לא תאמינו ...

לא תאמינו ...

מה קרה לי הערב... מצאתי את עצמי סוף סוף לבד... הילדה במסיבת יום הולדת... הילד בכדורגל... שקט בבית... מה פסי עושה??????????? (בלאגן נו מה חחחחחחחחחח) נכנסתי לאמבט מלא במים חמים... קצף... סבבה... דלת הכניסה של הבית נעולה... דלת חדר האמבטיה נעולה... שקט... רק אני האדים ו... האמבטיה! לא זוכרת מתי... לא זוכרת איך אבל היה נדמה לי שאני מתחילה לשקוע בשינה מוזרה... רק מה... הפריע לי משהו... רעשים שבאו מכיוון דלת האמבטיה... שמעתי במעומעם את שוקו הכלב בוכה ושורט את הדלת... ניסיתי להתרומם... לא יכולתי... הרגשתי עייפות מוזרה.. אבל הרעשים! כמה שרציתי לפקוח את העיניים ולקום לראות מה קורה... נאדה! החלטתי להרפות ולהתמסר לנמנום המוזר כשלפתע נזכרתי בכוס המים הקרים שהנחתי על הרצפה... הושטתי יד ו... שפכתי על עצמי את כל המים הקרים... רבותיי... לא יודעת איך אבל בסופו של דבר...הצלחתי לפתוח את הדלת... וליפול הישר אל .. שוקו! לקח לי עוד כמה דקות להתאושש ואז הבנתי שאם לא הרעשים והשריטות בדלת... לא רוצה לחשוב מה היה קורה.. מסקנות.. כשאני לבד בבית... אין אמבטיות! (ניסוח של בעלי אחרי הצעקות שחטפתי חחחחחחחחחחחח) אמרתי לכם... בלאגן....

שמים1

New member
השתגעת? ../images/Emo67.gif

התעלפת באמבטיה? אסור להשאיר אותך שנייה לבד.

חחחחחחחחחחחחח אין....

מכה שלא כתובה באף מקום(חחחחחחחחחחחחחחחחחח) אסור לי להיות לבד ...

הקטע הוא ש...

עד עכשיו אנחנו משתגעים מה גרם לכלב לשרוט את דלת חדר האמבטיה... כאילו הרגיש שמשהו לא בסדר איתי... לא יאומן הא?

שמים1

New member
זה לא כאילו...

הוא הרגיש שאת לא בסדר , אבל לא היה עוזר כלום אם לא היית פותחת את הדלת... לא רוצה לחשוב על זה... תשמרי על עצמך

../images/Emo24.gif שמיים....

עוד חוק חדש יצא בבית.. בנוסף לצו הרחקה מחדר כביסה (חחחחחחחחחחחחחח) אין אמבטיות חמות כשלבד בבית...

שמים1

New member
אז איפה זה משאיר אותנו אה? ../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחחחחח בסוף אני אבוא לטפל בך.....

הופה שמייםםםםםםםםםםםםםםם

חכי... אנדי יגיע... ענניה יפוטר עוד היום (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) גם כן... איש תחזוקה מצאנו לנו...

חחחחחחחחחחחחח שמיים....

גנבת את האוטו של אנדי דו... באלוהים... כשהוא בא... תברחי!!!!!!!!!!!!!! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

מוציאה לי לשון??????????????

חכי... תיכף אני אקפוץ עלייך (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אגב... הדו שלי? אופו הוא??????????? רגע.. (לוחצת על הפעמון חחחחחחח) ענניה... ענניה לקבלה....

הלו (חחחחחחחחחחחחחחחחח)

שכחת שאנדי לימד אותי את קפיצת הסלטה המפורסמת??????????? (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) שבוע של אימונים מפרכים.... אל תלכי לישוןןןןןןןןןןןןןןן... תשארי עוד קצת..

שמים1

New member
הוא לימד אותך לעשות פליק פלאק?

יו........תראי תראי.....תעשי איזה פליק פלאק קטן... ושלא תתקעי לי בקיר

למעלה