לבד בעולם!

spongeshahar

New member
לבד בעולם!

מרגישה לבד,מי שחשבתי שהיה אמור להיות הכי קרוב,עם החיבוק הכי חם,הכי עוזר,ונותן לא עזר,ולא חיבק. החברה הכי טובה מתיחסת לבולימיה שלי כאל משו מאליו. אמרתי לה שאני התחלתי עם זה ואני לא יכולה להפסיק, היא עונה טוב אל תפסיקי,אני לא יכתיב לך את החיים. זה הורס אותי מפנים הכל,מרגישה שיש מסביב שוב את החומה השחורה הענקית וששוב אני לא יתן לאפאחד להתקרב אלי. יש מסביבי חומה שחורה גדולה שכל יום עוד ועוד אבנים נוספות אליה, ואני לא רוצה את זה עוד,רוצה לבכות,רוצה להישבר,רוצה למות. בלילות החושוכים שאף אחד לא שומע אני נישברת בין הכרית והשמיכה ובוכה כי אני חושבת שרק הבכי יעזור לי אבל הוא רק עושה לי רע יותר. ושוב כל יום אני נותהת לעצמי להישבר מחדש כי אני לא חזקה מספיק ואף אחד לא מבין,ואף אחד לא עוזר.. ואני לבד בעולם כולו ואין מי שיתן לי חיבוק חם.

reedgreenwhait

New member
הממם

יש אנשים שמאמינים ב"אהבה קשוחה", אולי חברתך היא אחת מהאנשים האלה... לפי הגישה הזאת, היא מעדיפה לא להגיד לך מה לעשות או לנחם אותך, במחשבה שדווקא בדרך זאת היא תעזור לך... אם היא תגיד לך להפסיק להיות בולמית, האם זה יגרום לך להפסיק? אני לא יודעת את התשובה, אבל אני משערת שלא... *חיבוק וירטואלי* ממני.

spongeshahar

New member
אני באמת לא יפסיק עים היא

תגיד לי להפסיק אבל הבעיה שלי זה שקרו דברים פחות גרועים בזמן האחרון והיא ניסתה מאוד לעזור ודווקה שזה משו אמיתי וקשה היא לא עוזרת!!!! ואני לא בדיכאון רק בגללה.. זה הכל..חומה שחורה..

איך היית רוצה שהיא תעזור לך?

לשבור את החומה השחורה הזו...לצערי עזרה של חברה טובה לא מספיקה. את רוצה לשבור את החומה? את רוצה להפסיק בעצמך, בלי שיבקשו ממך?

opalit

New member
הי ../images/Emo13.gif

מה שלומך? אני מתארת לי שהכל נראה לך כמו חומה שחורה, אבל את יכולה לצאת מזה. נראה לי שטיפול בבולמיה, יפתור בדרך בעיות אחרות שאת לא מודעת אליהן עכשיו. נראה לי שזה גם הכי חשוב. חברות לא תמיד מבינות ולא תמיד יש להן את הכלים לעזור. שיהיה לך יום נעים

למעלה