לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Psycho MC

New member
שתדעי...

את לא שונה ממנה... לכי תשמעי בלינק182, סאם41, גייז69 ועוד מה שבראש שלך...

ilbe182ebli

New member
מאמי תרגיע את עצמך ומהר!

תפסת ראש יותר מידי ואתה אומר פה שטויות שאתה אפילו לא יודע למה אתה אומר אתה פשוט אומר את זה לכל אחד שנראה "חשוד" בעיניך אז יאללה לך לך מפה לא אכפת לי מה אתה חושב על כל אחד כי אתה גם ככה מגזים את הכל! ודרך אגב אני מעריצה של בלינק.. יש לך בעיות עם הלהקה?!?!?!?! וסאם אני לא ממש מתה עליהם... ואין לי מושג מזה השלישי אז יאללה תדחוף את כל השטויות שלך למקום אחר!

Psycho MC

New member
אני אומר שטויות???

סתכלי על עצמך ועל רוב חברי הפורום (אם אפשר לקורא לזה ככה) - הם מדברים שטויות על אמינם, לא יודעים כלום עליו ומשחקים אותה מעריצים שרופים!!! שיילכו ללקק לעצמם!!! ואני לא מגזים!!! ולכי תלקקי לבלינק גם!!!

ilbe182ebli

New member
מה שאני יודעת עליו שזה בטוח

ולא סתם איזה רכילות אני אומרת! אני מודה שאני לא יודעת עליו יותר מידי ואני לא חוקרת יותר מידי כי לא זה מה שהופך אותי למעריצה! לדעתי מספיק אני שומעת את המוזיקה שלו, יודעת להעריך מספיק את הבנאדם וכו´... זה שאתה חושב את עצמך מעל כולנו פה לא אומר שום דבר! לא יודעת לגבי האחרים בפורום אבל אני יודעת לגבי עצמי! אז הגיע הזמן שתוריד פרופיל! ועם כל הכבוד אל תתחיל לרדת לי פה על בלינק כי הם תותחים ויש להם שירים סבבה אז פשוט תסתום את הג´ורה שלך ולך למקום אחר להטיף מוסר פה לכולם! כבר ממש הגזמת מזה מעניין כל הדיעות הסתומות שלך?!?!??!?!?!?! תרגיע ומיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Psycho MC

New member
את לא מעניינת...

שתקי!!! את סתם ילדונת סתומה ששומעת הכל מה שפופולרי עכשיו... אני מתערב שאת לא מבינה עשירית מהדברים על מה שאמינם מדבר בשירים, אז תפסיקי להגיד שאת שומעת את המוזיקה ומעריכה אותה... סתמי ת´פה!!! "להוריד פרופיל"... טוב שלא אוריד אותך באסלה אם אראה אותך יא דפוקה!!!

Psycho MC

New member
כשאין מה להגיד ומרגישים נבוכים...

אז מה אומרים??? "סתמו אתם..!"
סתמי את יא בת כלבה שגומרת בחוץ...

Donutz

New member
אמאלה!

וואי תשים את הדברים בפורפורציה! תראה איך אתה מקלל פה מלא אנשים רק בגלל שלא כל החיים שלהם זה אמינם! מה ההתלהבות הזאת?! הוא זמר! נכון אני מסכימה שהוא אחלה זמר אבל תנשום רגע ותבין עד כמה אתה מגזים! אם כל הבעיות שיש בעולם אתה בוחר להתעצבן על מי שמעריץ את בלינק? אם אתה לא אוהב את האנשים בפורום למה אתה פה?! אוף! ממש עיצבנת אותי!

Psycho MC

New member
קודם כל...

תדאג/י שלמילים שלך תהיה משמעות ואז תדבר/י...

ilbe182ebli

New member
עזבי הוא גם התחיל לנסות

לעשות לי שטיפות מוח במסרים אישיים אחרי שרשמתי לו שם משו.. ואחרי ששאלתי שאלה לגיטימית ביותר שלמה בדיוק אני מפגרת בזה שאני מעריצה את בלינק (או משו כזה) הוא כבר ענה לי תעזבי אותי יא מפגרת את לא לרמה שלי (שוב משו כזה...) אז.. דיי.. היא צדקה במה שהיא אמרה. ואמרתי סתמו אתם כי כבר הייתי דיי נואשת מכל המשחקים הילדותיים שלך.. גאאדד זה פורום זה לא החיים שלנו ואתה לא המלך שלנו!

Psycho BuZZ

New member
אתם חוזרים על עצמכם...

אין לכם משהו טוב להגיד ואז אל תגידו...

Psycho BuZZ

New member
איזה חוצפן אני!!!

והילדה המסכנה בכתה!!! אמא ש´ך יצור יא שק קקה ירקרקה!!!

ilbe182ebli

New member
חחח תודה דנה, אבל שיהיה

זה דווקא התחיל לשעשע אותי. ואל תתחיל לי עם כל מיני תגובות שנונות בעלות מסר ענקי לאנושות על כמה שאתה חכם ואני לא. אה ותראה נורא בכיתי בגלל מה שאמרת אבל אני בסדר עכשיו. (וואל.. נוט..)

Psycho BuZZ

New member
טוב (טוב)...

לכי (לכי)... תזדייני (תזדייני)... יא (יא)... בת (בת)... כלבה (כלבה)... מכוערת (מכוערת)...

ilbe182ebli

New member
פששש (פשש)

איזה (איזה?) שנון אתה. אממ.. טוב נרכך את זה... לא!

למעלה