לא תהיה הינתקות!!!

hornyman73

New member
אז מבחינת הגרוזינים ברוקלין היא גרו

גרוזינית...אז מה מעניין מה חושבים הערבים? זה רק מראה כמה הימניים מנותקים מהעולם וחושבים שהכל סובב סביבם. מי שלא יהוד הוא אפס, אבל אז אתם בוכים, למה כולם אנטישמים ושונאים אותנו ושוכחים מי התחיל עם כל הגזענות. או"ם שמום כרגיל, תזלזלו בכל העולם, תקראו לערבים כלבים ולגויים חזירים ואז תבכו למה שברו קבר בפריס. אתם עם חולני.

כופר בעיקר

הוציא עצמו מהכלל. אני קוראת לך להצטרף אלינו, אל העם שלך, נקבל אותך באהבה! יש לנו הרבה אהבה בשביל העם שלנו, ואנחנו חייבים, כי לאף אחד אחר אין.

hornyman73

New member
את חושבת שאני קם בבוקר ואומר לעצמי

המממ...מעניין מה חושבים הערבים היום...אולי הם רוצים את ת"א..נו באמת... זה כמו מישהו שחונה בשתי חניות עם אוטו אחד בשביל שלא יחנו לידו... לא צריך לחיות במחשבה כל היום מה יעשו אחרים. יש כאלה שיקראו לי פראייר. כי הרי פה בארץ מי שלא גונב הוא פראייר. אז תחזירו לערבים את האדמה שגנבתם להם. לנו יש את ת"א והנגב והגליל וכל מה שנקרא ישראל. את עזה ויהודה ושומרון וירושלים המזרחית לא צריך ועל הגולן אפשר ורצוי לוותר תמורת שלום עם סוריה ובא לציון גואל. החמדנות הזאת עולה לנו ביוקר יותר מ 30 שנה. משטר האפליה הגזעית שאנו מנהיגים בשטחים הוא תעודת עניות לארץ שלנו. אבל אתם, ואני מתכוון לכל מי שלא מרגיש את כאב האנשים האחרים, הכביכול נחותים, הערבים, השכנים שלכם, בניו של אברהם אבינו. הם ימשיכו לחיות בשטחים, ללא זכויות שוות לכם ותמשיכו לצעוק שהם ברברים כשהם יתפוצצו לכ ו ל נ ו בפנים. איזה ברברים הערבים הם מעיזים להתפוצץ בקניונים היפים שלנו. פסגת התרבות של עם ישראל. איזה ברברים הם שרפו לנו את הבתי כנסת שהשארנו להם תקועים שם כמו עצם בגרון. בתי הכנסת האלה נראו יותר כמו מסגדים וכנסיות וחיללו את שם אלוהים שם ולכן נשרפו. הרבה דתיים ומסורתיים נושאים את שם האל לשווא. כל מילה שנייה שלהם זה בעזרת ה..אתם יודעים מי. כל עסק שהם פותחים כל מיני דברים. הכל זה הפרנסה. וכל הזמן בעזרת ה....ואז יורדים על החילוניים, מנסים לכפות עליהם את אורח החיים שלהם. אני משלם פה הרבה מיסים ואני רוצה תחבורה ציבורית גם בשבת. למה אין לי? בגלל המפלגות הדתיות. יש לי עוד הרבה מה לומר.

למה אתה לא מסוגל לראות בכאב של העם

שלך? ושל עם אחר כן? קח את האנושיות המדהימה הזו! באמת אנושיות מדהימה! ויאללה, תראה כמה מסכנים יש ברחובות, כמה נזקקים, כמה ילדים שמזלם לא שפר עליהם, באמת באמת, אם יש לך את הרגישות - קדימה!!!! אם אתה רוצה לדעת איך אפשר לעזור לאנשים מסכנים(שמאלנים ימנים חילוניים דתיים מה שאתה רוצה). אבל למה הגזענות הזו? למה לרחם רק על מי שערבי? ודבר אחר, הכל אצלנו בעזרת השם! כן! אנחנו מאמינים בבורא עולם. ומבינים שאנחנו א-פ-ס. מבינים שמה שהוא רוצה זה מה שיהיה בסוף. כל רגע שאני נושמת - זה בעזרתו! אז, ברוך השם! כל זמן שיש לי משפחה טובה - זה בזכותו, ברוך השם! כל מה שאעשה, כל מה שאתכנן, הוא יכול לפרק או לסייע עד קצה היכולת, או אפילו מעבר, האנושית - אז בעזרת השם! אנחנו, בשונה מאלו אשר שוכחים לומר, ברוך השם, איני כפוית טובה כלפי מי שהביא אותי לעולם. והארץ הזו, אגב - לא שלנו. ולא שלהם. היא של הקב"ה. רש"י הראשון על התורה: אמר רבי יצחק, למה פתחה תורה בבראשית? ולא ב"החודש הזה לכם"? משום כוח מעשיו הגיד לעמו לתת להם נחלת גוים. חומש וחצי נראה כאילו אין בו שום תוכן... כלום... כאילו.. המצוות של עם ישראל מתחילות באמצע חומש שמות, אז למה צריך בכלל את כל ההקדמה המיותרת? אה... משום "כח מעשיו הגיד לעמו" - כל ההקדמה הזו מראה לנו את הכח ואת הגדולה של מלך העולם! אבל למה אנחנו צריכים לראות את זה כל כך? "לתת להם נחלת גוים". שאם יאמרו אומות העולם לישראל 'לסטים אתם שכבשתם ארצות שבעה גוים', הם אומרים להם 'כל הארץ של הקב"ה היא, הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו, ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו' רגע, אז למה כח מעשיו הגיד לעמו?? הרי צריך להגיד לגויים!!!! את זה תנחשו לבד... (רמז: יש מצב שעמו של הקב"ה יחשוב שלא מגיעה לו נחלת גויים?!)

hornyman73

New member
זה לא שאני לא רואה את כאב העם שלי

אני פשוט מסתכל על המציאות איך שהיא. ייצרנו בשטחים הכבושים מדיניות של אפרטהייד. מדינה אחת עם שני חוקים. אחד לאדון הארץ, בעל הפג'רו, הוא זכאי להגנה. אחד עפר הארץ, בעל החמור, הוא איננו זכאי להגנה ודמו הפקר. על זה נענשנו ואני מקבל את העונש. כשמפלים יהודים בחו"ל כולם צועקים פה ופותחים כותרות בידיעות. אבל כשיומיומית מפלים ערבים אף אחד לא פוצה פה. בומרנג, כשזורקים אותו, הוא חוזר. ההתנהגות של העם שלנו, חוזרת אלינו. מגיע לנו. זה עונש על מעשים רעים שעשינו. את יכולה לצטט פסוקים עד מחר, אבל השייכות שלהם לנושא שעליו אני מדבר היא קלושה. אני אצטט לך פסוק:

כשהם יהיו ראויים לזכויות שוות-

דהיינו, כשיהיו בעלי חובות שווים, אף אחד לא יתנהג אליהם כך. כל עוד חובותיהם אינן שוות (לא להרוג אנשים במדינה.. למשל.. לא לקרוא למלחמת ג'יהד.. למשל...)- זכויותיהן אינן שוות.

למעלה