לא תהיה הינתקות!!!

IsraeliDude1

New member
לא תהיה הינתקות!!!

חברה, אין אלוהים. אני מציע לאנשי יהודה ושומרון להתחיל כבר לארוז.

היהודי1

New member
אני מציע לכל תושבי ישראל לארוז

ולהתחיל לשיר "זה היה ביתי" ו"שלום לך ארץ נהדרת" כולנו בים והערבים כאן!!! הםפ לא עוצרים בעזה! הם רוצים את כל פלשתין ובירתה ירושלים, ועם הקצב הזה, כולנו נהיה במים. כי את הערבים יש את השמאלנים שיאהבו אותם, ואת היהודים אחיהם השמאלנים שונאים

IsraeliDude1

New member
ברור

אני אזרוק אותך לים לפניהם על תדאג. לא יקרה שום דבר כזה. נפנה יפה יפה את יהודה ושומרון ונעשה פה שקט.

hornyman73

New member
את מדברת על החיילים?

כי התושבים ישבו מוגנים יפה בתוך היישובים כשארבע חטיבות שמרו עליהם.

hornyman73

New member
אתה יכול לארוז

אני כאן. חוץ מזה אני שוחה טוב. חוץ מזה כשהערבים ישלטו פה הם יזכרו טוב טוב מי שנא אותם ומי לא. תאמין לי אתם ראשונים לים. אנחנו נחיה בתור עבדים שלהם, כמו שהם שלנו עכשיו.

hornyman73

New member
אם עכשיו הערבים נחותים ומושפלים

למה שהם יתייחסו אלינו יפה כשהם יהיו פה האדונים? אולי תנסו לשים את עצמכם במקומם ואז תבינו שכל אדם נולד לגוף. לא אשמתם שהם נולדו ערבים. כמו שלא אשמת אנה פרנק שנולדה יהודיה בתקופת השואה. אם זה נכון והנבואות של התורה נכונות אז מתחילה מלחמת גוג ומגוג, ושם יילחמו בני אור בבני חושך. אני מזהה בני אור בערבים ובני חושך ביהודים, אנחנו מעורבבים...אז כנראה זו תהיה מלחמת כל בכל.

אופטימי נצחי :)

ואני די מפקפקת בזכרון הערבי, אתה יודע... אין להם שום סיבה לעשות פיגועים בתל אביב... מה שמוכיח שאפילו לטווח הקצר... הם מפספסים. באמת חבל... תל אביב היא השמורה שלכם, ואתם בסכנת היכחדות.

hornyman73

New member
הצחקת אותי

ת"א היא העוצמה של ישראל. המתנחלים חיים בבועה. חיילים מת"א שומרים עליכם. התגובה שלך מראה כמה שאתם חיים בהזייה. מי שנמצא פה בסכנה זה אתם. מפנים את ההתנחלויות כי לתל אביבי הממצוע נמאס לשלם על הבזבוז הזה כשבעצם צריך ליישב את הנגב ולעזור לעיירות פיתוח. כולם כבר נגדכם, גם העניים הימניים מעיירות הפיתוח. עובדה שבכיתם שרק דתיים הגיעו להפגנות. תתעוררו, או שתישארו חולמים...

Rotema3

New member
וגם אם נשאר אדם צדיק אחד

עלי אדמות, שכולו טוב- גם הוא צריך לפנות אל הרשע? -סוף העולם-.

hornyman73

New member
סוף העולם של מי?

את צודקת שאת רואה את סוף העולם וכל הימניים מדברים על חורבן. זה החורבן שלכם. זה החורבן של הרעיון ההזוי שלכם שניסיתם והצלחתם לגרור את המדינה אליו. אני לא רואה שום חורבן בעתיד של ארץ ישראל השלמה והקטנה. חורבן של ארץ ישראל השלמה על גבם של הערבים, זה כן. זה כבר עובדה מוגמרת. נגמר המפעל של ההתנחלויות ההזויות בראשי הגבעות.

Rotema3

New member
ואיתם,

נגמר סיפור היהודים במדינת ישראל. צא אתה מהזייתך, אתה איתם לא תוכל לחיות פה. וכמה שתדחף להם שטחים לבין האצבעות, לא יעזור לך. אתה לא מחליט. לא מספיק להם, מה שמספיק לך. סוף העולם. בוף המדינה. גם הסוף שלך.

אני חיה בתל אביב.

אתה חי בהזיה. והלוואי שבאמת לא הייתי חיה שם. אבל לא אני בחרתי להורים שלי איפה לגור.

