למה אתה לא מסוגל לראות בכאב של העם
שלך? ושל עם אחר כן? קח את האנושיות המדהימה הזו! באמת אנושיות מדהימה! ויאללה, תראה כמה מסכנים יש ברחובות, כמה נזקקים, כמה ילדים שמזלם לא שפר עליהם, באמת באמת, אם יש לך את הרגישות - קדימה!!!! אם אתה רוצה לדעת איך אפשר לעזור לאנשים מסכנים(שמאלנים ימנים חילוניים דתיים מה שאתה רוצה). אבל למה הגזענות הזו? למה לרחם רק על מי שערבי? ודבר אחר, הכל אצלנו בעזרת השם! כן! אנחנו מאמינים בבורא עולם. ומבינים שאנחנו א-פ-ס. מבינים שמה שהוא רוצה זה מה שיהיה בסוף. כל רגע שאני נושמת - זה בעזרתו! אז, ברוך השם! כל זמן שיש לי משפחה טובה - זה בזכותו, ברוך השם! כל מה שאעשה, כל מה שאתכנן, הוא יכול לפרק או לסייע עד קצה היכולת, או אפילו מעבר, האנושית - אז בעזרת השם! אנחנו, בשונה מאלו אשר שוכחים לומר, ברוך השם, איני כפוית טובה כלפי מי שהביא אותי לעולם. והארץ הזו, אגב - לא שלנו. ולא שלהם. היא של הקב"ה. רש"י הראשון על התורה: אמר רבי יצחק, למה פתחה תורה בבראשית? ולא ב"החודש הזה לכם"? משום כוח מעשיו הגיד לעמו לתת להם נחלת גוים. חומש וחצי נראה כאילו אין בו שום תוכן... כלום... כאילו.. המצוות של עם ישראל מתחילות באמצע חומש שמות, אז למה צריך בכלל את כל ההקדמה המיותרת? אה... משום "כח מעשיו הגיד לעמו" - כל ההקדמה הזו מראה לנו את הכח ואת הגדולה של מלך העולם! אבל למה אנחנו צריכים לראות את זה כל כך? "לתת להם נחלת גוים". שאם יאמרו אומות העולם לישראל 'לסטים אתם שכבשתם ארצות שבעה גוים', הם אומרים להם 'כל הארץ של הקב"ה היא, הוא בראה ונתנה לאשר ישר בעיניו, ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו' רגע, אז למה כח מעשיו הגיד לעמו?? הרי צריך להגיד לגויים!!!! את זה תנחשו לבד... (רמז: יש מצב שעמו של הקב"ה יחשוב שלא מגיעה לו נחלת גויים?!)