לבגוד ביוונים,,,???

לבגוד ביוונים,,,???

בוקר טוב לכולם,אני נוסע ביום ראשון לאיסטמבול ל 4 ימים,פעם ראשונה שאני מבקר שם,,שמעתי הרבה סיפורים מדהימים על המקום. טוב עשיתי שעורי בית על כל המקומות האטרקטיבים המחיבים ביקור,ארמונות מוזיאונים וכו',,, חסרים לי פרטים על חיי הלילה,מועדונים אותנטים טורקים,שמעתי שיש מועדוני רבטיקה,,!! טוב אם מישהו יכול לעזור אשמח מאד לקבל טיפים על חיי הלילה באיסטמבול. מה היוונים יגידו,,,,??? ציון

ThaGaPa

New member
רק שלא יגיע לתקשורת

אחרת יכריזו ביוון יום אבל לאומי

the greek

New member
יש לי רעיון

בערך 900 ק"מ דרום מערב יש שכונה שנקראת פסירי ... בצחוק שתיהיה לך אחלה נסיעה

סאגאפו

New member
בוקר טוב ציון

מה שלומך?הייתי בשנת 97 במועדון יווני יותר נכון טברנה קטנה הם לא מעודכנים בחומר חדש קראו למועדון NESE TAVERNA יש לי את כרטיס הביקור שלהם בבית. יצא לי להיות בחתונה יוונית במקום ואיתי דברים שמעולם לא ראיתי שוברים בקבוקים לתוך דלי נותנים מכה על התחתית הבקבוק והבקבוק נשבר. כן הם שוברים צלחות אמיתיות גדולות!!!ויצא לי לראות סידור של צלחות בצורת מגדל בחור רקד וקפץ לגובה ועם עקב הרגל נתן מכה בראש המגדל והצלחות נשברו כמו מגדל התאומים. המקום והאוירה היו נחמדים אבל המוזיקה לא הכי מקצועית. נהג המונית בקושי מצא את המקום.אני אצלם לך את כרטיס הביקור רק תזכיר לי ואשלח לך בפקס תן לי מספר. תכתוב לי בבקשה למייל . כן יש מועדון בשם NIPON הוא לא היה פתןח בקיץ. לשרותך תמיד ואשמח לפגוש אותך אסנת דיין

אוסנת יקירתי

תודה רבה על האינפורמציה שילחי את בבקשה לפקס 03-5742425 אוסנת דיין- שפ פיצוץ תודה ציון

Yasoo

New member
ציון אחי - שם יש את הדיסקים ????

ציון אחי הבנתי אתה נוסע להביא את הדיסקים לחבר'ה

F a d i

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אלי

ציון....נסיעה טובה..תהנה!!

Yasoo

New member
אהה פאדי אתה מחכה לדיסק?

הבטיחו לך חתום לא?

F a d i

New member
../images/Emo12.gif וואלה שכחתי מזה....טוב שאתה

מזכיר לי... אבל כנראה שגם לך הבטיחו...אחרת לא היית מזכיר את זה

יאסו,,לא תאמין..

כאשר סיפרתי לגליקריה על נסיעתי קיבלתי רשימה של 80 דיסקים להביא לה. לבקשתה הרבה של איברהים טלסיס,וכל מיני חומרים ישנים במיוחד של אמניה (אמן אמן) לכם אני מבטיח חוויות מאיסטמבול,בטוח שהיו לי כי אני תמיד מוצא את הבלגן בכל עיר. ציון

Yasoo

New member
מבטיחים לאנשים צריך לקיים - נכון ?

ציון אנשים פעלו רבות לצורך המפגש עם גליקריה אנשים ענו על שאלות בחידון שביקשת אתה מצידך הבטחת הבטחות הבטחות צריך לקיים אנשים זכו בכבוד בדיסקים .... או שסתם ניצלת את הפורום לקידום הצרכים האישיים שלך? זה להסביר את כל העקיצות שלי לגבי הדיסקים הרי להוריד תמיד ניתן.... מקווה שתענה בכבוד הראוי לך ולנו

אלי אתה מפתיע אותי

לגבי הדיסקים המובטחים,כבר הסברתי בעבר ואני העשה זאת שוב: הזמנו במיוחד את האלבום הזה לטובת חברי הפורום עקב השביתות והעיצומים עדיין לא שיחררו לאן,אם,סי את החבילה מאתונה. ברגע שישוחרר ינתנו הדיסקים לכל מי שמגיע. לכל יתר הדברים שכתבת מפעת כבודך אני לא מגיב,אבל כדאי מאד שלהבא תשקול הייטב את כתיבתך בכל מיקרה למדתי לקח חשוב מאד לגבי אירוח אנשים נוספים שתיכננתי לפורום,,וחבל. ציון

12אניהיא

New member
ציון קדם

הדיסקים החתומים בכתב ידה של גליקריה היו אמורים להיות אצלך בלי קשר לאן אם סי. הבטחת דיסקים למי שענה לחידון (יותר נכון אני הבטחתי אחרי שאתה הכתבת לי את החידון) אני חושבת שאתה חייב כאן הסבר יותר משכנע לכולם. לגבי אירוחים, הייתי אומרת לך משהו אבל אתה יודע מה אני לא אגיב לך כאן. עשית לי שיעור טוב, תודה

נסיעה טובה ציון../images/Emo39.gif

תעשה חיים!!!! ושתחזור בשלום... אני ההיתי באינסטמבול מתנה מההורים שלי לבת מיצווה היה מצוין.. {אז לצערי עדין לא הכרתי את אתונה אהובתי
} נסיעה טובה מכל ה-
ממני מ
יה

Yasoo

New member
ציון - כנראה שאתה קורא חצאי דברים..

ראשית אני שוקל כל מילה שאני כותב. אלמלא ההיית מגיב לא ההיית מתבזה בתשובה האומללה שנתת. אף אחד לא מדבר על הדיסקים שאתה ו-NMC רציתם למכור לחברי הפורום. מדובר בארבעה דיסקים חתומים ע"י גליקריה באופן אישי והיו אמורים להיות מחולקים בין הזוכים בחידון. גם הדיסקים הללו "תקועים" ??? נידמה לי שענת כבר קיבלה את הדיסק החתום שלה... אני מקווה שהפעם התשובה שלך תהיה עניינית ושקולה ולא גיבוב של מילים.

זה ממש לא יפה - קראתי את הכל....

עברתי על ההודעות של הפורום בימים האחרונים כמה שאתם מעטים, חשבתי שיש כאן הרבה יותר אנשים אבל ההודעות האלה תפסו את עיניי וזה בגלל שאני חושבת שאם מישהו זכה מגיע לו לקבל את הזכיה. בטח הדיסקים החתומים שווים הרבה כסף והוא מעדיף להרוויח קצת בנוסף.... אבל זה ממש לא יפה - מי שרוצה לשלם בבקשה אבל לא לתת אם הבטיחו - זה כמו לגנוב מהעני דבר שביוון לא עובר בשתיקה !!!! לא יפה

למעלה