לבד אך לא בדד

רחלי228

New member
לבד אך לא בדד

אתמול יצאתי לבד. איתי. אף אחד מחבריי וחברותיי לא רצה להצטרף. יצאתי להופעה אינטימית של להקת סמסארה בבית הקפה תמוז בואדי ניסנס בחיפה. אז התקלחתי, התלבשתי, אשכרה כאילו אני לפני דייט מהותי. וכנראה כך זה היה . היה לי דייט מהותי איתי. כל כך פחדתי שלא אמצא את עצמי, שארגיש מבוכה, שכולם ינעצו מבטים ב"זאתי שבאה לבד"...ולא ויתרתי - יצאתי, הגעתי אפילו לפני תחילת ההופעה. בכניסה, שאל אותי בעל המקום "הגעת לבד?" ועניתי "כן, אף אחד לא רצה לבוא איתי".. והוא ממשיך "הם הפסידו, פעמיים.... פעם אחת - לראות הופעה נהדרת, ופעם שניה, להנות מחברת אדם כמוך.." חייכתי והלכתי למצוא לי מקום. ובחרתי בכסא על הבר, שנמצא על במה מוגבהת. והייתי בטוחה בעצמי, ידעתי שאני הולכת להנות. הזמנתי לי כוס יין אדום, והתענגתי עליו, נהניתי מהאוירה השקטה עד תחילת ההופעה. זוג שישב בקרבתי, פנה אלי ושאל, "סליחה, את מוכנה לשבת איתנו?" והופתעתי...עניתי בחיוב וישבתי איתם... פיתחנו שיחה ושאלתי למה ביקשתם שאשב איתכם?.... והם ענו שנראתי להם אדם מענין...ועל כן הם ביקשו את קרבתי. אז מהמקום של לבד, יצרתי עבורי בטחון רב , שכנראה הקרין על הסביבה כולה. נתתי לפחד יד, וצעדתי איתו יחד...וזה היה דייט ממש מוצלח. לבד אך לא בדד.

Jen74

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך, עשית מעשה שאני תמיד בורחת ממנו. אני מוצאת את עצמי לעיתים קרובות רוצה לצאת ואין לי עם מי ואני ממש מתפדחת לצאת לבד, מאותן סיבות שציינת שינעצו מבטים "בזאת שבאה לבד" ואולי ישאלו שאלות מציקות. זה בהחלט מעודד לשמוע שלא ויתרת לעצמך ויצאת ברווח.

incogonito1

New member
אני רואה את זה אחרת...

עבורי זה חלק מההנאות הקטנות של החיים... לפעמים אחרי יום ארוך ומייגע במשרד...עולה לאוטו ונוסע לכיוון העיר הגדולה...
נכנס לפאב האהוב עלי...יושב על הבר....שותה קצת...שותה עוד קצת... הדבר האחרון שמעניין אותי זה שאני לבד...קצת זמן איכות עם עצמי,הרחק מהשגרה היומית שלי.

doodinke

New member
מצויין מעולה סבבה, אני רק לא מבין

דבר אחד. ממה פחדת?

רחלי228

New member
ממה פחדתי

תגובות הסביבה (שכנראה בגילי המופלג כבר לא ישנו לכאן או לכאן) ההכרה שאני לבד (ומסתבר לא בודדה) שעמום (וכנראה אני מאוד נהנית איתי, ההשלמה הזו היא הקלה גדולה) לא יהיה עם מי לחלוק את החויה (הרגל ארוך שנים, וזו הדזמניות נהדרת לשינוי) חייבת הבהרה קטנה....כנראה המודעות הזו לא הייתה נוכחת בחיי לולא סדנה שעברתי לאחרונה....

פזית 1

New member
כל הכבוד, גם אני עושה לי ערבים

כאלה של יציאה לבד, עם עצמי. הרבה אנשים לא מבינים את זה, אבל אני נהנת מכל רגע. תמשיכי לבלות עם עצמך לעיתים, וכמובן שבמקביל תהני עם אחרים גם....

איך שאני מקנאה בך...

זה נשמע לי משהו שהייתי רוצה לנסות ולו רק פעם 1 כדי לגלות מה זה טומן בחובו.... שאלה לי:באיזו סדנה היית? ממליצה? תוכלי לתת קצת פרטים עליה?

glitter8

New member
כל הכבוד

גם אני נוהגת לעשות את זה, יצא לי להיות כמה פעמים בחו"ל לבד ושם זה ממש לא בעיה לשבת לבד בבית קפה או ללכת לסרט אז אם אפשר שם אפשר גם כאן מומלץ בהחלט! ואם יבוא לך לצאת ולא יהיה לך עם מי...אולי נעשה ערב בנות..גם אני מאזור חיפה!

למעלה