הוא חוזר עוד הרבה טיפות. גם לך ולמשפחתך שתהיה שבת נפלאה ביותר.... שלך לורה

מיה30

New member
לורה יקירתי

יוווו שיחקת אותה, בחיי את יודעת אצלי זה היה רק לזמן מוגבל {מילואים} ואני כמעט יצאתי מדעתי... אז...ככה כל פעם...וואאווווו וחוץ מזה איפה את?????? נעלמת.... משהו.... תני סימן... מיה30 {שעדיין לא מאמינה שאפשר ככה}

לורה...

New member
מיה.... (ת`געגעתי..)

גם אצלי זה לזמן מוגבל עד שהוא ישוב,ושוב יזעיקו אותו... כן,ככה זה...,את רואה,אין צדק בעולם.....!!!! מיו`ש,לא נעלמתי,אני כאן.....פשוט איך אומר דודו טופז- איןןןןןןןן לייייייייייי זמןןןןןןןןןןןןן!!!! אני בקושי בצ`ט,ואם כן אז לזמן קצרצר ביותר.... ואחותי....אולי תצלצלי.... שלך מכל הלב לורה

לבונה

New member
לווורררררהההה

היי יקירה תהיי חזקה חמודה הרי את, את הכי שבעולם כל הכבוד לילדים המתוקים-המתחשבים ועוזרים וכדי לרומם מצב רוחך בנתיים אגלה לך סוד קטן שאולי (בעצם בטוח) את הולכת להיות ``הדבר הבא`` בעולם הכתיבה חייכי והתגאי בעצמך

לורה...

New member
לבונה מקסימה

את.... את...... את פשוט מ-ש-ה-ו! ו...וואלה,רוממת את מצב הרוח...אין לך מושג עד לאן. אוהבת אותך,את מקסימה,מדהימה....הכ-------ל! שלך מכל הלב לורה

עופריקו

New member
לורהלה.....

אמרתי לך עוד טיפ טיפה והוא יגיע , צריך רק להאמין יום מקסים ונעים שלך עופר

לורה...

New member
עופר

אז צדקת...הייתי צריכה לחכות רק טיפה,ואני חשבתי שטיפותתתתתתתת.... אבל,מה זה צדקת.... קיצור,זהו....היום,זה היום ,העברתי לו ת,מפתחות ות,פיקוד עד שאטעין מצברים מחדש. ואתה,אתה פשוט משהו !!!!!! שיהיה לך ערב נפלא. שלך לורה

למעלה