לא תמיד..

לא תמיד..

מצב הרוח תואם למזג האויר.. או מזג האויר תואם למצב הרוח..לא שזה מחויב בתחזית .. אבל הפעם... המחשבה על שבת קצת חורפית עם תבשיל חם..ועם הרבה שמיכה...וספר/סרט תואם בול את מחשבותיי שכבר מריחות את השבת והתבשיל.. מה שרציתי להגיד.. שלפעמים הסופ'ש שמגיע...הוא ממש כמו אויר לנשימה ומנוחה לגוף..ושקט למחשבה.. סופ"ש רגוע וחמים ושבע...באופק.

"כוסון על.."

זאת היתה יללה חלושה ברחוב..שגרמה לי ולילדה לעצור ולגלות גור חתולים ג'ינג'י.. מבטה של הילדה ומבט בגור..והוא חזר איתנו.. מאז החיים בבית קיבלו מעט שובבות מעט פינוק..והרבה גירגורים .. משהו בי בגללו..מרגיש אחרת..משהו בילדים מרגיש אחרת..הבית כאילו סובב סביבו.. בהתחלה היו חוקים...כל החדרים יכולים להיות פתוחים לו..וכל המיטה..חוץ מחדר אחד ומיטה אחת..כמובן שלי. ולרגע שהדלת שלי היתה פתוחה..הוא היה מתגנב בקפיצה ואופס על המיטה..מביט במבט של.." הנה עוד רגע..היא תצעק ותוציא אותי מהחדר.." לאט לאט..ועם הזמן..הוא לימד אותי משהו..ה"כוסון על"..<זה הכינוי שהנער נתן לו..> מעצם היותו חתול..שמבקש פינוק..ובא לקחת אותו.. מעצם היותו חתול..שאיך שנכנסים הביתה..הוא מגיע ומזדחל בשמיניות סביב הרגליים.."רק תרימי אותי".. התאהבתי בו.. כבר לא סוגרת דלת של חדר..כבר לא צועקת שהוא על מיטתי..אלה נהנת למראה חתול מתכרבל שם.. כבר מחכה לגירגורי הבוקר שלו.."היי להיתעורר..הצלחת שלי ריקה" כבר רגילה לגלות שעל הכרית השנייה לידי ישן לו חתול.. כבר מתעוררת למגע חתול שישן על החזה.. אומנם הוא רק חתול..עדיין גור.. אבל הצורך שלו בפינוק..במגע..והאהבה שלו להיתכרבלות ולחום.. מעוררת אצלי תחושה...שאולי..אולי.. אז אולי זה סתם.. אבל שום תחושה אצלי היא לא סתם..היא מרגישה..גם אם היא לא נשמעת כגירגור של חתול... ועם כל הקושי שלי עדיין לראותו מטייל על השיש...הוא נשאר.

אוהבת לקרוא אותך...

הנעמת את זמני תודה, ולא רק אלא ריתקת והעלאת חיוך על שפתיי שהשמחה תעטוף אותך את ילדייך ואת חייכם

למעלה