לא תאמינו..

ליאל666

New member
לא תאמינו..

איזה כיף היה... דניאל נתן לי 3 נשיקות... וכמה חיבוקים... מלאאא.... הוא פשוט מדהים... יש לי 2 חתימות שלו...!!! איזה כיף היה...

ליאל666

New member
כן...

הוא פשוט בן אדם מקסים.. הוא נפלא.. הוא מדהים.. אני מתה עליו.. הוא פשוט נשמה.. עד עכשיו אני מריחה את הריח שלו... חחח...

ליאל666

New member
תיכנס ותראה..

רק אני וסהר היינו שם.. והייתה צריכה לבוא עוד אחת אבל היא לא באה.. אז חברה שלי נכנסה איתנו.. והשאלות ששאלנו אתה כבר תראה.. היה מה זה כיף...... סהר השיגה לך חתימה..

gever0908

New member
אפשר לדעת על מה מדובר?

אני סתם נכנסתי לפה לדעת מה השם של השיר החדש של דניאל, אני לא חבר קבוע בפורום הזה אז לכן אין לי מושג על מה אתם מדברים

היה אני יספר לך הכל

לשיר החדש קוראים זמן היה מין מבצע של ניקולדיאון השלושה שנותנים את השאלות הטובות ביותר הולכים להרצליה ומראיינים אותו זכו בזה שלושה חברי פורום סהר רויטל וליאל סהר נמצאת אצל סבתא שלה ולכן היא לא כותבת אבל היא התה שם רויטל לא יכלה בגלל ההורים שלה אז ליאל חברה שלה וסהר ראינו אותו

mor93

New member
השם של השיר החדש של דניאל זה זמן.ו-

אנחנו מדברים על ששלושה ילדים הלכו היום לצילומים בערוץ ניקולודיאון.... אז ליאל היתה שם..סהר לפי מה שאמרו לי עכשיו וחברה של ליאל כי רויטל לא יכלה להגיע... ההורים שלה לא הרשו לה... זה התחיל שכל אחד רשם שאלות לדניאל...והם בחרו 3 ילדים שיגיעו היום לראין את דניאלו'שש... הידלים שנבחרו היו ליאל ו-רויטל וסהר... השידור הזה יהיה ביום חמישי ב4 וחצי בערוץ ניקולודיאון... וזהו....

gever0908

New member
הבנתי

מזל טוב למי שראיינה אותו אני בטוח שזה מאוד שימח אותך אני מאוד היתי שמח לראיין אומן שאני מאוד אוהב

adva mj

New member
יואוו איזה כיף לכם... גם אלי התקשרו

אבל לא בחרו אותי.. נראה לי היא שחכה ממני אומשהו....חבל הייתי באה אני..

למעלה