לא!! אני חזקה! אני חזקה, כי אני שותקת!!
2 2b mind New member 10/3/12 #2 אני לא יודעת למה מתייחסת ההודעה שלך... ודווקא הייתי רוצה לדעת מה את שותקת, אני מאמינה שלפעמים להוציא החוצה, לדבר, לכתוב..יכול להוריד במלא את החרדה והלחץ סביב נושא מסויים. אז אני מזכירה שאנחנו (וגם אני) כאן, אם תרצי לפרט יותר, יש מי שרוצה לקרוא.
אני לא יודעת למה מתייחסת ההודעה שלך... ודווקא הייתי רוצה לדעת מה את שותקת, אני מאמינה שלפעמים להוציא החוצה, לדבר, לכתוב..יכול להוריד במלא את החרדה והלחץ סביב נושא מסויים. אז אני מזכירה שאנחנו (וגם אני) כאן, אם תרצי לפרט יותר, יש מי שרוצה לקרוא.
L levshavur New member 13/3/12 #3 לסיילנס אנג'ליק שלום לך רציתי לשאול אותך איך שתיקה מתקשרת אצלך לחוזק? כי יש אנשים שיכולים להבין שתיקה כחולשה...אשמח אם תפרטי קצת יותר...לי תמיד אומרים שאני חזקה ואני לא מרגישה ככה אבל אני לא שותקת (בעצם כן שותקת עם חלק מהמשפחה שלי ), לבשה.
לסיילנס אנג'ליק שלום לך רציתי לשאול אותך איך שתיקה מתקשרת אצלך לחוזק? כי יש אנשים שיכולים להבין שתיקה כחולשה...אשמח אם תפרטי קצת יותר...לי תמיד אומרים שאני חזקה ואני לא מרגישה ככה אבל אני לא שותקת (בעצם כן שותקת עם חלק מהמשפחה שלי ), לבשה.