לבד ולא בדד

לבד ולא בדד ../images/Emo44.gif

וככה מוצאת את עצמי לאחרונה עושה דברים שלא עשיתי הרבה זמן בשקט מדהים כזה .. בשנים האחרונות לא ידעתי שלוה עצומה שכזאת מוסכמת מראש חיובית שבכל פעם שאני שוקעת בה אני מכירה יותר ויותר את הכיף של לאהוב את הלבד, אז היו אהבות והיו קשרים והזמן עף כאילו זה היה מזמן ומאז שלא היה פתאום נתגלו לי עולמות אחרים, ניסיתי לבדוק עד כמה באמת זהו רצוני ופתחתי אפילו בשני אתרים כרטיס וממש לא דיבר אליי בכל כרטיס גם מושלם חיפשתי פגם, מחקתי ושוב יצרתי לי כרטיס ושוב מחקתי, הבנתי שאם אני לא שם אז למה להיות שם, לא מזלזלת אנשים רוצים כמהים מוכנים, אני ממש לא או אולי כשזה יבוא זה יבוא אז למה לרדוף ולחפש משהו שלא רוצים בכלל. ככה יושבת לי יום יום צופה בסרטים שכל כך לא היה לי זמן אליהם לאחרונה גם מעצם העובדה שנשרף לי הזמן בציטוט וריחוף לכאן ולשם, לא שזה רע אבל גם כאן צריך טעם ולא לאבד אותו ואת הענין. פתאום קוראת ספרים שלא קראתי מעולם בפרק זמן שבעבר קראתי בשנה מסיימת ספר אולי בחודש, הזרימה לא מתפזרת סתם אלא לכל כיוון שמענין ונותן השראה לחשיבה על דה ועל אההההההההההההה וזה פתאום מרגיש נפלא לבחור את הלבד הזה גם כשאתה יכל להיות בתוך המון בתוך המון. ובתוך הלבד הדגש הוא על לבד שלא לבד סביב הילדים הזמן שלי איתם הרוגע שאני מנסה לבנות סביבם ולהשרות בהם, וסביב החברים הקרובים שצברתי במשך השנים וזה עוד משהו חלק נעים בתוך זה שלא נותן להרגיש בדידות. זורמת- מצאה זמן קטן לשתף ולאחל ברכת שבוע טוב לכל בית ישראל

היייייייייי זורמת../images/Emo140.gif

זה מה שניקרא להרגיש טוב עם הלבד ללמוד לחיות את הלבד..ולמצא את השקט והשלווה ..להעריך אותה..להנות ממנה..ובעיקר להכיר את עצמך ואת היכולות שלך. הרי זה לגמרי הפוך מבדידות..ועל כן כל מי שלמד להיות לבד..בסופו של דבר גם יודע להעריך מחדש את היחד. הייייי זורמת..מאחלת לך המון שלווה ...

ophra

New member
אל תשכחי זורמת

לא רק שאינך בודדה את גם לא לבד את איתך וזה ה-מ-ו-ן
עפ

נשמע

שמצאת לך שקט שם עם עצמך השקט הזה עושה טוב זה בדיוק המקום שבו אפשר לצמוח |ניצת שקראה היום את 200 העמודים הראשונים של הארי פוטר
|

200 ביוםםםםםםםםם?

וואו את זה אני לא מרשה לעצמי כדי לא לאבד ענין בקריאה אחרי כל כך הרבה שנים שממש אוהבת נותנת לעצמי לטעום בכל יום מעט גם אם זה סוחף אני משתדלת לא להיות תועלת שנבלעת
הארי פוטר? גיליתי את הסרט הראשון רק לפני חודש אולי ונהנתי לצפות בו עם הבנים לקרא אני מאמינה שזה כבר משהו אחר ושונה? מה גם הורים קוראים הארי פוטר
..אופס אני ממש לא in חחחחחחח המשך שבוע מקסים אני היום התחלתי את הספר השלישי בסדרה "שיחות עם אלוקים".. חוזרת אליו..

מודה ומתוודה

התמכרתי
לסרט הראשון הבת שלי גררה אותי בכח אחר כך כבר אי אפשר היה לעצור אותי קראתי את הארבעה וכמו חצי מילדי העולם המתנתי בסבלנות ליציאת החמישי אחחחחחחחחחח 887 עמודים של ילדות |ניצת ילדה מגודלת
|

just yael

New member
אחחחחח.......זורמת....

כמה כיף לראות התפתחות של אדם במהלך פרק זמן משמעותי.. נהנית לקרוא אותך, את השקט שלך, את מה שיצרת לך לחיים. תמשיכי להנות מהשקט שלך עם עצמך, עם הילדים, ועם החברים שסביבך... אכן לבד...שהוא לא בודד... מתוך זה גם יגיע האחד שיצטרף למשוואה החמה הזו, ליצור שניים, שגם להם יש לבד, לכל אחד...לבד שאת היום לומדת להכיר...

אוי איך אהבת את השיר הזה

אבל הפעם לא נגד ה
אלא עם הזרם שהרוח סוחפת..יחד איתה באותה נשימה :)

לא מאמינה כנראה שזה בדיוק מתנגן

ברדיו אחר ..שומעת מבעד לחלון את השיר מתנגן לו ב
כנראה שיש לו משמעות ליום הזה..נגד הרוח..

למעלה