לא תפוז אני לא צריכה בעל מקצוע דחוף, שחרר!
ל לירי לא שרה New member 10/6/13 #10 וואלה כן הכול פיקס, רואה משחק ברצלונה נגד קבוצה כלשהי<גרעפס> את יודעת הבירה לחיים פומה (אנחנו בהיפוך מינים נכון? אני לא הוזה)
וואלה כן הכול פיקס, רואה משחק ברצלונה נגד קבוצה כלשהי<גרעפס> את יודעת הבירה לחיים פומה (אנחנו בהיפוך מינים נכון? אני לא הוזה)
P puma141 New member 10/6/13 #12 חחח וואלה לא שותה הלילה אחי.... אני על חלב, לחייך.. כמה כמה אחי, לא עקבתי.......אבל השוער שלהם גרוע.. וואו ראית? גולללללללללללללללללללללללללל! יש. *הוזה איתך בהשראתו*
חחח וואלה לא שותה הלילה אחי.... אני על חלב, לחייך.. כמה כמה אחי, לא עקבתי.......אבל השוער שלהם גרוע.. וואו ראית? גולללללללללללללללללללללללללל! יש. *הוזה איתך בהשראתו*
ל לירי לא שרה New member 10/6/13 #16 כןןןןןןן גוללללל <היק> הבירות האלה יחנקו אותי. איזה גבר יצאתי אפילו לא שאלתי לשלומך. אז מה חוץ? ( תודי שזו שאלה גברית מעצבנת) גבר מה חלב? אתה מבייש תפ׳ירמה!
כןןןןןןן גוללללל <היק> הבירות האלה יחנקו אותי. איזה גבר יצאתי אפילו לא שאלתי לשלומך. אז מה חוץ? ( תודי שזו שאלה גברית מעצבנת) גבר מה חלב? אתה מבייש תפ׳ירמה!
P puma141 New member 10/6/13 #19 אני בסדר.. חלב, יש לי צרבת .. הייתי כל הלילה עם עדיג, שמע היא אש...!