לבד או עם חברים?

er1212

New member
לבד או עם חברים?

מה לדעתכם עדיף לטיול של אחרי צבא לתקופה של כמה חודשים?

ליאורט1

New member
תלוי בך וביעד

זה נושא קצת סבוך שדובר לא מעט בפורום, עקרונית אני בעד לבד, יש בזה כיף מסוג אחר שלא יוצא לך לחוות ביום יום והכי חשוב אתה עושה כל הזמן רק מה שאתה רוצה, כשאני אומר לבד זה אומר רק לצאת לבד מהארץ אחרי שאתה מגיע אתה כל הזמן פוגש אנשים אחרים ועושה איתם מה שבא לך, שיחה של 5 דקות או מטייל איתם שלושה ימים. רק מה שאתה רוצה. יש מדינות שלא הייתי טס אליהן לבד מסיבות שונות, נניח ביטחוניות ויש מקומות שיותר קשה להכיר בהן אנשים אחרים בגלל הדרך שבה אנשים מטיילים בהן(נניח לא ישנים בכלל באכסניות) ובסופו של דבר להיות לבד לחלוטין כמה חודשים זה לא להיט גדול. שורה תחתונה זה לא מתאים לכל אחד ולכל יעד, תלוי ביעד שלך, באופי שלך ובהחלטה שלך(כי בסופו של דבר אני מאמין שכל אחד יכול לטייל לבד)

itai80

New member
באופן כללי אני עם פוליקר

"חופשי זה לגמרי לבד" למרות שאני מניח שזה תלוי מי אתה ואיפה אתה

SPnage

New member
תלוי בך

יש אנשים שאוהבים להיות לבד, יש כאלה שחייבים חבורה סביבם. יש כאלה שמסוגלים להסתדר לבד, ויש כאלה שצריכים שמישהו אחר יקנה להם כרטיס וידבר בשבילם. יש כאלה שאין להם בעיה להסתובב חצי עולם לבד, ויש שלא יעזו לעלות למטוס בלי מישהו צמוד. יש כאלה שיהנו להיות לבד, ויש כאלה שיסבלו מכל רגע שהם לא עם אנשים. אין תשובה אחת, זה תלוי בך. באופי שלך, בביטחון העצמי שלך, מהדברים שאתה נהנה מהם או לא.

shiptz

New member
אחרי שעשיתי כמה טיולים

גם עם חברים וגם לבד לדעתי יש משהו מיוחד בלטייל לבד, יותר חופש, רק אתה קובע, מכיר אנשים חדשים וכו' אבל, כמו שנאמר פה, ברור שזה תלוי בך

למעלה