לא תראה אותי בוכה ...

../images/Emo45.gif

זה בדיוק העניין "ברגע שמגיעים למקום הנכון עם האדם הנכון ומפסיקים לייחס לדמעות, כשלעצמן, חשיבות גבוהה מדי הן יוצאות כשהן רוצות בלי שלנו יש רצון בכלל לשלוט בהן. " ורק תוספת קטנה האדם הנכון - הוא אני וברגע שאני בוטחת בו באני הן יוצאות ולא משנה המקום והזמן

ס י ו ן1

New member
הוא אני?

אני לא יודעת לא חושבת שזה הוא ה-אני אלא אחד שמרגיש לי לתת לאני שלי לצאת

maof

New member
שהכל יעבור../images/Emo20.gif

כשהכל יעבור, ואתה תישאר הכאב העקשן הזה יתחלף באחר רגשנות איומה, תישאר נשימה כשהכל יעבור כשהכל יעבור אנשים יחייכו ברחוב הישן הזה שתמיד ישכחו ויראו השכנים אנשים חדשים ואולי עוד תחזור, כשהכל יעבור כשהכל יעבור ואתה תתבהר הכאב העצור הזה שבסוף ישתחרר תישאר כוונה, נוכחות אחרונה כשהכל יעבור ואתה תשתכר עם הכוס הכחולה שלך שבסוף תישבר אנשים אחרים שרצית להיות כשניסית לחיות כשהכל יעבור ואתה תיגמר ויהיה במקומך מישהו אחר רגשנות מתוקה הזדמנות אחרונה לפני, שהכל יעבור סליחה שזה בלשון זכר
מעוף

ס י ו ן1

New member
תודה מעוף הבעיה שכלום עוד לא עבר

עוד כלום לא נגמר ואיך כתוב שם - אתה נגמר.. כן אני ברגע של הזדמנות אחרונה להחליט לדעת להרגיש לרצות או לא - לפני... שכן או לא

maof

New member
הלו חמסיקה../images/Emo140.gif

אני מכיר אחת שחותמת.... שבהתבוננות מגיעים לשלמות
אז קדימה תתחילי להתבונן
מעוף

amigor

New member
ערב טוב! אני רואה את הבכי../images/Emo7.gif

אסור לחנוק את הדמעות אגלי הדמע החמות יורדות על הלחי כשבילי דרך לתלאות החיים מחסנות את הלב הפועם בחלופות תדרים לתחושות הרגש חדרי הלב הכמהים לערגה המצופה
לחיים
ולהית'

למעלה