לא תאמינו...

Shellylove

New member
לא תאמינו...

שלי ישנה אתמול כל הלילה רצוף, מבלי להתעורר אפילו פעם אחת!!! (ישנה כ-11.5 שעות). אני כל-כך גאה בה. זה היה הלילה הרביעי בסדרת הגמילה, האם בזה גמרנו? הלוואי!!

anat i

New member
מחזיקה לכם אצבעות!

אין כמו שנת לילה רצופה ושלווה!!

לאה_מ

New member
נהדר, נהדר, נהדר - טפו, טפו, טפו ../images/Emo57.gif

אני לא רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים, אבל לאורי זה קרה (בטעות כנראה) בלילה של יום ראשון, ונראה לי שהוא דואג שזה לא יקרה שוב...
אנחנו כבר שבוע בתכנית הגמילה, והלילה הוא התעורר פעם אחת בלבד, דיבר קצת ונרדם שוב. אז אולי בכל זאת זה יקרה מתי שהוא...

דיאנה1

New member
איזה יופי, נפלא! מקווה שימשיך כך

אצלנו, אחרי שני לילות של שינה רצופה לפני כשבוע, בר חזר להתעורר 4 פעמים בלילה, והתברר שצומחת לו שן בינה. עכשיו השן כבר בחוץ, נראה שהיא כבר לא מציקה לו, אז אולי הוא יחזור לישון לילה... עד השן הבאה.

דיאנה1

New member
בר בן שנה וחודש, אבל אני לא עושה

שום מאמץ לגמול אותו מהנקת לילה. הכי נוח לי להניק אותו כשהוא מתעורר ולחזור לישון. מה שכן היה חשוב לי זה שישן במיטה שלו. והוא באמת חוזר למיטה שלו אחרי שאני מניקה אותו בלי שום בעיה. ומאז שהוא עבר למיטה משלו הוא מתעורר הרבה פחות.

Shellylove

New member
גם שלי בת שנה וחודש

והחלטתי לגמול אותה מהנקת לילה בגלל שאני נוסעת לחו"ל בעוד חודש (התייעצתי פה על כך ארוכות) ובעלי רצה לגמול כדי ליצור מצב שהוא יוכל לספק לה פתרונות במידה והיא מתעוררת בלילה (להניק הוא לא יכול, הרי). אני חושבת שלולא הנסיעה, לא הייתי חושבת על כך עדיין. באיזה תאריך בר נולד? שלי נולדה ב-8.2.01 (ט"ו בשבט שנה שעברה).

דיאנה1

New member
בר נולד ב 6.2 - גדולים ממכם ביומים../images/Emo13.gif

ביום של הבחירות. תרוץ לא רע בשביל לפספס בחירות, לא? יש לך איזו תמונה עדכנית שנוכל להשוות? אגב שלי זה שם נורא יפה. ונראה רעיון טוב לגמול אותה מהנקות לילה לפני הנסיעה. בעלי היה חסר אונים לחלוטין בלעדי בלילה. למרות שביום הוא יכול להסתדר איתו שעות בלי שום בעיה. אני לא חושבת שאוכל לצרף תמונה. הלך לי המחשב עם כל התמונות ואני על מחשב אחר. אני מקווה שיוכלו להציל לי אותו.

ציפי ג

New member
איתי - שנה ואחד עשר חודש ויום

נולד בכח ניסן תש"ס והיום כט אדר תשס"ב (או בלשונכן - 3.5.02)

Shellylove

New member
זוכרת את היום הזה

(יום הבחירות), כי הייתי כבר בשבוע 41, כך שהציפיה הייתה גדולה. איפה ילדת? אני ילדתי בליס. ותמונות צירפתי במיוחד בשבילך בהודעה נפרדת. מחכה שתוכלי להחזיר תמונה.

אני חושבת גם לאמץ את הרעיון של מיטה

לנורי. הזמנתי עוד פוטון יותר קטן וכהתחלה אני ישים אותו בחדר לידינו. אחרי זה נעביר אותו לחדר שלו. למרות שכרגע עם סאגת השיניים גם כשהוא ישן לבד ואנחנו עדיין ערים-הוא ישן ´קקה´.

איזה כייף לכן.... תמשיכו ככה

אבל מה? רק בכיל כזה ישנים לילה?????? אמאלה´..... יש לי עוד כל כך הרבה זמן.... אבל מה ? העיקר הבריאות בהצלחה

למעלה