לא תודה

silver82

New member
יש לך

יש לך כישרון כתיבה אז בטוח שיש לך כישרון לעשות מוזיקה ופסנתר ? אחלה כלי שבעולם יש לו צלילים מדהימים אם תגשי אלי באהבה אני מבטיח לך שתצליחי דוגמא ארכדי דוכין רק אל תפחדי זה יגיע

חחח אני והפסנתר סיפור אהבה ישן

ממש ישן ישן בקטע של ישן כיתה ו' בערך הפסקתי ללמוד חח האמת זה בעייתי הקטע של "לבוא באהבה" אבל לכתוב ולנגן זה לא אותו דבר לנגן זה ליצור לכתוב זה לחבר קרעים של מילים אותיות והברות זה שונה קל יותר "מההרס של עצמה היא צומחת וצומחת"

silver82

New member
לך זה קל

יש אנשים שלא מצליחים לכתוב מכתב וליצור מוזיקה זה רק לקחת כמה תוים ולשים במקום הנכון משפט יפה אימצתי לי אותו אני רק מקווה שאני לא מציק

חחח אתה לא מציק להפך

אתה עוזר לי להעביר את הלילה ובחברתך זה הרבה יותר כיף מאשר לבד ועכשיו גם דנטל הצטרפה אלינו.. כשאני חושבת על הרס אני מצליחה ליצור זה נראה די קצת בעייתי לא? אני פשוט גברת להפך כזו.. בכל מקרה אני חושבת שאני אלך למקלחת {שוב} ואחריה נראה מה יהיה כבר.. העובדה שלא ישנתי כבר יומיים מתחילה להכות בי

silver82

New member
גברת להפך

תמיד מוזמנים אנשים ללילה אלה האנשים הכי כיפפים הם אף פעם לא ממהרים תכנסי להתקלח אולי זה ירדים אותך אני ממשיך לשמוע מוזיקה

דנטל

New member
מקסים ../images/Emo99.gif

את רוצה שאפתח פינה של היצירות שלך?

חח דנטל זה מיותר..

כאילו זה סתם.. אם תרצי לפתוח פינה םע יצירות של כותבים בפורום.. זה כבר יהיה יותר נחמד.. חח ופחות מפדח לא?

silver82

New member
כל כך הרבה

איך את רוצה לישון מנהלת כל כך הרבה פורומים ותפסת את ההכי טובים

דנטל

New member
ישנתי גרוע גם כשלא היה אינטרנט ../images/Emo13.gif

היתרון של האינטרנט הוא שזה שובר לי את הגב מה שמביא אותי יותר מהר למיטה. אגב, שבור לי הגב, כמה מפתיע, אז תכף אקום מהכסא.

silver82

New member
,תרגישי טוב

אינטרנט הוא פתרון נפלא מעביר את הזמן בלי צורך לקום ולהפגש עם אנשים ולהתלבש יפה ועוד בכל מקרה תרגישי טוב שיהיה לך לילה טוב עושה עבודה נפלאה

למעלה