לא 60! לא 70! לא 80!

newave

New member
לא 60! לא 70! לא 80!

Eels : מתוך האלבום הראשון(1996) Beautiful Freak Mark Everett- E שירה וגיטרה, Butch מתופף,Tommy גיטרה בס (עזב אחרי האלבום הראשון).נשמעים מיוחדים,שונים. שיר נוסף מתוך האלבום מומלץ אך פחות טוב Your Lucky Day In Hell
Eels - Novocaine for the Soul Life is hard And so am I You'd better give me something So I don't die Novocaine for the soul Before I sputter out(x2) Life is white And I am black Jesus and his lawyer Are coming back Oh my darling Will you be here Before I sputter out(x3) Guess who's living here with the great undead This paint by numbers life is fucking with my head, once again Life is good And I feel great Because mother says I was A great mistake Novocaine for the soul You'd better give me something to fill the hole Before I sputter out(x4)​

greenzg

New member
אח איזה שיר ../images/Emo45.gif

תגידי המתופף Butch זה לא אותו אחד מגרביג' ו NEVERMIND של נירוונה ?

greenzg

New member
לא הבנת אותי ../images/Emo12.gif

התכוונתי למתופף של גרבג' שהפיק בעברו את אלבום המופת של נירוונה

ט ו ר ה

New member
../images/Emo6.gifיש לי נטייה לענות

לפני שאני מבינה את השאלה (הברזתי מששעורי הבנת הנקרא בכיתה א)

alpha80

New member
וגם אמרו אתמול בחדשות

שאחוז מאוד גבוה של בני 15 לא מבינים את הנקרא

Ice machinE

New member
זה לא אותו אחד ../images/Emo163.gif

זה מג'ארבג' והמפיק של נירוונה זה butch vig וזה מה-eels זה butch norton

adiville

New member
גמני קמתי רק עכשיו !!!!!!!

סתם סתם בצחוק....... פורום יקר שלי !!!!! כבר חשבתי שאני לא אראה אותכם היום !!!!!! האמת היא שקמתי ב-10, הלכתי לקחת פלאפון חו"ל מסלקום, קניתי משהו למריאן, סבלתי מהחום הנורא בחוץ.....חזרתי הביתה, הדלקתי את המחשב, ניסיתי להתחבר ו.....לא !!!!!!!! אז התקשרתי לאינטרטט זהב והם ייעצו לי להסיר ולהתקין את המודם מחדש. סבבה. אז המודם נראה תקין והכל ואז אני מנסה להתחבר וזה אומר לי שהוא לא מזהה את המודם !!!!!! אבל הוא מחובר על המסך מול העיניים שלי !!!!! ואז גם התחילו הקונצים והמחשב דרש את דיסק ההתקנה של ה-ווינדוז (שאין לי בכלל)....... בקיצור, ישבתי לי פה מ-14:00 עד עכשיו, שכחתי בכלל לאכול, אבל מה שכן - הכל עובד עכשיו כמו בונבון !!!!!!
ואיך אפשר בלי איזה קשר לאייטיז ? בדרך הביתה מהסידורים שמעתי רמיקס מדליק של enjoy the silence (נראה לכם שהרמיקס היה ברדיו....? מהאוסף הפרטי שלי
) אז עכשיו אני יכולה להתחיל את היום שלי כמו שצריך. אה, בכלל שכחתי למה רציתי להתחבר. אני רוצה להוריד צלצול מגניב לסלקום חו"ל שלי. מה אתם אומרים ? שנלך על big in japan ברוח הנסיעה ? מריאן לא יבין מאיפה זה בא לו

למעלה