לבד במשרד...

לבד במשרד...

מת אבל ממש מת שתבואי עכשיו... תפתחי את הדלת שנמצאת מאחורי תקשרי לי את העינים תדליקי מוזיקה חושנית ומרגיעה את לובשת חלוק שאין תחתיו כלום את מתקרבת אלי פותחת את כפתורי המכנס שלי נוגעת לא נוגעת בזין שלי מלטפת עם נוצה את כל גופי... שמה על ידי אזיקים וקושרת אותי לכסא... אני רוצה לגעת בך אבל לא יכול.. את ממשיכה רק ללטף עם הנוצה ללקק עם הלשון... מחשבה נחמדה באמצע... יום עבודה

את אוספת אותי בדרך?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מעדיפה בלעדיות על גבר היושב לו על כיסא, כשעיניו מכוסות וידיו נתונות באזיקים.

../images/Emo6.gif

סיטואציה כזו ואני לא רואה אף אחד ממטר. רק אותו על הכיסא נעמדת מאחוריו ראשו שוקע בין השדיים שלי, הידיים שלי על כתפיו גולשות לחזה מחליקות על הפטמות לשה אותו, צובטת את הכפתורים והם מתקשים תחת אצבעותיי. חברות אחרי שאסיים איתו

עכשיו כבר יכול לכתוב בפורום

מרגיש את הידים שלך על גופי עוצם עינים מרגיש את החויה חזק יותר הצפרונים שלך קצת מענגות קצת שורטות כל גופי נדרך אני לא רואה לא יכול לזוז מרגיש הכל חזק יותר

שולפת נוצה

מעבירה אותה על האוזן שלך מדגדג אותך. מציירת איתה את שפתיך שומעת את נשימתך נעצרת. ומתנוך האוזן עד לשקע הכתף, וזו מתרוממת, עוד מקום שהמגע מדגדג. מלטפת את החזה שלך, מציירת מעגלים מסבים לפטמות. מעגלים גדולים, לאט לאט מתקרבת לפטמה מלטפת אותה עם נוצה. ראשך נזרק לאחור. מגורה. "לא צפוף לך בג'נס?" מושכת את החגורה, משחררת אותה. אתה ממלמל משהו, אוהב שאני מפשיטה אותך. כפתור ועוד אחד, ועוד, חסרת סבלנות לערמות הבדים שלגופך, מושכת את הג'ינס והתחתונים כלפי מטה עד הקרסוליים. אוךךך... אני נהנת להביט בך, בהבעות פניך. אין ספק, אתה נהנה מכל רגע. התחתונים שלי רטובות רק מלהביט בך.

למעלה