לבגוד או לא?.

לבגוד או לא?.

אז ככה אני נשוי 14 שנה ומעולם לא בגדדתי. אבל בזמן האחרון מצאתי את עצמי מחפש אישה ליחסי מין מחוץ לנישואים וזאת עקב חוסר רציני ביחסי מין. אבל אני חיב לצין שאני אוהב את אישתי. כניראה שגם הנאמנים נישברים בסוף.
 

אייבורי

New member
רגע לפני

מדוע בעצם אתה נשאר נשוי? מה ההבדל בין לאהוב את אישתך לבין לאהוב ידידה טובה או חבר טוב? מה יש לאשתך לומר בנוגע למחסור בסקס? כיצד היא תגיב אם היא תגלה את בגידתך לעתיד? למה לא ללכת למקצוענית ? [כמאמר צרלי שין, אתה משלם בשביל שהיא תלך]
 
אז ככה הזהרתי את אישתי לא פעם אחת.

שחוסר ביחסי מין יאלצו אותי בלית בררה למצוא מין בחוץ אני לא מאמין שמי שלא מפריע לו חוסר מין ישתנה בעיקבות דבר זה או אחר.
 

seeyou

New member
מה שואל טירון?עם קִיטְבֶּג ?../images/Emo195.gif

14 שנה לא בגדדת בגלל שהיה סקס מספיק או בגלל הפחד? אפשר לקבל רישיון להרוג מאשר "לבגוד"
ברור שבשוק השחור תמיד אפשר לקבל רישיון לכול דבר
בין בני הזוג במהלך ננשואים יש "הבנות" בהרבה מישורים ואם אין אז יש ליזום לייצר אותם הבנות. יוסי נ.ב "חיב לצין שאני אוהב את אישתי" לדעתי אין קשר או שיש וזה אומר שהיא לא אוהבת אותך או לא אוהבת לעשות סקס איתך את הנקודה הזאת אתה צריך להבין.
 

גארוטה

New member
אני מבינה שכל

התשובות שקיבלת לאותה השאלה לפני מס' ימים לא הספיקו לך? אתה עדיין מתלבט, מחפש אישור או עידוד או אלוהים יודע מה, אז אולי במקום לשאול אנשים זרים שלא יודעים כלום על המערכת הזוגית שלכם (כי לא נתת שום פרטים), ולקבל תשובות בנוסח אלה שכבר קיבלת כן, לא ולמה לא?, אולי תשאל את עצמך למה אתה סובל מחוסר רציני ביחסי מין? אולי תבדוק למה אישתך לא מעוניינת כל כך? למה לא בא לה? מה החלק שלך בחוסר החשק שלה? אולי היא בין הריון אחד לשני? אולי היא עייפה ומותשת וכל מה שהיא רוצה בסוף היום זה לישון? אולי היא לוקחת גלולות שמורידות את החשק? אולי היא בכלל לא נהנית ואתה אפילו לא שמת לב? אולי היא בגיל המעבר ויש לה שינויים הורמונליים שמשפיעים על החשק? הנה לך מספר דברים לבדוק ולשאול, ויש עוד כמה וכמה, ואם ממש לא בא לך לדעת למה אז לך לבגוד, אף אחד כאן לא יעצור אותך.
 

seeyou

New member
עצה טובה../images/Emo24.gif-ברשותך אני מוסיף

ולא להתחתן מחדש. להיות בזוגיות? כן! אבל ,,רצוי בבתים נפרדים
כמו מאהבים. אחרת הכול חוזר על עצמו תוך כמה חודשים יוסי
 
למעלה