לבד ועצוב

pachol

New member
לבד ועצוב

שלום לכולכן, כלל לא הייתי בטוחה שזה הפורום בשבילי אבל אני מרגישה כל כך לבד לאחרונה שחשבתי אולי אתן שבאותו מצב כמוני תבינו אותי טוב יותר מכל אחד אחר. אני ילדה יחידה, התייתמתי מאבי בגיל קטן ומאז היינו אני ואמא שלי תמיד ביחד, חברות הכי טובות, מעבר אליה לא הייתי צריכה אף אחד, לפי שנה אמי חלתה באלצהיימר שהתקדם מאוד מהר בשל גילה הצעיר ומאז חודש מאי היא בבית אבות במחלקה סיעודית. אני הולכת בכל זמן שיש לי אך לאחרונה זה הפך קשה יותר ויותר. היא לא מתקשרת כלל ואתמול בפעם הראשונה ראיתי אותה עושה את צרכיה במכנסיים וברצפה כי המטפלות ה"מקסימות" שכחו לשים לה טיטול, זה שבר אותי, אני מרגישה עצב עמוק וכואב לי בפנים, אני בוכה בלי הרף ולא מסוגלת לעשות שום דבר אחר, אני מרגישה כל כך לבד בעולם ולא משנה כמה כולם רוצים לעזור, זה לא זה, אני רוצה את אמא שלי כל כך.

כל כך מבינה אותך

אני התיתמתי מאבא שלי בגיל 3. גם אני התמודדתי לבד עם אמא חולה במחלה חשוכת מרפא אם יש דרך כלשהי בה אוכל לעזור לך שילחי לי מסר

שלום לך...

מצטערת לשמוע על הקושי שלך... בטוחה שזה כלל לא קל להתמודד עם זה... יש מי שעוזר גם לך? מי שנמצא לידך ועוזר לך בתוך החוויה הזו? לצערי... אני אברך אותך בברוכה הבאה... לצערי מכוון שזה קצת אבסורד לברך על כך... בגלל הנסיבות שהביאו אותך לכאן... לפחות את לא לבד כאן...

שלום לך.

כמו שכנפיים ציינה, תמיד קשה לנו לברך בעליזות מצטרפת חדשה, כי הנסיבות להצטרפות בד"כ לא משמחות. ויחד עם זאת, הצטרפת היום למשפחה הקטנה שלנו, ולבית הקטן והחם שלנו בתפוז, ואז כמובן שאנחנו רוצות לקבל את פניך בחום. אז בכל זאת, ברוכה הבאה!
המצב שאת מתארת קשה מאוד, ובנוסף לו - הבדידות שבה את עוברת אותו. שוב אצטרף לכנפיים, והפעם בשאה - מי נמצא לצידך? האם יש קרובי משפחה, חברים שלך? אינני יודעת בת כמה את ומה מצבת המשפחתי. אם תרגישי נכונות לשתף, אשמח לשמוע. אולי כדאי להתייעץ אם עם עובדת סוציאלית במקום שבו אימך מטופלת, באשר לתמיכה עבורך. אשמח לשמוע ממך עוד. סקאלי

pachol

New member
תודה

תודה לכולכן על תגובותיכן, למזלי הרב יש לי מי שתומך, האדם היחיד שנמצא לצידי כל הזמן הוא החבר שלי, אנחנו יחד כבר שלוש שנים, הוא היה איתי מהרגע שהתחילה כל המחלה של אמי והוא רק תומך ומבין מאז. לאמי יש שמונה אחים ואחיות ואני משתדלת לשמור עם כולם על קשר, הם באמת מנסים לתמוך ולתת איזשהו "תחליף" אבל זה לא עוזר בכלל, לא יודעת למה למרות כל זאת עדיין אני מרגישה בודדה בלעדיה פשוט איבדתי את האדם הכי קרוב אליי וכל התמיכה שבעולם לא יכולה לפצות על כך.

למעלה