לבבות

• פותח הנושא y z 5
  • פורסם בתאריך

y z 5

New member
לבבות

שלום לכולן, קודם כל, הפורום הזה נפלא ומאוד מעשיר, תודה. ברצוני להכין עוגת לבבות לשתי ילדות בנות מצווה. חשבתי להכין עוגה מלבנית ולהציב עליה לבבות תלת מימדיים. עוד אפשרות שהוצעה לי היא עוגה בצורת לב, מקושטת בסרטים. 1. כיצד להבטיח שהבצק ישתחרר מהתבנית השקופה ליציקות שיש לי? 2. לצורך הכנת לב תלת מימדי, האם כדאי למלא את התבנית בבצק או להכין לב חלול משני חלקים? 3. בקשר לסרטים: כיצד לחזק אותם, וכיצד להכין סרטים בגוון מבריק? האם יש לכן רעיונות נוספים או קישורים מעניינים, כיצד לעצב עוגה לנושא זה? שוב תודה מקרב
.

Nיכל

New member
אני הכנתי עוגת לבבות- אחת עגולה

ועליה עוגה קטנה שחתכתי בצורת לב. קישטתי בלבבות שקרצתי בחותכן עוגיות חלקם שטוחים על העוגה וחלקם על קיסמים וקפיצי מתכת (הגבעולים). ללב הגדול הייתי מכינה שנים ומחברת אחרת תהיה לך יציקת סוכר ענקית וכבדה. אם את עושה בתבניות תפזרי המון קורנפלור לפני שאת שמה את הבצק אחרת ידבק לך. אפשר במקום קונפלור לשמן מעט את התבניות אבל לי שה נראה נורא. אפשר גם ליצור מאוד בקלות לבבות מכדורי בצק, למעוך חלק מעיגול לשפיץ של הלב ולעשות חריץ לשקע העליון, לסדר יפה בין האצבעות ויש אחלה לבבות. להברקה את יכולה למרוח בחלבון (לי זה נראה גם נורא) או לקנות אבקות מבריקות שאין בארץ וצריך להזמין מצחול (sugarflair נדמה לי) ואצל מר קייק יש נצנצים שאפשר איכשהו להדביק ללבבות.

דלית 3

New member
עוגת לב שעשיתי לבת שלי בת ה-8

מאוד פשוטה - RFM סגול על כל העוגה ולבבות ורודים מעל ומסביב - ואת הרעיון אפשר בקלות לשכלל. את יכולה להכין לבבות על מקל ולכתוב את שמן של כלות בת המצווה כמו הדובונים שעשיתי לבת המצווה של בתי הבכורה (על העוגה היו דובונים שפתחו את הסרט).

לאפין

New member
כמה אפשרויות:

את יכולה לצייר לב יפה על העוגה (מצ"ב לב מקסים שציירתי לא מזמן). את יכולה גם להשתמש בחותכן עוגיות כדי לקרוץ לבבות מבצק סוכר, ואז יהיו לך פחות בעיות לשחרר אותם מהתבנית. אם את רוצה להשתמש דווקא בתבנית - למלא אותה בקורנפלור ולנער, אח"כ לגלגל את גוש הבצק בקורנפלור, ללחוץ לתוך התבנית, ומייד להוציא. לחתוך מסביב אם צריך, ולתת להתייבש בחוץ. אני לא ממליצה להכין צורות חלולות מבצק, כי הן יהיו מאוד שבירות. אם את רוצה לבבות גדולים, את יכולה להכין את החלק המרכזי שלהם מחתיכות עוגה. אני בד"כ משתמשת לפיסולים הגדולים בשאריות שאני מורידה מהחלק העליון של העוגה, כשאני מיישרת אותה. החתיכות ממש לא חייבות להיות בצורת לב. את הצורה את יכולה לתת עם הבצק, רק במקום חלל באמצע, לשים בפנים עוגה.

לאפין

New member
שכחתי את ה-../images/Emo23.gif והסרט

סרט אין צורך לחזך. כדאי להכין אותו מבצק בעובי 3-4 מ"מ. בזמן שהוא מתייבש, הניחי משהו באמצע, כדי לשמור על ה"נפח", לפי הגובה שאת שואפת אליו - עפרון, כוס, גליל נייר טואלט, ...

y z 5

New member
תודה רבה על התשובות. טלטלים

יש לך אולי קישורים מעניינים לעוגת לבבות או רעיונות נוספים לעיצוב הכללי של העוגה? בדקתי עם גוש בצק וקורנפלור, הוא השתחרר ממש בקלות ועכשיו זה מתייבש. שוב תודה לכן.

tsoff

New member
תוספת הלבבות מסביב

ברגע האחרון עם קיסמי שיניים . הלבבות הן עוגות בתבנית לב קטנה

tsoff

New member
עוד שני לבבות

זוג פיונים מחובקים על זוג לבבות קטנים

למעלה