לא תאמיני אבל

מיטללל

New member
לא תאמיני אבל

יו זה ירד!! אחרי ימים רבים... שבמהלכם שלחתי הודעה לרוב אנשי הפורם. {תודה לכולם!!} עכשיו אני רואה תשניות הראשונות... ואני כל כך מתה שפרו תבוא עם החיוך שלה... והיא לא באה :( פייפר כל כך מתוקה. היא העציבה אותי כל כך. ופיבי.. "אי אפשר להציל את המתים". אפילו דמעות לא הביאה. טוב עכשיו אני אמשיך לראות תפרק... ומחר אתן לכן התרשמות מלאה..... אבל שוב תודה לכן. אגב..איך הם הרסו את השיר! ופייג´.. אולי אני שופטת אותה מהר מדיי.. אבל לא ~אוהבת~ אותה. רוצה את פרו :(

KM-AIR

New member
גם כותבי התסריט חשבו שלא תאהבי אותה

לכן הם עשו את זה בהדרגה. הם יוצאים מנקודת הנחה שכולנו אהבנו את פרו (צודקים!) ושלנו קשה להפרד ממנה ממש כמו שלפיבי ופייפר. לכן הם לא "ינחיתו" את דמותה של פייג´ סתם ככה ויצפו שכולם יאהבו אותה. כל התהליך כבר נעשה בהדרגה עד שפייפר (המייצגת את רגשותיהם של הצופים כלפי פרו) מקבלת את פייג´... אגב. צפיתי הרגע בפרק השמיני של העונה הבאה ויש לי מלא שאלות, אז אם מישהו/מישהי צוכן לענות ולא יראה זאת סתם כ-
אשמח מאד...

Cole cohen

New member
מה השאלות? אני יכול לענות על שא...

...לות על כל פרק ששודר עד עכשיו יש לי את כולם וריאתי את כולם...

KM-AIR

New member
כל פרק מתעוררות אצלי מספר שאלות

למשל: הפרק שראיתי היום (פרק 8 בעונה הרביעית) שבו בלתאזור מת. הרי היה עוד "בלתאזור" אחד- הוא התובע המשפטי: למה כשהרגו את השד שבו הוא מת יחד איתו, וכש"הרגו" את בלתאזור, אז קול המשיך לחיות? שאלה שניה: (והיא נובעת פשוט מעצם העובדה שפיספסתי המון פרקים בעונה השניה והשלישית) בן כמה קול? והאם הוא היה עורך דין בהתחלה?... אני לא מצליח להבין את הקשר בדיוק...

p3

New member
ההודעה מעליי מכילה ספוילרים למי...

שלא ראה עדיין את העונה הרביעית. גם ההודעה הזאת- החצי האנושי של קול נשאר בחיים בגלל שקול הוא חצי אנושי, מצד אבא שלו, לעומת הבלת´אזור השני (איפור גרוע) שכל כל כל כולו שדי. בקשר לעבודה של קול- הוא רק באבתחפושת של תובע מחוזי, בשביל למצוא דרך להשתחל לחיי הבנות. הוא לא באמת עורך דין. למרות ש(ספוילר)- בעונה הרביעית בפרק 16 הוא מתחיל לעבוד כעורך דין אמיתי (או שזאת גם הסוואה להיותו {עוד ספוילר} המקור? תתקנו אותי בבקשה). מקווה שעזרתי

p3

New member
סליחה, טעות שלי...../images/Emo9.gif

ו...(סורי לין! את יכולה למחוק את ההודעה הזאת) תיכנס לאיציק

Cole cohen

New member
ליאו אנושי!!!

לא נכון ליאו אנושי לגמרי רק עם כוחות כמו האחיות...

p3

New member
הוא היה אדם רגיל,

שריפא אנשים, ואז כשהוא מת הציעו לו חיי נצח בתור אור לבן, והוא הסכים.

KM-AIR

New member
איך את יודעת את זה?

האם זה הוזכר באיזשהו פרק?

Ophel McNeil

New member
כן, בעונה הראשונה, השניה, השלישית,

והרביעית... אני לא מבינה איך אתם לא יודעים מה זה אורות לבנים, אחרי שעסקו בהם כל כך הרבה! בכלופן, אור לבן זה אדם שבחיים שלו היה טוב (עשה מעשים טובים, וכו´ וכו´. הבולשיט הרגיל), ואז, כשהוא מת הציעו לו (האלדרז´= הבכירים, האורות הלבנים האחראיים), חיי נצח וכוחות (בעיקר אורבינג, שזה הכוח לעבור ממקום למקום, והילינג, שזה הכוח לרפא, אבל יש לו גם עוד המון כוחות קטנים שהוא בקושי משתמש בהם), שבהם הוא השתמש בשביל להגן על מכשפות, ואורות לבנים עתידיים (שעדיין לא מתו, ואין להם כוחות). ליאו כעיקרון למד רפואה, אבל הוא עזב בשביל להצטרף למלחת העולם השניה ("לא בשביל לירות באנשים, אלא בשביל לרפא אותם". הקיטש, הקיטש), והוא גם מת שם (מעט לא מסתדרים התאריכים, אבל לא נורא). כשהוא מת הציעו לו להיות אור לבן, והוא הסכים, וכפי שהוא אמר לפייפר- הוא לא התחרט על זה, עד שהוא פגש אותה (כי לאורות לבנים ולמכשפות שלהם אסור להיות ביחד. אווו...). כך שהוא אנושי לגמרי, פשוט מת.
אופל מקניל.
נ.ב. שאקירה, הזמרת, מזכירה לי באופן מטורף את לאורנה (מרומח הדרקון, כן, אני יודעת שאף אחד לא יודע מה זה, שקט). ופשוט אין לי מושג למה, הן בכלל לא דומות!

PopPy

New member
לא היא *לא*../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

מה קשורה שאקירה ללוארנה
*תוהה* ואם מי שמיכרה אותי לרומח הדרקון היתה קוראת את ההודעה שלך היא הייתה סוקלת אותך קשות... "אף אחד לא יודע מה זה"
אתי

Ophel McNeil

New member
קודם כל, יש מעט מאוד

אנשים שמכורים יותר ממני לרומח הדרקון (אני מכירה את רשומות בע"פ), ובכל זאת אני הראשונה להודות שספרי פנטזיה בארץ פשוט לא מוכרים (ומי שיזכיר את הארי פוטר יחטוף מכות). ואין לי מושג למה שאקירה מזכירה לי את לאורנה.... פשוט יש כמה תמונות שהן כל כך דומות שזה מפחיד!

PopPy

New member
אז את חייבת להכיר את מעיין...../images/Emo85.gif

היא עכשיו בחו"ל, אם בא לך ליצור איתה קשר הניק שלה הוא MadonaFan בתפוז.. בכל מקרה, את די צודקת- אין הרבה מודעות לספרי פנטזיה, אבל עדיין הארי פוטר חשף הרבה אנשים (ביניהם אני) שלא ידעו מה ההבדל בין מד"ב לפנטזיה לספרים המדהימים האלה. ואני לא מכורה כבדה עד כדי כך של רומח הדרקון בין היתר כי הצלחתי להשיג רק את הרשומות
אתי (גדיל לשלטון!)

Cole cohen

New member
השיקוי שהרג את באלת´אזור היה חלש

יותר מהשיקוי שהרג את סייקס... קול אמור להיות בן 90-100... בעירך... לא הוא לא היה עורך דין...

למעלה