היהודי1

New member
לך אין אלוהים

לי יש והוא מצווה להיאחז בכל ארץ ישראל! רק להזכירכם שהחלטת האו"ם לפני קום המדינה אמרה שהבית של העם היהודי יהיה גם בעבר הירדן המזרחי, והבטחה זו הופרה ע"י העמים. כלומר יש אנטישמיות נגדינו! וזה לא התחיל עכשיו! אז למה העמים מעודדים את ההתנתקות? כי המהלך הזה טוב לערבים! והם עכשיו מתנגדים בגדה גם! ואם ההתנתקות תביא טוב, אז למה צריך להגן על חוות השיקמים מקסאמים? סימן שמה שמערכת הביטחון התריעה לפני ההתנתקות - שההתנתקות תזיק, זה נכון! אז למה התנתקו? כי זה טוב לשרון. ועוד כמה דברים שברצוני לומר 1. השמאלנים אוהבים ערבים ולכן למרות שיוסי שריד אמר שטרנספר זה דבר בלתי חוקי בעליל, כאשר זה מגיע ליהודים הוא לא מדבר (דבריו יצורפו בהמשך) ומי שאוהב ערבים אוהב את שונאי עם ישראל האכזרים שהבטיחו שפלשתין שלהם תהיה לנו כאש בוערת תחת רגלינו! והם מקיימים! הם ממשיכים לירות קסאמים, והם ממשיכים בפיגועים! ההתנתקות רק נתנה להם הפוגה כי הם יודעים שאם הם היו עושים פיגועים במהלכה זה היה הורס להם. אבל הם יחזרו ובענק! ומה שפעם ספגו יישובי גוש קטיף, יספגו ישובי יהודה ושומרון, אשדוד, אשקלון, שדרות, נתיבות, ובקרוב כל הארץ בוערת תחתינו! ואל תגידו שלא הזהרנו! מערכת הביטחון הזהירה מזמן, רק כמה אוהבי ערבים לא הקשיבו לה, ושרון לא הקשיב לה, אינטרסים, אינטרסים,אינטרסים. ואל תגידו שלא אמרנו לכם ואל תאשימו אותנו שיתחילו הפיגועים שבגלל שאנחנו לא אוהבים את הערבים הם מכים בנו! אתם האשמים שנתתם להם כי הם לא רוצים שלום! ואנחנו אמרנו לכם! הזהרנו והתרענו ואתם לא שמעתם! כעת אצרף את דברי יוסי שריד נגד הטרנספר, ואת דברי אריק שרון: השרים לשעבר יוסי שריד ויאיר צבן כתבו ב"ידיעות אחרונות" ב-27.06.90 "לכל אנשי הטרנספר": "מי שמגרש כפר אחד – אנשים, נשים וטף – מועד לחולל טרנספר שלם ... אנחנו את פקודת הטרנספר איננו ממלאים, וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה... היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה ... לכל מי שהתעניין לדעת מהו הקו האדום שלנו – כאן הוא עובר אנחנו את הפקודה לעקור כפרים שלמים... לא נמלא..וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה. אבל היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה." אז למה אדון יוסי שריד לא יוצא נגד הטרנספר כאשר זה ליהודים? מסקנה: השמאל אוהב ערבים ושונא את אחיו היהודים!! אריאל שרון, ראיון לערוץ 7, 13.7.1995: "כמי ששירת בצה"ל שנים רבות אני אומר שחייל חייב למלא פקודות, ואם החייל מרגיש שהפקודה שניתנה לו היא בניגוד למצפונו, עליו באופן אישי להתייצב בפני מפקדו להסביר לו זאת, ולהיות מוכן לשאת בתוצאות" "דין נצרים כדין נגבה ותל אביב, פינוי נצרים רק יעודד את הטרור ויגביר את הלחץ עלינו" (אריאל שרון, ראש הממשלה בדברים שנשא בכינוס השנתי של איפא"ק, מעריב, 24.04.02 ) ואם אתה אדון שרון אומר כך, למה אתה מפנה? כעת אצרף את דברי הרמטכ"ל לשעבר וראש השב"כ לשעבר: "הפינוי מסוכן, הנסיגה תגרום לתחושת נצחון אצל הפלשתינים ולעידוד הטרור" (ראש השב"כ, אבי דיכטר, מעריב, 11.2.04) נסיגה חד צדדית מהשטחים - כניעה לטרור. לא יהיה נכון לפנות את נצרים. הפינוי יתן רוח גבית לטרור ויגביר את תיאבון המחבלים" (הרמטכ"ל משה יעלון, "הארץ", 3/12/02) "פינוי נצרים לא יחסוך גדוד, אלא יעסיק אוגדה. אני אומר שבראייתי המקצועית-ביטחונית אני יודע מה המשמעות של פינוי תחת אש. זה לא לחסוך גדוד אלא להזדקק דווקא לעוד אוגדה" (הרמטכ"ל משה יעלון, מעריב, 14.3.2003) "אולי פעילות הטרור נובעת מהדיבורים על התנתקות" (הרמטכ"ל משה יעלון, ידיעות 7.3.2004) והנה דריו של האחראי על גזרת הפינוי בעזה - האלוף דן הראל, שעשה בניגוד לדברים שהוא אמר (צביעות - כמו אריק שרון, וכמו יוסי שריד): "הדיבור על נסיגה מעודד טרור. אין ספק שדיבורים על נסיגה משפיעים. ראינו את זה גם בלבנון (לפני נסיגת צה"ל במאי 2000, ע"ה). ברגע שאתה מדבר על יציאה החוצה, זה משב רוח רענן במפרשי הארגונים שפועלים נגדנו [...] הדיבורים על תוכנית ההתנתקות הופכים את החיים של צה"ל בחבל עזה לקשים יותר. הלחימה בתקופה האחרונה הייתה קשה ואיני צופה הקלה בתקופה הקרובה" (אלוף פיקוד הדרום, דן הראל, גלצ 8.3.2004)

hornyman73

New member
ליהודי

אני אבחר להתייחס רק למשפט אחד שאמרת שמייצג את מה ש"אתם" חושבים "עלינו": "לך אין אלוהים לי יש" שטויות במיץ גזר...מי אתה בכלל שתתיימר לייצג את אלוהים כאן? מי אתה שתפרש את הכתובים? אלוהים הוא גם של הערבים וגם של הציפורים וגם של החמורים והחזירים. בזה שאתה אומר שאלוהים הוא רק שלך אתה מקטין אותו. אתה עובר עבירה חמורה שבין אדם למקום. אלוהים הוא לא רק של איזה מגזר. הוא

למעלה