לבד מול קורס

Glenfiddich

New member
לבד מול קורס

ניסיתי ניסיתי חיפשתי חיפשתי אבל עדיין לא מצאתי שום ויכוח כזה. אז השאלה מה עדיף להד עם הספר או עם קורס (אפשר לקחת בחשבון שאני לא טיפש ודווקא אני יכול לחרוש לבד ועדיף לי ללמוד במרוכז מאשר מרוח על פני הרבה זמן) ובנוסף הייתי רוצה לדעת כמה זמן לפני המבחן כדאי להתחיל?

אין תשובה לדבר הזה

זה תלוי בך. יש כאלה שמתאים להם קורס ויש כאלה שלא מתאים להם, איך בדיוק אנחנו נוכל להגיד לך מה עדיף לך?

Glenfiddich

New member
אה כן אבל

אתם יכולים לספר חוויות אישיות... כמה זמן כל אחד למד לפני? כמה זמן זה כל קורס כמה שעות ביום דברין כאלה?

dana810

New member
כמה תשובות בשבילך

קורס ממוצע נמשך בערך 3 חודשים.. יש קורסים יותר מרוכזים של חודש וחצי. מספר השעות הוא בערך דומה בכל הקורסים, ומדובר על מפגשים באורך של 5-6 שעות בכל פעם. בקורס ארוך יהיו בד"כ 2 מפגשים בשבוע ובקורס קצר בד"כ 3. לקראת הבחינה <בשבועיים-שלוש שלפני> הקורסים נעשים אינטנסיבים יותר, מן תקופת מרתון שכזו.

T®ansg®ession

New member
../images/Emo150.gif

דווקא בקורס שאני עושה זה להפך, אני בקורס של קידום לתיכון והם מתחשבים בזה שיש עומס ואין יותר משני מפגשים בשבוע בזמן הלימודים, ובחופש זה מרוכז- 3 מפגשים בשבוע לפחות מ9 בבוקר עד ל אחת וחצי-שתיים

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה תלוי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אצלנו זה היה 3 מפגשים בשבוע- במשך חודש וחצי. גם בזמן הלימודים. לכם יש מזל מהבחינה הזאת

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif לא הביאו לכם ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

כזה פירוט מפגשים

dana810

New member
זה ,"קידום תיכון"

זה שונה מקורס רגיל.. גם מבחינת מספר השעות שהוא מציע..

OZZ האחת

New member
קורס או לימוד עצמי

בגדול זה מאד אינדיבידואלי ובכל זאת מהניסיון האישי שלי קורס בהחלט עוזר! בלימוד עצמי מהספר של HIGH Q שהיה דוקא אחלה ספר קיבלתי 620 ולאחר מכן לקחתי קורס ב TOPTEACHER ושיפרתי ל 675. החומר ההסברים והאוירה בקורס היו ממש אחלה וגם ממש זול.

למעלה