לבד לי

2ודדה

New member
לבד לי ../images/Emo14.gif

אני במערכת יחסים כבר מעל שנה גרים יחד אבל כל כך לבד לי! אני מכירה את הלבד של להיות לבד, בלי בן זוג.. אבל הלבד של הכאילו ביחד כואב יותר. אני אוהבת אבל כמהה למגע, ליחס, לפינוק.. לביחד! אני לא יודעת מה לעשות להישאר.. או ללכת.. להמשיך בחיפוש אחרי האושר.. בינתיים אני מאוכזבת כואבת ולבד!

כואבת זה ממש דורש ../images/Emo24.gif

לפני הכל אחר כך לדעתי אם את לבד במערכת יחסים שאת יכולה להשתחרר ממנה עדיף לבד אמיתי לבד לבד או שאם חשוב לך תנסי לתקן להבין למה התחושה של הלבד\ביחד הזו דיבורים בדרך כלל פותרים בעיות וכדאי לדבר על זה עם בן\בת הזוג הרבה דברים שלא רואים על פני השטח נגלים אחרי שיחה גם אם היא מגיעה למריבה ובום גדול זה עדיף מתחושת ההחמצה בבטן. בהצלחה ותשארי לעדכן אותנו

ניקולי

New member
זה הרי ברור לך

שאת לא מאושרת.?! ודיי נראה לי שלהיות לבד לבד בלי הבן זוג (הנ"ל) תהיי הרבה יותר מאושרת!! שנה וקצת זה מספיק זמן להיות לבד בתוך מערכת יחסים, ואם את אומרת שבתוך השנה הזאת היית כל הזמן בודדה, אז למה לא עזבת לפני??? כמו לכל אדם, גם לך מגיע להיות מאושרת הגיע הזמן לקום וללכת. ואל תחששי להיות לבד, בטוחה אני כי תדעי למצוא לך אהבה אחרת, שידע לתת להעניק, לחבק , ולפנק.

../images/Emo24.gifזה לא נכון

תיראי אני בטח שאת אוהבת את הבחור אבל אני חושב שאת פוחדת לקום ולעזוב לא בגלל זה אלה כי את לא מוכנה לחשוב על עצמך בלעדיו וזו טעות כי כשאוהבים אז מרגישים מאושרים ואני מבין שאת לא מאושרת כל כך תראי אני שכרתי איתה דירה שנתיים וחצי היה כייף בהתחלה ולאט לאט התחלתי להרגיש שאני בודד גם כשהיא בבית לידי היום אחרי שהלכתי אני מרגיש שסלע גדול ענק ירד מלבי תראי אותי היום אני לא מפסיק לחייך מבסוט ואני עדיין מחפש אחר אהבתי זה לא אומר שנסגרה דלת אחת לא תיפתח השנייה הכל זה עיניין של זמן וסבלנות אני גם מציע לך לשבת איתו ולדבר אולי זה יעזור לסדר את הכל ואם ניסת כבר לדבר ולא עזר אז אל תנסי פעם שנייה או שלישיש או המאה כי קשה לשנות בן אדםזה לא אומר אם את גרה איתו בשכירות יחד אז זה אמור להיות קשה אדרבא פה את יכולה לדעת מה יהיה העתיד אם תיתחתנו ואם תיתחתני ותירצי ללכת יהיה לך יותר קשה כי את במסגרת הנשואין וקשה לצאת מזה יותר ממה שאת חושבת אני אומר מניסיון אני גרוש +1 אז כל שנישאר לומר לך תחשבי טוב טוב אם החלטת להישאר להבהיר דברים ואם לא מבין אותך מומלץ ללכת כל עוד נפשך בך אני מקווה שלא תיכעסי עליי זו רק דעה כן וליבי איתך

קאריני21

New member
מתוקה שלי ...

אני יודעת אני חדשה כאן, אבל הרגשתי צורך עז להגיב. אני מבינה אותך ... אבל חברי הפורום צודקים, אם את במערכת יחסים ואת מרגישה שעדיין עצוב לך ובודד לך ... מה יש לך לעשות במערכת יחסים כזו? לכי תמצאי מישהו או משהו שיעשה אותך שמחה ומאושרת. מי כמוני מבינה אותך ... אחת שאיבדה את האושר שלה ... ועדיין מחפשת. מחפשת שמחה מחפשת אושר ... מחפשת אהבה אבודה. בנינו - אני מעט איבדתי את הטעם בלאהוב. מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך
ענקי! שלך, קארין.

למעלה