לבד לי

../images/Emo24.gif

זכרי שיש בך אהבה ושאת יכולה לתת אותה לעצמך
זה לא באמת קשור ישירות למה שכתבת
סתם רציתי לעודד

../images/Emo24.gif...ושאלה לי...

יותר נכון לומר משהו קטן, ישיר ואולי קצת ישיר מידיי... אומרים שחצי מהפתרון הוא הודאה בבעיה, אז, אמרת משהו חזק "בדד". עכשיו, איך ממשיכים הלאה.... האם חשבת על פתרון לקדם את הבעיה??? בדד?? מה כוונתך..??? בדד ריגשית? בדד חברית? בדד גופנית?? יש לא מעט דרכים לצאת מזה, איפה חברותייך הטובות?? למה לא תצאי קצת, לראות עולם, לנקות ראש. לא מכיר אותך באופן אישי ולכן יכול רק להשעיר השערות( אולי לא נכונות..) גם בפורום השני שכתבת לא קלטתי כ"כ אותך... אז, שחררי קצת עלייך..מה בדיוק הבעיה?
..מקווה שלא הייתי ישיר מידיי. פירסס

amazone

New member
כנראה שאני חזקה יותר ממה ששערתי

לא מספיק הצרות שלי שאני צריכה לפתור אני צריכה להחזיק חצי עולם. יש לאנשים נטייה להתעלם מזה שגם אני בנאדם ופשוט להפיל עליי את הצרות שלהם ולצפות שאהיה קוסמת ןאפתור אותם אנשים בוחרים להתעלם מזה שאולי יש להם אותי אבל לי אין בהכרח מישהו כמוני מלבדי ואני לא יודעת אם יש מספיק לכולם. אני כבר עם הגב לקיר. במקרה הצורך כל מה שיישאר לי זה לפרוץ קדימה

משום מה זה מזכיר לי אותי...

את צריכה להפסיק להראות לכולם שאת ה"כותל המערבי" שלהם. גם לך יש חיים משלך, ולשמוע את הצרות של כל העולם ואחותו.....לא תמיד עושה טוב על הנשמה... יש לך חבר??? אולי תכירי מישהו ותתחילי לחלוק את חייך באהבה חדשה.. ודבר נוסף, לפרח יש המון עליי כותרת, לאט לאט קוטפים אותם, ובסוף..... לא יישאר לך להריח כלום. תתחילי לעשות לעצמך קצת דברים ולא לאחרים. אני מתנצל על הישירות, אבל אולי טוב לומר מאשר לסוב בכחש..

amazone

New member
אמרו לי שזה מה שאני משדרת

זה לא שאני יכולה לשלוט בזה ופתאום להתחיל לשדר חולשה ("יש בי עוד כוח עכשיו כשהלכת...") אני לא מעוניינת בחבר אין לי זמן ומקום לאהבה בחיים שלי ועלי הכותרת לא גורמים לריח אלא האבקה אתה יכול להיות ישיר כמה שאתה רוצה - למה אתה חושב שקוראים לי אמזונה? סתם לילה של I'M WITH YOU/אבריל לוין

בוקר טוב אמזונה..

קראתי מאוחר והייתי עייף מלהמשיך לכתוב.. לא התכוונתי לומר לך שתשדרי "חולשה", אלא להיפך, תעמדי על שלך שחא להיות הספוג של כולם. אבל, מצד שני את אומרת שאין לך זמן בחיים לחבר או לאהבה, מדוע? הלא אולי זה חלק גדול מאוד מכיוון של הפיתרון... good morning sunshine

amazone

New member
אתה בעצמך גבר אולי תגיד לי אתה

מה הדבר היחיד שאתם חושבים עליו כל היום? סקס. לפעמים אתם גם חושבים על איך להשיג אותו. ולפעמים אתם גם פועלים לפי הדרך שחשבתם עליה. לפחות כשאני עם מישהו - לי יש את האינטרסים שלי ולו יש את האינטרסים שלו. בסופו של דבר כל אחד משיג את מה שהוא רוצה. זוגיות? אהבה? מושגים שלא קיימים אצלי בלקסיקון. אמזונות מאופינות בתכונות הופכיות לספוג וזה כנראה מה שהופך אותי למגנט לאנשים כאלה - אין לי בעיה לשכנע אחרים שיעשו מה שאני רוצה אבל לשפוך את הלב באוזני מישהו? רק אם אני ארצה לחתוך איתו כי אז אני אדע שזו הפעם האחרונה שאני אראה אותו. זה אף פעם לא המקום ולא הזמן. אנשים לא רוצים לשמוע את הצרות שלי זה כבד להם ומפתיע אותם ומפחיד אותם שגם אמזונות אנושיות להגיד לך שכל זה אוכל אותי? לא חושבת. לעתים נדירות בלבד אני מתפלספת על זה. התדירות יורדת עם הגיל נכון שזה נשמע כמו קביעה אבל עד היום לא הוכח לי אחרת

