לבד או ביחד

שחלים

New member
לבד או ביחד

אני בדילמה מה עדיף לשכור דירה לבד או עם שותפים לא מהפן הכלכלי אלא מצד שעמום וחלוקת עבודה מאידך שותפות יכולה להיות גיהנום מה דעתכם

tenen

New member
ביחד, שותפות זה דבר נפלא בד"כ

וכמה שאתה רואה קיטורים זה בעיקר מכיוון שאנשים מדברים יותר על זה שרע להם מאשר על זה שטוב להם :) הנה שתי הודעות לפניך בקישור שצרפתי יש מישהי שרק לפני שבוע התחילה לשכור דירה עם שני שותפים ומאוד נהנית בינתיים :) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=794&msgid=55179600

Mיקי_

New member
אני באופן אישי

אם לא היה את הפן הכלכלי הייתי עוברת לגור לבד. אני הסתדרתי לא רע עם שלל השותפים ושותפות שגרו איתי בדירה, עם מי פחות ועם מי יותר, גם אם היו כל מיני זוועות בדרך. כי אני בן אדם שדי שומר על הפרטיות שלו, ודאגתי ליצור מצב שיהיה לי נוח. אני חושבת שמגורים בדירה לבד, אם לא מפחדים משכ"ד גבוהה, או חשבונות גדולים, עדיפים במובן השקט, אם משעמם תמיד אפשר לצאת החוצה או להביא חברים, שעדיפים על מישהו שגר איתך. ולגבי חלוקת עבודה, תמיד אפשר להביא עוזרת אם זה כזה קשה לנקות. מה שימנע ממני בעתיד לעבור לגור לבד (אם אני ובן זוגי ניפרד
טפו טפו) זה בעיקר העניין הכלכלי. לשעמן יכול לשעמם לי גם בדירת שותפים, ואנשים שלא מנקים את הבית יכול להיות גם עם שותפים. אבל עדיין שותפים זה דבר נחמד מאד, שלי אין היסוס גדול לחזור אליו
למרות כמה זוועות כאמור שעברתי בדרך.

אני אישית לא הייתי סובל...

יותר משותף אחד, שותף אחד יכול להיות עדיף על לבד, אבל יותר מזה זה כבר לא חיים זה צבא

לפחות בהתחלה - שותפים

לפחות לגבי - אם היו זורקים אותי על ההתחלה במגורים עצמאיים, היה לי הרבה יותר קשה. למעשה, חווית המגורים העצמאיים הראשונה שלי היתה לבד (אם כי מרוככת), אבל כשעברתי לגור עם שותף זה היה באמת נחמד שיש את מי לשאול על דברים, אדם שהוא קצת יותר מנוסה. בנוסף, עד היו היו לי שותפים ממש כיפיים, כך שבדיעבד לא הייתי רוצה לוותר על כל הכיף שהיה חלק מלגור איתם.

kkarinn

New member
קודם למצוא שותף, אח"כ דירה

לפי דעתי, אם יש לך אפשרות לעשות את זה ככה, זה הכי טוב...

La la la 20

New member
מעבר דירה ראשון ...

עם שותף שנבחר בקפידה עדיף מישהו עם תחומי עניין דומים ואני מעדיפה שותף כי אז יש מי שיהרוג ג'וקים ויחליף נורה :)

למעלה