לא תאמיני אבל

KM-AIR

New member
איך אתה יודע שהוא היה יותר חלש?

ההסבר השני נשמע לי יותר הגיוני

Goodboy26

New member
הסבר לפרק 8 עונה 4

את סייקס בלתאזור הורג כאשר הוא תוקע בו את הסכין, ובלתאזור נהרג ונעלם מקול כאשר האישה זורקת עליו את השיקוי שפיבי הכינה כדי להפריד את קול מכוחותיו הדמוניים. זה לא היה השיקוי שהם הכינו בעונה השלישית להרוג את בלתאזר אלא השיקוי שקול היה אמור לשתות בזמנו שהיה הופך אותו לאדם רגיל.

Cole cohen

New member
אני לא כל כך זוכר...

אני איתי ת´פרק לפני 3 חודשים ישר אחרי ששודר ומאז לא ראיתי אותו... אז... אני חושב שאתה צודק... והיה גם שיקוי להרוג את סייקס...

Cole cohen

New member
תאוריה קטנה שלי...

למה פיפר בכתה ופיבי לא !... 1. לפייפר (יותר נכון הולי) היה קל לבכות ... היא ושאנן היו חברות טובות... 2. לפיבי( אליסה) היה פחות קל כי... היא ושאנן היו האויבות הכי גדולות...

אתה לגמרי צודק...

(זה היה די ברור אבל לא משנה) וגם כי פייפר הכירה את פרו יותר זמן והיא הייתה יותר חשובה לה...

As I Am

New member
ארממ... לא. |לינה|../images/Emo103.gif

כמו שכולנו ראינו, אם אליסיה הייתה רוצה היא יכלה גם לבכות ולשכנע את כולנו טוב מאוד שהיא עצובה... והולי - וול, גם היא... אבל היא באמת הצליחה
אני חושבת שפשוט היו חייבים שאחת מהן תישאר יציבה... ואחרי הכל ליאו הציל את פייפר - זה כאילו הייתה בחירה בינה לבין פרו, למרות שלא הייתה באמת... סתם הרגשה. כך שפיבי הייתה חייבת להיות זו שתישאר במצב מתון יחסית, ופייפר התמוטטה. אל תשכחו גם שפיבי היא תמיד זאת שחושבת על התפקיד יותר מכולן, ושהוא חשוב לה יותר מלפייפר ולפרו. רואים את זה בעיקר בעונה השנייה, לאלו שצפו... לינה אינברס |משאלה|

p3

New member
אני לא חושב שבמקרה הזה זה ממש נכון,

הרי זה בסך הכל קצת יללות ודמעות מדומות, אבל בכלליות בדבר די בולט הרבה פעמים במהלך הסדרה- שאנן והולי הרבה יותר קרובות משאנן ואליסה או הולי ואליסה, ולכן הסצינות בהן הן צריכות להראות רגשות אהבה יותר משכנעות והסצינות עם רגשות השנאה פחות. אני חושב שמצד אחד זה היה טעות של יוצרי הסדרה לקחת שתי חברות טובות ועוד אחת שפחות קרובה אליהן לשחק אחיות, אבל מצד שני אני לא יכול לראות את הסדרה עם שחקנית אחרת במקום אחת מהן. לדעתי, הסצינות ה"מרגשות" בעונה הרביעית משכנעות הרבה יותר מהסצינות בעונות הקודמות. אבל זאת רק דעתי
.

KM-AIR

New member
אתה בטח לא רציני...

הרי אין שום קשר ישיר בין העובדה שהשחקניות לא אוהבות זו את זו לעובדה שהן לא בכו בסדרה... בכל מקרה, פיבי הסבירה שהיא לא בכתה כי מישהי היתה צריכה להיות החזקה בסיפור הזה. כשפייפר התחזקה פיבי נשברה. אגב: נוכחתי לדעת שאליסה מילאנו היא ככל דיווה: ככל שהיא מתבגרת היא פשוט נראית יותר טוב! זה לא יאמן!תשוו את העונה הרביעית לעונה הראשונה...!

Charmed 4ever.

New member
ככה זה גם עם הולי (פייפר)

ומה שאמרת בפיסקה הראשונה הוא בהחלט נכון.. וזה לא נכון שהם בחרו שחקנים לא נכונים כי חילוקי הדעות בין שאנן לאליסה הופיעו רק בסדרה (אני חושבת) ולא לפני כן...

Ez sLeeP

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo44.gifאז לדעתי....../images/Emo44.gif

אין שום קשר בין הרגשות של אליסיה לשאנן - מאחר ושניהן הן שחקניות מ-ע-ו-ל-ו-ת.. יש שיטענו ששאנן יותר מאליסיה וההיפך - אבל זה לא העניין.. פיבי מההתחלה אמורה להיות פחות קרובה, משום שהיא זו שהתנגדה לפרו כל השנים עם התיאוריות שלה לגבי אביה, ובשל התנגדות זו וחוסר אחריותה של פיבי - לפרו קשה לקבל אותה.. אני חושב שבשלב מסוים לקראת סוף העונה הראשונה - רגשות אלו כבר חלפו.. והם כולן קרובות עד סוף העונה השלישית.. אם פיבי לא היתה מעמידה פנים כחזקה - שתיהן היו בטח מבצעות התאבדות המונית, או רצח עם עם הכוחות שלהן.. או שהפרק היה כולו בכי.. נכון, קטעי הבכי והדרמה של הולי היו מ-ה-מ-מ-י-ם ואכן ניכר כישרונה הרב.. אבל היה צורך באדם חזק להישען עליו.. מי שראה יודע שאח"כ - בפרק השני או השלישי, גם פיבי מתחילה לחשוף את רגשותיה - עד אז היא לא ממש הכירה באמת.. ומראיונים עם הולי ואליסיה, זה נראה שהולי גם לא היתה הכי קרובה לשאנן, או רק אחרי שעזבה.. ישנו כעס עצור והרבה תככים מאחורי הפנים הלא-כ"כ-תמימות של השלושה.. שלכם, נדב.

Ez sLeeP

New member
אופססס..

סורי על כל שגיאות הכתיב הלכתי לישון ב-6 ועכשיו התעוררתי.. חחחח..

למעלה