לא

לא

לא יכולה לא יכולה לעצור את החנק בגרון הדמעות מיתפרצות החוצה לא יכולה לומר שלום לא יכולה להיתקדם הלאה הכל נעצר לי לא יכולה לישון לא יכולה לנשום נשימות נינוחות כשהכל סוער אצלי בבטן לא יכולה יותר ככה לא יכולהההההההההההההה לא יכולה לומר שלום

PoshKale

New member
יעל.

אני מכיר טוב מאוד את ההרגשה. והדבר הכי טוב לעשות בשלב כזה, זה לעזוב הכל. ולהתמקד בדבר הכי מרגיע. פשוט תרפי, אל תלחמי. ככל שנחלמים עם זה זה יותר קשה. כאילו הכאב, סופג את הכוח שלנו. פשוט תרפי...תני לדמעות לזרום...ותרגישי הקלה בבוקר. מקווה שתרגישי טוב. לילה טוב.

תודה חמוד אבל......

אני לא ארגיש יותר טוב בבוקר פשוט לא ארגיש טוב הרבה הרבה זמן

יעל......

כשמתרחשים אצלי הדברים הללו, אני ישנה יותר והכל מהבאסה,,, כשמתרחשים אצלי הארועים הללו, אני מתה שתרד לה ולו דמעה, אבל הדמעות ממאנות לרדת. כשמתרחשים אצלי הדברים הללו, שום דבר לא מגיב אצלי בבטן...מאבדת תחושות.. כשמתרחשים אצלי דברים כאלו, אני מתחילה לעבוד על הנשימות בנינוחות כדי להרגיש הרבה יותר טוב אחרי הכל. ואם אומרים שלצעוק זה להיות מטורף ואם אומרים שלבכות זה בכייני ואם ואם ואם...אז אני רוצה להיות מטורפת ובכיינית - רק שיהיה לי את הכוח לצעוק או לבכות רק שיהיה לי את הכוח לבטא את עצמי. הגבתי כפי שהגבתי, כי למילים יש עוצמה גדולה בהפוכה אצלי בבטן.. יוניתוש

הילי

New member
הרגישי

יקרה שלי עמ דמעות אני כותבת לכ יקרה אל תאמרי שלומ אימרי להתראות בכי ילדה נישמי ילדה הרגישי את הסערה בכל כוחה סילחי לה והיא תחלופ כל רגע הוא התחלה חדשה את הכוח בעולמ שלכ חיבוק ולהתראות יקרה הילי

ליעל.....כמה מילים ממני אליך.....

אל תהיי עצובה, את חשובה. מאיש בעולם אל תיקחי ללב, אף אחד לא שווה את הכאב. חבל על הזמן, הזמן הוא כה יקר ולא ישוב לעולם. עם כאבך אל תסחפי, אל תכנעי אל תתכופפי. בעולם כה פראי,בו אנו חיים. אין סבלנות,אין רחמים. בעולם כה פראי,, איתך בימים סוערים. קן החיים ניתנו לך כשי, הצער שבלב חסר כל טעם. תשרדי ותהיי חזקה, אל תרימי ידך, תחפשי מקלט,,ובצל תמצאי מפלט.... תנסי,ואל תבכי..,אל תישברי ואת תהיי עוד חזקה עם תיזכרי שיש לך כוח,, העולם נראה יפה ,והעתיד עוד מחכה לך נסי לחייך אל העולם,,, והוא יחייך אליך חזרה... וגם אני יעלי מילים אלא יוצאות אליך מתוך ליבי,, מפה אני רוצה לנסות לחזק אותך,,ולתת לך כוח חוקרת

אהובה.א

New member
מה קורה חומד?

מקווה שתמצאו את האור שניכם ואת האושר הגדול שמגיע לשניכם אוהבת אתכם מאודדדדדד אהובה

למעלה