לבד לאילת

fialka2

New member
לבד לאילת

בעלי מתכנן נסיעה לאילת ל3-4 ימים יחד עם חבר רווק. באילת גר עוד חבר אחד שלהם שגם הוא רווק. אני לא חושדת מבגידה אבל מאוד מעליב אותי שהוא לא רוצה לקחת אותי איתם. אני לא רוצה חופשה בלעדיו ומסתבר שהוא כן רוצה.

I C E M A N 7

New member
את לא צריכה להיעלב

בעלך מתחשב בך ולכן לא רוצה לקחת אותך איתם. הוא פשוט יודע שבילוי במועדוני חשפנות לא יעשה לך טוב.

chenby

New member
תראי

בעלך הוא בעלך, וגם אחרי הנסיעה לאילת הוא יהיה בעלך. עכשיו יש לך החלטה מול העיניים - האם לכעוס עליו ולהעלב ממנו שהוא לא רוצה אותי איתו, או האם להבין שבעלי גם צריך קצת חופש וכן גם ממני, וכן אם יש לו חברים רווקים, הוא רוצה בסך הכל סופשבוע שבו הוא ירגיש קצת שקט, קצת משהו אחר, ולמה לא? ותחשבי שאם את תצטרפי, כל החוויה שלו תהיה אחרת, הוא יהיה מוגבל אפילו סתם לרבוץ בים כל היום - כי פתאום תחליטי שלא בא לך החול ובא לך ללכת למלון, הוא רוצה חופשה שלו ושל חברים כולה 3 4 ימים, תאמיני לי שככל שתפרגני לו יותר, ותשמחי בשבילו שהוא עושה דברים למען עצמו (אולי זה יתן לך השראה לעשות למען עצמך) כך הוא גם יתגעגע יותר. הכל בהסתכלות שלך. ואת יכולה להמשיך להיות קורבנית, אבל זה סתם חיים של סבל - כי זו רק הסתכלות.

נומלה

New member
את לא רוצה חופשה בלעדיו והוא כן

את זו את והרצונות שלך הם הרצונות שלך. הוא זה הוא ויש לו לפעמים רצונות אחרים. למה לא תכבדי את זה?

Tara n Tula

New member
מסכים עם איש הקרח

נסיעה לאילת ובילוי עם שני רווקים?? סורייי...לא נשמע טוב יודע כי הייתי שם ועשיתי את זה
חסיד גדול של "כל אחד והעולם שלו", "אולי זה יעודד אותך להשקיע בעצמך", אבל יש כאן בעיתיות... אולי זה רק אני. לא יודע.

אם יורשה לי אומר רק

שאם הוא היה רוצה לבגוד הוא יכל לבגוד גם במרכז (נכון ששם יש יותר אפשרויות) אני ושני חברים יורדים אחת בשנה לאילת ואני חושב שזה בריא שיש מפגשים של גברים בלבד (כמו שאני חושב שזה בריא שיש מפגשים של נשים בלבד ) כיוון שזה עוזר לשמור על קשר ייחודי שיש לגברים (או לנשים) מקווה שעזרתי

czar

New member
קצת פטתי

אולי אפילו קמצוץ כפייתי.... בזוגיות צריך קצת מחרב מחייה, זה הבסיס לכל זוגיות טובה, את לא רוצה לצאת לבד לחופשה?! זה בא ממקום שונה, הוא כן. לא חשוב מה את חוששת או לא, אם הוא ירצה לבגוד הוא יבגוד כאן או שם ולכן זה לא רלוונטי. בחיים עושים קצת ברייקים, אם לא תשחררי הוא ישחרר את עצמו לבד בעצמו או יהיה תקוע בכלא וזה יתפוצץ מחרתיים. בקיצור, כיבוד המרחב של בן הזוג זה מפתח קריטי בלשמור על זוגיות בהנחה שהזוגיות סבירה והוא לא כל סופש מבלה לבד.

Master Stav

New member
תשחררי את חבל התלייה....

אתם לא תאומים סיאמים ולפעמים טוב לצאת לחופשות בניפרד .... זה רק משפר את היחד ....

למעלה