לא תהיה הינתקות!!!

IsraeliDude1

New member
עזוב הוא לא מבין את זה

התפיסה הדתית של האנשים האלה אפילו כלפי האמונה של עצמם הפכה כה מעוותת שאינם הם יכולים לראות כלל את המציאות עוד. תוצאה של תעמולה ושטיפת מוח הרסנית בת עשרות דורות של רבנים רשעים.

מסכנים הדוסים האלה.. דוגרי...

כל אלה אשר לא בורכו במנת שכל יתרה, אשר נותנים שכלם ודעתם כהפקר למרות הרבנים, מפקירים גופם כצאן לטבח באזורים מסוכנים, ומרוב הירדמות על שמריהם כשקמים עיניהם רואות במטושטש. טול קורה מבין עיניך. אין בנאדם אחד שיצליח לחיות ככה בלי האמת האמיתית הטהורה. אווווווווווווווווו, המשיחית פתחה פיה.

IsraeliDude1

New member
בלה בלה בלה בלה בלה

הרבה תעמולה שאין לי כוח לקרוא. נכון אגב, אין לי אלוהים.

רק רציתי להוסיף

אמרת שהחלטת האו"ם קבעה שיש לתת לישראל את עבר הירדן המזרחי והפרו את זה - וזה הוכחה שתמיד הייתה אנטישמיות. רק כדי לחדד את הדברים, המדינה היחידה שהייתה בעד ישראל (בריטניה) קבעה שייבנה "בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל" (לא כתוב שבכל ארץ ישראל), וזה הנוסח שאושר ע"י חבר הלאומים. כיוון שהיו פה מעל מיליון ערבים ועשרות אלפי יהודים בתקופת מאורעות תרפ"א (הערבים פרעו ביהודים, והבריטים הגיעו למסקנה שהערבים הרגישו שהם נדפקו; מסתבר שזה לא עזר לרסן את הערבים אבל זה לא קשור) הבריטים הוציאו את הספר הלבן הראשון של צ'רצ'יל (כן, צ'רצ'יל חברנו שהזהיר מהנאצים ונלחם בהם) בו נקבע ששטח עבר הירדן המזרחי לא שייך למדינת היהודים העתידית. אני לא רואה בזה אנטישמיות, רק מציאותיות בגלל ההפרש בין הערבים ליהודים בארץ באותה תקופה.

hornyman73

New member
היה לא תהיה

נפלו חומותיכם. נפלו נביאי השקר שלכם. ושבו בנים אל גבולם. תחזרו לארץ ישראל השלמה שלנו, נסלח לכם.

היהודי1

New member
אין נבואה לאחר החורבן

אולם יש חכמה, והרבנים הם בעלי רוח הקודש ראו שיש אפשרות להציל, אך לא היתה השתדלות מספקת.

hornyman73

New member
תירוצים

הרצפה עקומה... הנביאים שלכם הם נביאי שקר. החרדים והרבה מהדתיים עובדי אלילים והכי מצחיק זה שהם אומרים את זה על השמאלנים שהם ממשיכי התורה האמיתיים.

hornyman73

New member
ממש תבונה ורגישות

הבאים בתור: השומרון, יהודה ומזרח ירושלים. הסוף לכיבוש.

hornyman73

New member
אני יודע מה שכל בר דעת יודע

אבל מי שגר בשטחים הכבושים הוא לא בר דעת. כל אדם בעולם יודע שמה שאנחנו עושים זה פשע גזעני ואפרטהייד, המשמעות. חוקים ליהודים וחוקים לערבים. המשמעות חוסר צדק כללי במדינה שבה לאחד יש חוק ולשני אין. המשמעות אין חוק, אין סדר ויש תוהו ובוהו. אין בשטחים משטרה, יש שלטון צבאי. כל העולם נגדנו ובצדק. ואתם קוראים לזה אנטישמיות. אתם יהודים גלותיים שעל כל מילת ביקרות תצעקו, אנטישמים! שמי, במקור: חם שם ויפת. בניו של שם, הם שמיים. היהודים הם שמים, הערבים הם גם שמים. הימנים אנטישמים. למה? כי הערבים הם שמים. בורות, שנאה וטמטום של כל עם ישראל. אנטישמיות. מי שזועק לה ומבצע אותה הוא אתם. האמת חייבת לצאת.

יוטו

New member
שכחת את הבית שלך גם .. כן - סוף

הכיבוש של השמאלנים והערבים על הארץ של היהודים ..

הייתי אומרת נחכה ונראה,

אבל אני מתפללת שלא נדע. ומעדיפה שלא נוכל להוכיח את מה שאמרתי.. רק שלמען האמת, אם תקשיב לפלשתינאים היקרים, תשמע, לא בין דבריהם אלא בגלוי מה הם רוצים... אבל כנראה שאתה יודע טוב מהם מה הם רוצים. (רמז: זה רק היהודים הדפוקים שלא אומרים שתל אביב כבושה...)

hornyman73

New member
תל אביב לא כבושה

קיבלנו אותה בהכרזת המדינה ב 47 מהאו"ם אבל כנראה בדיוק בשיעור היסטוריה הזה לא היית.

למעלה