לבד כבר חודש

• פותח הנושא doop
  • פורסם בתאריך

doop

New member
לבד כבר חודש

נפרדתי מהחבר שלי לפני חודש ומאז אין לי מצב רוח לכלום אפילו לא ללמוד והתחלתי לעשן יותר. יש לכם רעיונות לשיפור המצב הירוד שלי? גם הערות יתקבלו בשמחה. ליאת ;-(

ame

New member
לבד

לבד טוב לפעמים טוב יותר מביחד רע H-)

doop

New member
אולי זה נכון

אחריי כל מה שעברתי עד היום אולי יש בזה משהו תודה.

ame

New member
אל יאוש

רק לא להתיאש - יש הרבה אנשים טובים שלא מאכזבים. :)

היי ליאת !

שהגבת לי בעת ששתינו קפה לא ידעתי בכלל אם זאת או זה. עכשיו לפחות יודע לי שאת מהמין שכעזר כנגדי. מצב הרוח אוכל לשפר, אבל גם ליד המחשב תמשיכי לעשן. ובמקום להתעצב על הפרידה, חשבי על הסיבות שהביאו לקרותה ואולי אף תגלי להפתעתך, שמוטב היה שכך יקרה. לחשוב חיובי....

האושר שלך לא תלוי בכלום

האושר האישי שלך לא תלוי בכלום כל מה שצריך בשביל להיות מאושר זה לחיות בעולם היפיפה הזה שלנו גם האהבה המצרך הכי נחוץ הוא מותרות מעבר לזה ולכן אל תתלי את האושר שלך בשום דבר גם לא באהבה ואז תוכלי להנות ממנה כי תדעי שהיא באה וחולפת וכך את רוצה את זה מאחר שכל אהבה סופה להיגמר מתישהו אז חשוב לדעת את זה ופשו להתענג על מתי שיש ומתי שאין אין אז מה זה יגיע שוב ושוב נתענג הכי חשוב פשוט לדעת שהאושר שלך לא תלוי בשום דבר.. ואז כל דבר יעשה אותך מאושרת חוץ מזה אני מקווה שתמשיכי לחייך ושתהני מהחיים כמוני אני כאן אם את צריכה עיצות תמיכה או סתם מילה טובה אוהב תמיד בלוז אהה כן אם את רוצה לדבר על זה אני נמצא באייסיקיו 72511790

halit

New member
ורק בגדר הצעה

נסי למצוא את הדברים שאת הכי אוהבת לעשות, לבד או עם חברים. יש לך עכשיו יותר זמן לבטא את מי שרק את יודעת ויכולה להיות.

למעלה