לא תודה

לא תודה

להיאבק בגלגלי שינה חורקים לנסות שוב ושוב ליצור שיגרה כלשהיא בחיים להתהפך מצד לצד שעות והכל רק בשביל לגלות.. לגלות ששוב הלילה כמו קודמיו ששוב הלילה נותן אותותיו ואת מהעייפות מתעוררת החושך הופך לאור והאור למחלה ממארת הכל מתהפך ויהיה חושך ויהי אור הלילה בהיר והיום שחור מוותרת על התענוג מראש לא נאבקת לא סופרת עד שלוש כשאצליח אלך לישון לא עכשיו לא אחר כך ולא כשיורה לי השעון

דנטל

New member
רק שלפעמים חייבים

לפעמים צריך לקום מוקדם, אז רוצים גם ללכת לישון יותר מוקדם. אלה, כמובן, הלילות הכי קשים. אין סיכוי להרדם כשיודעים שצריך לקום מוקדם.

נודדת..

היא נודדת ואת איתה עבד למלכות השינה מחר יום חדש אבל היום כאילו מסרב להיגמר מסרב להיעלם רוצה גם הוא להחקק בתודעה מביטה מעלה אל הכוכבים הרבים מבקשת, מתחננת, נושאת תפילה למלאכים תנו ליום להיגמר להישכח להעלם תנו לי להתחיל לחיות כמו בת 16 כמו כל הילדות תנו מעט חן ויופי בנעורי ואם רק תוכלו.. אולי עיצמו לרגע את עיני..

silver82

New member
כותבת יפה

אם את כותבת אם לא זה ממש יפה הדברים שהבאת פה

עיניים

העיניים פקוחות אבל את ישנה את לא מאופסת ואת לא מבינה מילה את יושבת מנסה שוב ושוב להתרכז נזכרת כמה לפעמים זה כואב הלילה עבר כרגיל בלי שינה קמה הולכת מתהפכת במיטה השינה כבר קוראת לך אבל היא עדיין לא שם את מקווה להרדם אולי עכשיו מפחדת שאולי לא אף פעם

...

הכוכבים קוראים בשמה והיא כאילו מתעלמת הכוכבים קוראים רק לה והיא בעולמה חולמת היא חולמת בלי לישון היא ישנה בלי לחלום הכל אצלה עולם הפוך החושך מואר והאור חשוך הכוכבים עדיין צועקים את שמה שלוש שנים והיא עדיין בדממה הכוכבים כל כך יפים ורחוקים כל כך רוצים לעזור לאחרים היי כוכבים יקרים איפה הייתם לפני שלוש שנים? או כוכבים, כוכבי האהובים הכוכבים שאת לילותי הבודדים מלווים כוכבים מחייכים כוכבים מוארים כוכבים שלא אצליח לכבות לעולמי עולמים כוכבים אוייבים שהפכו לחברים כי בזמן מלחמה כולם משתגעים במלחמה נגד השעון בעד הזמן נגד עצמה בעד כולם כוכבים כוכבים חברים אוייבים.

אם כיף לך לקרוא...

אחד שמוקדש בשבילך.. היא יושבת לה בלילה.. שוב היא מציתה סיגריה שוב מחפשת את עצמה במגירות בארון בשידה והנה שם היא נמצאת באלבום תמונות ישן מאובק ולא נוצץ הנה היא שם הינה אותו החיוך שאבד לה זה מכבר הינה אותה התמימות והיא מחייכת עטופה במעילו והוא מחייך את החיוך המיוחד שלו והנה היא שם נמצאת שם היא עוד חיה שם היא קופאת

silver82

New member
כל הכבוד לך

ממש כיף לקרוא את זה נראה לי שאנחנו עוד נשמע עליך הרבה ואלו השעות הכי טובות הכי יפות שרק יכולות להיות אני בלונדון וממש נהנה לקרוא

האמת בתור תלמידה זה קצת בעייתי

השעות האלו.. אני הולכת לישון עם האור הראשון בד"כ וקמה לא הרבה יותר מאוחר אז יוצר מצב של חוסר שינה מנסה להשלים בצהריים .. שיש זמן.. משהו שכתבתי לפני כמה זמן.. ללילה שלום לך מר לילה שלום אדון כל החשיכה שלום לך מר חושך אדון הכוכבים שלום גם לך אני רוצה לערער קיבלתי ערכה פגומה אני ערה בליל וביום אני ישנה תחליפו אותי או את זה או אותם תחליפו כי אני חושבת שאני היחידה בעולם תתנו לי חיים רגילים וחברות וריבים כמו כולם אין לי את החשבונית ואין לי גם פתק החלפה אבל אדון לילה תבין אותי קשה לי לחיות לצדך..

silver82

New member
זה קצת בעייתי

אבל עם כישרון כמו שלך נראה לי שהלילה עוד יחזיר לך אהבה יש עוד הרבה כמוך אל תדאגי אני חושב שאנשים בכלל התבלבלו והם צריכים לחיות בלילה וביום ללכת לישון

לפעמים גם אני חושבת את זה

בלילה הכל נראה יפה יותר הפגמים נראים קטנים מתמיד ומעטה החושך לא פעם מכסה על אור עצום שבא לפניו או אחריו משהו כזה.. בכל מקרה הלילה הזה כל כך מבלבל שהלואי שהייתי יכולה להפוך את היום בלילה אני מרוכזת יותר מפוקסת ממוקדת עירנית.. מה איתך? למה אתה לא ישן?

silver82

New member
אני אוהב את הלילה

זה נכון שצריך לישון עכשיו צריך לקום לעבודה אבל האמת שאם אני אשן שעה או עשר אני תמיד ביום יהיה עיף ובלילה עירני בגלל זה החלטתי ללכת ללמוד משהו שישמש אותי בלילה וכאן זה קל

אפשר לשאול מה אתה לומד?

{כי אני ממש מסוקרנת} לא שאתה חייב לענות... אבל די נחמד לנהל שיחה עם אדם ער... ולא דיאלוג עם דף שותק

silver82

New member
צודקת

אני עוד לא לומד אני בתהליכי הרשמה זה פשוט וכיף זה יצירת מוזיקה אלקטרונית זה ממש כיף לנהל שיחה עם מישהו שלא מכירים ודרך אגב יש עוד הרבה אנשים שערים עכשיו תקשיבי לרדיו

אני לא בחדר לבד..

ואחים שלי לא כמוני הם צריכים לפפחות 8 שעות שינה.. מוזיקה.. חח הלואי עלי שיהיה לי את הכישרון לזה אני טובה רק בפסנתר {3 שנים בלית ברירה} ובלהרביץ לדברים ולדבר םע אנשים שאני לא מכירה.. זה תמיד נחמד

למעלה