אאוצ'

איזו ראיה שחורה של העולם! אמאל'ה. בטח שבדד לך. חצי מהאוכלוסיה כבר פסלת על רקע המין שלהם, מעניין מה קורה עם החצי השני... אם לא תתני לעולם ולאנשים קרדיט, ובחיי שיש סיבה, הבדידות תמשך. חשבת פעם להתייעץ עם מישהו מקצועי? רציני? חבל להמשיך את החיים מתוך תחושה פגועה כ"כ. יחש הרבה ממה להנות, הרבה "ביחד", הרבה אנשים טובים להיות איתם - כן, גם גברים (בחיי, אני נשואה לאחד כזה...). מאחלת לך שתמצאי גם את ה"ביחד" שלך, וגם את ה"לבד" מהזן שנהנים ממנו.

אמזונה ....

תתפלאי אבל הדבר שאנו חושבים עליו רוב היום זה לא סקס. אישית, חושב איך לעבור את המבחני סמסטר הקרבים ובאים... סקס, כן חושבים לא מעט זמן, מה לעשות זה חלק מהאופי הגברי. לפי מה שאת כותבת ומתארת את עצמך כ"אמזונה"....בצורתחשיבתך את לא שונה מגברים אחרים, יש לך אינטרסים ותעשי את כל הדרכים להשיג אותם, וכן, גם בסקס...תקני אותי אם טעיתי.. אופי של אמזונה הוא חזק ולא ספוגי, נכון, אבל את יודעת, לפעמים גם קיר בטון יכול להישחק..."אבנים שחקו המים"...המשפט המוכר כ"כ אולי כבר מתחיל להשפיע עלייך. מה הבעיה לשפוך ת'לב אצל מישהו, יש אנשים שמשלמים הון תועפות לפסיכולוג שרק יאמר להם.."כן, דברו אני מקשיב..מה אתה חושב, למה ומה לדעתך הפיתרון"..חבל על הכסף.. צר לי אבל עדיין לא קולט אותך, מנסה, מסקרן, תמשיכי לכתוב.. פירסס

amazone

New member
אני לא אומרת שאני שונה בהרבה

אבל זה לפחות לא משתלט לי על החיים - הכוונה שלי היא כשגבר רואה אישה לעומת אישה כשרואה גבר חשבת שיכול להיות שאני שחוקה מלהיות רגשנית? הנקודה היא שאישית אין לי עם מי לדבר למרות שכל מי שאני מכירה יש נטייה לדבר איתי ולשפוך את הלב - לא משנה אם זה גבר או אישה וזה לא שהצרות שלי גדולות משלהם או שאני מתעניינת בהם בצורה יתרה אמרו לי שאני משדרת "כותל מערבי" וזה לא שחסר לי "חברים"

אמזונה, קחי חופשה לחו"ל.......

תסדרי את כל הדברים בראש, כי לצערי אני לא מצליח להבין אותך, ואני מנסה...
ו
...פירס

ההודעות שלך לא ברורות

ואת לא מנדבת פרטים רלוונטים, לכן באמת די קשה להבין אותך דרך המקלדת... ממה שאני הבנתי את מיואשת מהעולם הגברי וחושבת שכל מה שמעניין גבר זה סקס, ושהחברים שלך משתמשים בך בתור הראי של עצמם. ההנחה שלך לגבי גברים מוטעית, גברים אינם מקשה אחת, כשם שנשים אינן מקשה אחת. יש אנשים שחושבים על סקס יותר מאחרים, ללא שום קשר למינם. רוב בני האדם רוצים לאהוב מישהו ולקבל אהבה, רוב בני האדם רוצים להיות במערכת יחסים טובה. נשמע שאת מדוכאת, או שיתכן ויצאת עם כמה חלאות בעבר. יכול להיות שאת מושכת אלייך באופן לא מודע מאיזושהי סיבה את אותם גברים שמה שהם רוצים ממך זה רק קשר פיזי נטול מחויבות. כל אלו הן ספקולציות ויתכן והמצב אחר לגמרי. בעניין החברים - פירסינג צודק. קשר בריא, בוגר ומספק עם אנשים הוא קשר הדדי, בו שני הצדדים נותנים ומקבלים.

למעלה