לא

לא

המממממ מתרגש מהעצומה חוזר לתקופת נסיון דני זה בשבילך בעצם בשביל כולם שני דני בדוייה מורן וכל הישנים והחדשים שלא הזכרתי כל כך אוהב מתרגש ועכשיו שיר לא ---- לא ראיתי לא שמעתי לא הבנתי לא לא התאכזבתי די אכזבתי התאהבתי? לא השתוקקתי וציפיתי וחיכיתי? לא התמודדתי לא ברחתי די אהבתי? לא בפעמים היחידות שהיתי אני אבדתי נעלמתי רציתי להגיד שלא הכל אבוד שיש תקווה ואת אוהבת אותי ללא סיבה חבקי אותי חזק חבקי באהבה רק אל תפחדי לא חשבתי לא אהבתי לא הירהרתי לא ופחדתי ורעדתי ונגמלתי???? לא בפעמים היחידות שהיתי אני נעלמתי בחשיכה ואת אהבת אותי ללא סיבה השמיים נפלו עלי ואת כל כך אוהבת כל כך רוצה

הופההההה

איזה כשרונות!!! מה שלום אישתך הבדויה? למה נעלמת ככה פתאום? חסרת לנו... לפחות חלקנו איתך את אישתך היקרה-בדויה... היא משהו אה? יעל.

bduya

New member
תודה לך...

אני לא משו... אני סתם פלוצה כשלומדים להכיר אותי... אני לא אישתו של קארל אבל תודה על זה שאני יקירה... ~תודה~

שכחתי משהו חשוב

בדוייה אני אוהב אותך גם אותך שני גרמת לי לדמוע כמעט לבכות

shanikoo

New member
קארל...

כבר אמרתי לך מה אתה גורם לי להרגיש. כל מילה שלך נוגעת. גם השיר.גם סתם זה שאתה אוהב. גם אני אוהבת. יש לי חיוך מטופש על הפרצוף,אבל משהו תקוע בגרון... לא יודעת מה זה. אני בכל אופן,אוהבת אותך.המון.

מורני !

New member
כן

כן..דווקא אהבת וחיבקת מישהו משהו מתישהו כן, משום מה שתקת דיברת הקשבת כן, היית ועזרת ונתת יד ויש תקווה תמיד ויש אהבה ולא תעלם תישאר תחבק תאהב תיקח את כל מה שמגיע לך מהעולם תקבל את מנת האושר שלך השמיים במקומם למעלה האדמה לא נעה זה אתה שמרעיד עולמות ברגשותייך במילותייך ערני. מאחלת לך את כל האושר את כל השקט כל האהבה אוהבת אותך. יודע, נכון?

t@gel

New member
קארל.....

. . . . . . . עכשיו שתיקה... אחרי שיר כזה... נותר לי רק לשתוק מדהים אוהבת אותך מאוד... תגל

למעלה